Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το βόρειο ημισφαίριο μπαίνει σε εποχή παγετώνων.


Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το βόρειο ημισφαίριο μπαίνει σε εποχή παγετώνων.Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το βόρειο ημισφαίριο μπαίνει σε εποχή παγετώνων.

http://skywatchtv.com/2017/01/10/scientists-warn-day-tomorrow-become-reality-will-ocean-currents-collapse-plunging-northern-hemisphere-ice-age/ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SKY WATCH TV : corfiatiko.blogspot.gr

Ολη η Ευρώπη και το βόρειο τμήμα της Αμερικάνικης ηπείρου δέχονται τεράστια ποσοστά χιονιού,λόγω της κλιματικής αλλαγής και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι πόλεις στο βόρειο ημισφαίριο θα αποκτήσουν παγετώνες.

Στην ταινία του 2004, «The Day After Tomorrow»,είδαμε όσα ζούμε σήμερα λόγω της υπερθέρμανσης του πλανητή.Τα Ωκεάνια ρεύματα οδηγούν σε καταστροφικές καταιγίδες χιονιού που πλήτουν όλες τις μεγάλες πόλεις.

Μια νέα μελέτη προτείνει ότι στους ωκεανούς, το μοτίβα κυκλοφορίας, θα μπορούσε να καταρρεύσει στο εγγύς μέλλον, βυθίζοντας το βόρειο ημισφαίριο στην εποχή των παγετώνων.

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Ωκεανογραφίας Scripps, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο, έδειξαν ότι τα κλιματικά μοντέλα στην εναέρια κυκλοφορία έχει αλλάξει
Βρήκαν ότι τα περισσότερα μοντέλα του κλίματος μεγαλοποιούν τη σταθερότητα ενός μοτίβου, που ονομάζεται Ατλαντικό Meridonial,με την ανατροπή στην κυκλοφορία (AMOC). Οι ερευνητές πρόβλεψαν ότι η κυκλοφορία θα μπορούσε να καταρρεύσει στο μέλλον, με ρύθμιση ψύξης μεγάλης κλίμακας στο βόρειο Ατλαντικό.