Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face

Αγιογραφία του George Soros απο το Deutsche Welle και από ελληνόφωνους πράκτορες της δημοσιογραφίας.

Αγιογραφία του George Soros απο το Deutsche Welle και από ελληνόφωνους πράκτορες της δημοσιογραφίας.Αγιογραφία του George Soros απο το Deutsche Welle και από ελληνόφωνους πράκτορες της δημοσιογραφίας.

GROTHIA.GR: Αγιογραφία του “φιλάνθρωπου” κι “ανιδιοτελούς” βρικόλακα George Soros απο το Deutsche Welle και από τους ελληνόφωνους πράκτορες της δημοσιογραφίας. Προσπαθούν απεγνωσμένα να μας πείσουν ότι ο αδίστακτος δισεκατομμυριούχος Soros , η “αριστερίστικη”, ” αντικαπιταλιστική” βιτρίνα των αρχιτοκογλύφων Rothschild…. “καταπολεμά” τη διαφθορά!

Κι όλα αυτά τα γράφουν με θράσος και στα σοβαρά …κι όχι για να πεθάνουμε από τα γέλια.
Κατά σύμπτωση όλα τα “διεφθαρμένα” κράτη των Βαλκανίων συνεργάζονται με τον Πούτιν.
Αντίθετα οι υπηρέτριες των Rothschild που βρίζουν τον Πούτιν… όλοι “πεντακάθαροι” … Όσα και να κλέψουν , όσους ανθρώπους και να καταστρέψουν, όσους άμαχους κι αν σκοτώσουν… παραμένουν …”ήρωες” και πάντα μακριά απο τη δημοσιότητα, τα δικαστήρια και τις φυλακές.
Αξίζει να διαβάσετε με ποιον τρόπο οι τοκογλύφοι δημιουργούν πράκτορες των συμφερόντων τους με υποτροφίες…τους οποίους σπρώχνουν στην κορυφή της εξουσίας. Αν αυτοί πάψουν να δέχονται εντολές από τους “φιλάνθρωπους” Rothschild …μετατρέπονται από τα ΜΜΕ σε “διεφθαρμένους”, ” σχιζοφρενείς” δικτατορίσκους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Deutsche Welle :
>>>Ουγγαρία, Σερβία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία. Χώρες των Βαλκανίων που τελευταία ρέπουν ολοένα περισσότερο προς τον ολοκληρωτισμό. Το παράλογο όμως της όλης υπόθεσης δεν είναι ότι φοβούνται την αντιπολίτευση, ούτε καν την κατακραυγή των ψηφοφόρων. Κοινός εχθρός είναι πια οι δεκάδες βαλκανικές ΜΚΟ για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα που στηρίζονται οικονομικά από τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.
Η εξήγηση είναι μία. Τα σκάνδαλα διαφθοράς και οι πολυάριθμες ανοιχτές ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος προσώπων από όλα τα κόμματα στα Βαλκάκια βρίθουν, με αποτέλεσμα να δημοσιοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά από ανεξάρτητους μη κυβερνητικούς φορείς. Για το λόγο αυτό οι ΜΚΟ βρίσκονται στο στόχαστρο.

Στην Ουγγαρία εδώ και ένα χρόνο μαίνεται ένας μιντιακός «εμφύλιος» στα κανάλια που στηρίζουν την κυβέρνηση Όρμπαν κατά του Τζορτζ Σόρος και των οργανώσεων που αυτός στηρίζει.
Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν έχει μάλιστα ανακηρύξει το 2017 «έτος απομάκρυνσης του Σόρος» και ο έμπιστός του Τσίλαρντ Νέμεθ θέλει επίσης με κάθε τρόπο «να καθαρίσει» τη χώρα από τις οργανώσεις του Σόρος. Οι θεωρίες συνομωσίες έχουν την τιμητική τους.

Δαιμονοποίηση του Σόρος από παλιούς ευεργετηθέντες
Στην ΠΓΔΜ η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρουέφσκι επιδίδεται επίσης σε μιαν αντίστοιχη «καμπάνια» κατά του Σόρος. Οι οργανώσεις που στηρίζονται από τον αμερικανό μεγιστάνα έχουν στοχοποιηθεί για πρόκληση «βανδαλισμών και αναρχίας» στις μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις των τελευταίων μηνών.
Οι οπαδοί του Γκρουέφσκι έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία γνωστή με το όνομα «SOS – Stop Operation Soros». Η εκστρατεία αυτή στήθηκε μάλιστα με ρωσικό πρότυπο, σύμφωνα με την περίφημη εκστρατεία «Αποσοροποίησης» του ρωσικού δημόσιου βίου που είχε ξεκινήσει με πρωτοβουλίου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
Στη Βουλγαρία, όπως και στη Σερβία, ακόμη και τα πιο σοβαρά εγχώρια ΜΜΕ έχουν κατά καιρούς δημοσιεύσει λίστες με οργανώσεις, οι οποίες έχουν λάβει χρηματοδότηση από τον Σόρος ήδη από τη δεκαετία του 80. Μια από αυτές είναι η «Οpen Society Foundation».

Μάλιστα ακόμη και πολλοί ιδιωτές βρέθηκαν σε αυτές τις λίστες, με φωτογραφίες των προσώπων τους και διευθύνσεις κατοικίας. «Ο Σόρος χρηματοδοτεί το χάος» έγραφε σε αυτό το πλαίσιο πρόσφατα η λαϊκή εφημερίδα Ιnformer.
Πάντως το γεγονός ότι ο Σόρος είναι η πηγή του κακού στα Βαλκάνια, δεν απέτρεψε στο παρελθόν πολλά από τα νυν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της πολιτικής και της οικονομίας από το να αδράξουν ευκαιρίες που προσέφεραν οι χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος ΜΚΟ.
Τρανταχτό παράδειγμα ο ίδιος ο Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος το 1989/1990 είχε κάνει σπουδές στην Οξφόρδη με υποτροφία του Σόρος.

Σημειωτέον ότι το Central European University του Τζ. Σόρος, που ιδρύθηκε το 1991 με έδρα τη Βουδαπέστη, έχει προσφέρει εκατοντάδες υποτροφίες σε φοιτητές από την Ανατολική και Νότια Ευρώπη.
Σήμερα πολλοί εξ αυτών έχουν καταλάβει υψηλόβαθμες θέσεις σε βαλκανικές κυβερνήσεις και θεσμούς της δημόσιας διοίκησης.