Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας.


Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας

Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας.5Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας.

Κι ο Bill Clinton κι ο Donald Trump, από ότι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες … φαίνεται να συμμετείχαν στο κύκλωμα παιδεραστίας του περιούσιου Epstein … ο οποίος κανόνιζε δεκατριάχρονα κοριτσάκια για τους ανώμαλους της Ελίτ.

Πριν λίγο καιρό ο Donald Trump κατηγόρησε τον Bill Clinton για σχέσεις με τον περιούσιο παιδόφιλο Epstein σε δημόσια ομιλία του.
http://www.dailymail.co.uk/…/The-cozy-relationship-billiona…

Η απάντηση του συστήματος ήρθε με μία αγωγή …που δεν έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και γίνεται τώρα ξαφνικά.
Να μην ξεχνάμε ότι οι Rothschild …στηρίζουν την Hillary Clinton.

Κι ενώ μόλις τώρα εμφανίστηκε μία δεκατριάχρονη (την εποχή του συμβάντος…πριν 22 χρόνια δηλαδή) να κάνει αγωγή για βιασμό στο Donald Trump … περιέργως τα ΜΜΕ … δεν θυμίζουν στους αναγνώστες τους …τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας. Ούτε φυσικά κάποια δεκατριάχρονη που υποχρεώθηκε να κοιμηθεί με τον Clinton …σκέφτεται να κάνει αγωγή εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Με αυτούς τους ανώμαλους , όπως ο Clinton … συνδέεται και η δική μας ελίτ … δήθεν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και υποτροφίες.

Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας.1Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας.2Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας.3Γαργάρα κάνουν τα ΜΜΕ τη συμμετοχή του Clinton στα όργια παιδεραστίας.4