Προπαγάνδα η συνομιλία Πούτιν-Τσίπρα, για την αμαύρωση του προσώπου του Ρώσου Προέδρου!


Προπαγάνδα η συνομιλία Πούτιν-Τσίπρα, για την αμαύρωση του προσώπου του Ρώσου Προέδρου!3Προπαγάνδα η συνομιλία Πούτιν-Τσίπρα, για την αμαύρωση του προσώπου του Ρώσου Προέδρου!

Ο Τσίπρας διαψεύδει την ιστορία περί εκτύπωσης δραχμών. Αλλά προσοχή!…
Αν αυτή η ιστορία είναι ψεύτικη, που σίγουρα είναι, … ο Ολάντ πρακτικά εμφανίζει ψεύτη τον Πούτιν διότι υποτίθεται είναι ο Πούτιν κάνει αυτή την αποκάλυψη …

Ένας ψεύτης ή ρουφιάνος Πούτιν …. πολύ βολικό ως εικόνα για την παράσταση της Δύσης εναντίον του Ρώσου ηγέτη.
Η ιστορία φυσικά είναι εντελώς ψεύτικη και πολύ χρήσιμη τώρα που οι εκλογομάγειρες ετοιμάζουν να μας σερβίρουν φρέσκο δόλωμα…τον Μητσοτάκη τον Δ’.

Τα μεγάλα ερωτήματα λογικής:
-Είναι ο Ολάντ τόσο φίλος με τον Πούτιν και τόσο εχθρικός προς τον Τσίπρα;
-Είναι ο Πούτιν τόσο αφελής ώστε να πει τέτοιο πράγμα στον Ολάντ προκειμένου να βοηθήσει την Ε.Ε να αντιμετωπίσει άμεσα μία απόρρητη “επανάσταση” την ίδια στιγμή που η Ε.Ε χρηματοδοτεί τον πόλεμο στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας;

Ο Πούτιν θα παρακαλούσε να πάμε ως χώρα στη Δραχμή και να αποδυναμωθεί η Ε.Ε… και δεν θα προειδοποιούσε ποτέ τους Ευρωπαίους ώστε να μην μπορέσουν οι Ευρωπαίοι να αντιμετωπίσουν έγκαιρα τις τάσεις διάλυσης.

Όμως …προσωπικά δεν πιστεύω με τίποτα ότι οι εκατομμυριούχοι Συριζαίοι, οι σπουδαγμένοι στα σχολεία των Rothschild στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, αυτοί που είναι οι θεματοφύλακες του Σιωνισμού στην Ελλάδα, τα τσιράκια του Soros …θα έκαναν την παραμικρή σκέψη για αντίσταση στη Νέα Τάξη.

Δεν υπάρχουν φιλορώσοι στο πολιτικό στερέωμα… Τους αποβάλλει το Σύστημα άμεσα.
Τα περί μυστικών συνομιλιών με τον Πούτιν είναι γελοιότητες.
Αυτοί που πραγματικά συναλλάχθηκαν με τον Πούτιν… είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους.
(Μπερλουσκόνι, Καραμανλής, Γιανουκόβιτς, Γκρούεφσκι, Άσαντ, Ερντογάν)
Τα ΜΜΕ τους τσακίζουν νύχτα-μέρα.
Τα παιδιά του Soro- ΣΥΡΙΖΑ…ειναι μεγαλωμένα στο City του Λονδίνου και υπηρετούν τα ίδια αφεντικά που υπηρετούν και οι Soro-Εθνικιστές της Ουκρανίας.

Προπαγάνδα η συνομιλία Πούτιν-Τσίπρα, για την αμαύρωση του προσώπου του Ρώσου Προέδρου!Προπαγάνδα η συνομιλία Πούτιν-Τσίπρα, για την αμαύρωση του προσώπου του Ρώσου Προέδρου!;