Το Σύστημα καλεί τους άθεους να κάνουν περισσότερα παιδιά


Το Σύστημα καλεί τους άθεους να κάνουν περισσότερα παιδιάΤο Σύστημα καλεί τους άθεους να κάνουν περισσότερα παιδιά
O Πούτιν είχε καλέσει τους Ρώσους να κάνουν από 3 παιδιά. Το Σύστημα ανακάλυψε ότι η Αθεΐα κινδυνεύει διότι οι άθεοι κάνουν πολύ λιγότερα παιδιά σε σχέση με τους θρησκευόμενους. Λέτε τώρα το σύστημα να επιδοτήσει τους άθεους να κάνουν περισσότερα παιδιά φορτώνοντας με περισσότερους φόρους τους θρησκευόμενους ώστε να μην έχουν αρκετό εισόδημα για να μεγαλώσουν παιδιά;

Οι φωστήρες όπως ο Κουράκης σπάνε το κεφάλι τους να μειώσουν τα έξοδα και να εξασφαλίσουν νέα έσοδα για τους ξένους τοκογλύφους.

ΠΗΓΗ
>>>Μπορεί η αθεΐα ή, τέλος πάντων, η αμφισβήτηση της ύπαρξης μιας ανώτερης δύναμης τα τελευταία χρόνια να έχει γίνει αποδεκτή στην κοινωνία ως μια «κανονική» τάση, ωστόσο, πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άθεοι σύντομα θα μπορούν να καταταγούν στα… είδη προς εξαφάνιση.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ και τη Μαλαισία και συμμετείχαν 4.000 άνθρωποι, οι μελετητές τους ρώτησαν σχετικά με τα θρησκευτικά τους πιστεύω και πόσα αδέλφια είχαν. Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό για τους άθεους: οι πιστοί είχαν περισσότερα αδέλφια από τους ανθρώπους που δήλωναν άθεοι.

Σύμφωνα με την έρευνα, το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται ότι οι πιστοί, λόγω των περιορισμών που θέτει η θρησκεία τους, δεν χρησιμοποιούν μεθόδους αντισύλληψης, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερα παιδιά, σε αντίθεση με τους άθεους που δεν αντιμετωπίζουν τέτοιες απαγορεύσεις.

Και παρά το ότι κάποιος που προέρχεται από περιβάλλον πιστών δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος είναι θρήσκος, έρευνες έχουν δείξει ότι η πίστη μπορεί να είναι και… κληρονομική. Έτσι, σε αντίθεση με τις προβλέψεις για πιθανή σταδιακή εξαφάνιση των θρησκειών, η νέα έρευνα δείχνει μάλλον το αντίθετο: οι άθεοι είναι εκείνοι που κινδυνεύουν να αφανιστούν!<<