Χιόνισε στη Σαχάρα μετά από 37 χρόνια


Χιόνισε στη Σαχάρα μετά από 37 χρόνια

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΑΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 37 ΧΡΟΝΙΑ!

ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ! ΞΕΚΑΘΑΡΑ! ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

ΠΗΓΗ
Η έρημος Σαχάρα έβαλε τα γιορτινά της για δεύτερη φορά στα χρονικά και οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές
Αυτές τις των γιορτών όλοι ψάχνουν ένα όμορφο τοπίο με χιόνι ώστε να μπουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Σίγουρα το μυαλό κανενός για ένα τέτοιο τοπίο δε θ πήγαινε στην έρημο Σαχάρα, όμως ο κόσμος είναι γεμάτος εκπλήξεις, μιας και φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν χιονισμένη άμμο στα βουνά της Αλγερίας, με το τοπίο να αφήνει ντόπιους και επισκέπτες άφωνους.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο χωριό Άιν Σέφρα στην Αλγερία, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων ανάμεσα σε ορεινούς όγκους και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που νυφάδες χιονιού εμφανίζονται στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς υπάρχουν αναφορές πως το σπάνιο αυτό φαινόμενο συνέβη και στις 18 Φεβρουαρίου του 1979, με τη χιονόπτωση να διαρκεί τότε μισή ώρα.

«Όλοι έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το χιονισμένο τοπίο. Ήταν απίθανο να βλέπεις το χιόνι να πέφτει πάνω στην άμμο και σκέφτηκα αμέσως ότι έπρεπε να τραβήξω φωτογραφίες», είπε ο ερασιτέχνης φωτογράφος Karim Bouchetata, στη Βρετανική Daily Mailο οποίος έσπευσε να αιχμαλωτίσει με τον φακό του το φαινόμενο.