Η Ρωσία έχασε την έδρα της στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, η Σαουδική Αραβία των αποκεφαλιστών ΟΧΙ!


Η Ρωσία έχασε την έδρα της στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, η Σαουδική Αραβία των αποκεφαλιστών ΟΧΙ!Η Ρωσία έχασε την έδρα της στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, η Σαουδική Αραβία των αποκεφαλιστών ΟΧΙ!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ GROTHIA.GR:

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” ΟΗΕ, ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΩ Η ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ,ΟΧΙ!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΙΑ!!!

Γιατί η σχέση Σ.Αραβίας με την τρομοκρατία δεν αγγίζεται;
Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΣΦΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ!
Δύση: “Εγκληματίες Πολέμου” η Ρώσοι… “Ανθρωπιστές” οι Σαουδάραβες…
Συρία: Επικεφαλής Ισλαμιστών παραδέχθηκε τη χρηματοδότηση από τη Σαουδική Αραβία
Οι Σαουδάραβες αρνούνται να δεχτούν Σύριους πρόσφυγες
Η Σαουδική Αραβία ο μεγαλύτερος μυστικός χρηματοδότης της CIA

Για πρώτη φορά από το 2006, η Ρωσία δεν θα είναι μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, καθώς δεν κατόρθωσε να επανεκλεγεί.

Η Ρωσία έχασε την έδρα της στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ δεν επανεξελέγη ως μέλος, ενώ την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες ψήφους για να αποτελέσουν μέρος του σώματος.

Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών πραγματοποιήθηκε η εκλογή των 14 από τα 47 μελών του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η Ρωσία επεδίωξε την επανεκλογή της, ωστόσο δεν συγκέντρωσε τις απαιτούμενες ψήφους. Λίγο πριν την ψηφοφορία διάφορες (ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΤΙΚΕΣ )οργανώσεις πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κατά της ρωσικής δράσης στη Συρία.

Το Συμβούλιο διαθέτει 47 θέσεις, οι οποίες διαμοιράζονται με περιφερειακά κριτήρια.

Μετά την ολοκλήρωση της τριετούς θητείας της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία, στην οποία είχε ως «αντιπάλους» την Κροατία και την Ουγγαρία, η οποία επανεξελέγη.

Επίσης, την επανεκλογή της εξασφάλισε και η Σαουδική Αραβία, παρά τις επικρίσεις που έχει δεχθεί σε σχέση με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.