ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΗΕ: Η συριακή αεροπορία βομβάρδισε σκοπίμως πηγή νερού στη Δαμασκό


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΗΕ: Η συριακή αεροπορία βομβάρδισε σκοπίμως πηγή νερού στη ΔαμασκόΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΗΕ: Η συριακή αεροπορία βομβάρδισε σκοπίμως πηγή νερού στη Δαμασκό

Σύμφωνα με τα Δυτικά ΜΜΕ … οι αντάρτες που είχαν καταλάβει τις πηγές νερού που υδροδοτούν την Δαμασκό … δεν τις χρησιμοποίησαν για να εκβιάσουν τον Άσαντ και τους υποστηρικτές του που εδρεύουν στην Δαμασκό. Αντίθετα ο Άσαντ , μας λένε , βομβάρδισε τις πηγές από τις οποίες πίνει νερό ο ίδιος και όλοι οι υποστηρικτές του. Μας λένε ότι ήταν ο Άσαντ που άφησε χωρίς νερό 5,5 εκατομμύρια ανθρώπους στη Δαμασκό …κι όχι οι αντάρτες που εδώ και χρόνια προσπαθούν να μπουν στη Δαμασκό και δεν θα τους κόστιζε τίποτα να προκαλέσουν δίψα και αγανάκτηση στη Δαμασκό.

Η γελοιότητα του ΟΗΕ κι η εξίσου γελοία σοβαρότητα με την οποία αναμεταδίδουν την προπαγάνδα οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι-πράκτορες. Οι μισθοφόροι της Δύσης χρειάζονται τέτοια υποστηρικτικά άρθρα μετά από κάθε έγκλημα-πολέμου που διαπράττουν για λογαριασμό των αφεντικών τους … ώστε να μην διανοηθούν οι πολίτες να απαιτήσουν την παραδειγματική τους τιμωρία. Η Δύση διαπράττει συνεχώς εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας και χρησιμοποιεί το δίκτυο των πρακτόρων-δημοσιογράφων για να επιρρίψει ευθύνες στα ίδια της θύματα. Το ίδιο έκαναν με την κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροπλάνου πάνω από την Ουκρανία , θεωρώντας ότι ήταν το αεροπλάνο του Πούτιν. Αμέσως μετά έσπευσαν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι Ρώσοι το έκαναν.

Παρόμοια περίπτωση υπήρξε και στην Ιταλία όπου από λάθος Αμερικανού πιλότου που κυνηγούσε ένα μαχητικό της Λιβύης …καταρρίφθηκε πολιτικό αεροπλάνο με 81 ανθρώπους.
Η περίπτωση Ustica όπως είναι πιο γνωστή.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα συγκάλυψης , με σειρά φόνων όλων των Ιταλών αξιωματικών που ήξεραν την αλήθεια … άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια 15-20 χρόνια μετά. Περίπου 15 άνθρωποι «πέθαναν» μετά την «αυθόρμητη» πτώση του πολιτικού αεροπλάνου για να μην διαρρεύσει ότι οι «σύμμαχοι» ευθύνονται για το έγκλημα.
Η κατάρριψη του Ιταλικού αεροπλάνου έγινε το 1980 και μόλις το 2013 (33 χρόνια μετά!) βγήκε απόφαση αποζημίωσης των θυμάτων … από το ίδιο το Ιταλικό κράτος κι όχι φυσικά από τους υπαίτιους.