Προπαγάνδα της μαρξιστικής ΕΡΤ για την ανακατάληψη του Χαλεπίου από Άσαντ


Προπαγάνδα της μαρξιστικής ΕΡΤ για την ανακατάληψη του Χαλεπίου από Άσαντ
ΠΗΓΗ

Προπαγάνδα της μαρξιστικής ΕΡΤ για την ανακατάληψη του Χαλεπίου από ΆσαντΔείτε τα σκουπίδια οι μαρξιστές της ΕΡΤ την οποία όλοι εμείς πληρώνουμε σαν μαλ… για να μας αφελληνίζει τι προβάλλει για τη Συρία .

Δείτε την αποθέωση της προπαγάνδας .Παίρνουν τα βίντεο της δήθεν αντιπολίτευσης και τα δείχνουν στο εκφυλισμένο πόπολο εμφανίζοντας τους θύτες ως θύματα. Το αποκορύφωμα έρχεται στο 3:39 όπου μιλάει ένας αράπης από το Χαλέπι με μια γενειάδα σαν του Μωάμεθ .Τι δουλειά έχει ρε ο Αφρικανός να μάχεται κατά του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία; Οι Σύροι είναι λευκοί ρε !!!! Όλοι αυτοί μαντέψτε που θα έρθουν τώρα που ο Άσαντ ανακατέλαβε το Χαλέπι το οποίο τελούσε υπό τζιχαντιστική κατοχή από το 2012. Μαντέψτε!

Η αριστερά έχει ξεφτιλιστεί διεθνώς και είναι χέρι χέρι με τον Νεοφιλελευθερισμό της Παγκοσμιοποίησης .

Στήριξαν τη Χίλαρι Κλίντον στις αμερικάνικες εκλογές , δηλαδή την απεσταλμένη της Wall Street και αυτή που έκανε συμμαχία με τη τζιχαντιστική «Μουσουλμανική Αδελφότητα» για να φέρει την «αραβική άνοιξη», σαρώνοντας τρεις χώρες σε 8 χρόνια. Στήριξαν καθ`όλη τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία τους Συμμορίτες τζιχαντιστές που εισήλθαν από όλες τις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου για να εξισλαμίσουν τη Συρία, όπως είχαν κάνει και το 1975 στο Λίβανο . Αυτή η πουτ…. η αριστερά έχει διαλύσει την Ελλάδα.

Τα Δυτικά ΜΜΕ αναπαράγουν την ίδια καραμέλα για τον κακό Άσαντ αλλά χωρίς ποτέ να μεταβούν στη Συρία και να κάνουν δικό τους ρεπορτάζ και έρευνα .Παίρνουν τις ειδήσεις από τα στημένα δίκτυα της Χίλαρι και του Ομπάμα . Δείτε πιο κάτω τι λένε οι ειδικοί του ΟΗΕ που πήγαν και έκαναν επιτόπια έρευνα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]