Το gazzeta.gr στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ


Το gazzeta.gr στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ9Το gazzeta.gr στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ
Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
Λίγες μέρες έχουν περάσει από την επίθεση με πυραύλους Tomahawk που εξαπέλυσε το ΝΑΤΟ απέναντι στην Συρία. Η επίθεση κατά της Συριακής αεροπορικής βάσης Ash Sha’irat πραγματοποιήθηκε μετά την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά από τις δυνάμεις του Συριακού Στρατού και της Ρωσικής αεροπορίας.
Πριν από αυτή την επίθεση του ΝΑΤΟ, είχε προηγηθεί μία ακόμα προσπάθεια από τις χώρες που ανήκουν στην Δυτική Συμμαχία, να στοχοποιήσουν με νέα προβοκάτσια την ενοχλητική ηγεσία του Συριακού λαού με σκοπό να επιτεθούν στην χώρα.

Οι λαοί που ζουν στις χώρες που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, πρέπει να δίνουν την απαραίτητη νομιμοποίηση στις ηγεσίες τους ώστε αυτές εν’ συνεχεία να μπορούν να προχωρήσουν ελεύθερα στις νέες Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους.
Για να το πετύχουν αυτό, χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα προπαγάνδας που έχουν στην διάθεση τους και όλες τις ομάδες επιρροής που ελέγχουν, για να διεκπεραιώσουν την Δυτική προπαγάνδα.

Από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα μέχρι ραδιοφωνικούς σταθμούς, από δημοσιογραφικά σάιτ μέχρι την «από τα κάτω» εναλλακτική ενημέρωση. Πάντα πλαισιωμένα από πολιτικούς φορείς, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες, υποκινούμενοι και στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, επιχείρησαν με πολύωρες εκπομπές, με κεντρικά δελτία ειδήσεων και με πλούσια αρθρογραφία να κάνουν το άσπρο μαύρο και να «ευαισθητοποιήσουν» την διεθνής κοινή γνώμη ώστε αυτή με την σειρά της να καταδικάσει τον «εγκληματία» Άσαντ. Τον «εγκληματία» Άσαντ που οι Δυτικοί θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως σφάζει τον λαό του και όχι τους χιλιάδες φυτευτούς τρομοκράτες της Δύσης.

Σε όλο αυτόν τον μηχανισμό προπαγάνδας που στήθηκε, στρατολόγησαν τους πάντες, ακόμα και τους αθλητικογράφους και τα μεγάλα αθλητικά σάιτ, τα οποία με την σειρά τους ανέλαβαν να κάνουν την απαραίτητη ενημέρωση στους φίλους του αθλητισμού, για την “εγκληματική ηγεσία του Συριακού λαού” η οποία πρέπει να φύγει πάση θυσία.
Με αυτό το κομμάτι θα ασχοληθώ με αυτό το άρθρο και συγκεκριμένα με το μεγαλύτερο αθλητικό σάιτ της Ελλάδας, το Gazzeta.gr, το οποίο κατάφερε και έγραψε το πιο εμετικό και ξεδιάντροπο άρθρο προπαγάνδας που έτυχε και διάβασα ποτέ.
Το άρθρο του Πολύδωρου Παπαδόπουλου του Gazzeta.gr “ Τι ψυχή θα παραδώσετε φονιάδες;” είναι η επιτομή της Δυτικής Προπαγάνδας και δείχνει το πόσο βρώμικοι και σάπιοι είναι αυτοί που ηγούνται τον πλανήτη και όσοι τους υπηρετούν.

Τι πραγματικά γίνεται στην Συρία
Πριν προχωρήσω όμως σε όσα λέει το συγκεκριμένο άρθρο ας δούμε το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο και το πώς στήθηκε η νέα προβοκάτσια στην Συρία.

Ο Συριακός λαός έχει καταφέρει και έχει αντισταθεί στην ξένη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας του. Με την συνδρομή του Ιράν, της Ρωσίας, της Χεζμπολάχ και των Παλαιστινιακών Ταξιαρχιών που βρέθηκαν στην Συρία μετά από το επίσημο κάλεσμα της ηγεσίας του Συριακού λαού για βοήθεια, έχει αποκρούσει την επίθεση των τρομοκρατικών οργανώσεων και των χιλιάδων μισθοφόρων που φύτεψε μέσα στα εδάφη της Συρίας, η Δύση.

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις του FSA,την ISIS και την Αλ Νουσρα(Αλ Κάιντα,αυτοί που υποτίθεται πως ρίξανε τους Δίδυμους Πύργους για όποιον ξεχνάει) παρ’ολο που στηρίζονται και ενισχύονται με κάθε μέσο και τρόπο από την Διεθνής Συμμαχία υπό τις ΗΠΑ απέτυχαν να κάμψουν την αντίσταση του Συριακού λαού και να ρίξουν την ενοχλητική ηγεσία του Άσαντ.

Αποτέλεσμα να ματαιωθούν σε πρώτη φάση τα σχέδια των ΗΠΑ οι οποίες ηττήθηκαν κατά κράτος. Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για την εικόνα της Αυτοκρατορίας που θέλει να παρουσιάζεται πως είναι ανίκητη. Ένα πλήγμα που σίγουρα δεν θα μπορούσε να μείνει έτσι αναπάντητο.
Το επόμενο επεισόδιο όπως ήταν αναμενόμενο έφερε τις ΗΠΑ να ψάχνουν μία αφορμή για να επέμβουν στρατιωτικά στην Συρία. Μία αφορμή που την δημιούργησαν μόνοι τους, χρησιμοποιώντας τους δικούς τους ανθρώπους. Και έτσι σε μία περίοδο που οι δυνάμεις που υπερασπίζονται το Συριακό έδαφος έχουν τα ηνία και κερδίζουν τον πόλεμο στήνεται το Δυτικό παραμύθι.

Το gazzeta.gr στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ6«Τουλάχιστον 86 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και 30 παιδιά, βρήκαν τραγικό θάνατο στην Χαν Σεϊχούν της ανταρτοκρατούμενης επαρχίας Ιντλίμπ. Οι γιατροί της περιοχής δήλωσαν ότι οι τραυματίες είχαν τα συμπτώματα μιας επίθεσης με χημικά»
Ας δούμε όμως πρώτα τι ακριβώς συνέβη εκεί πέρα….
Για αρχή να επισημάνουμε το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ επιχειρούν να κάνουν το ίδιο. Τον Αύγουστο του 2013 είχαμε ξανά την ίδια προσπάθεια να κατηγορηθεί η Συριακή ηγεσία για επίθεση με χημικά στην Ανατολική Γκούτα. Τότε πάλι στήθηκε το ίδιο σκηνικό. Ο «κακός δικτάτορας» που βομβαρδίζει με χημικά τον λαό του. Το ίδιο ακριβώς σενάριο, για τους ίδιους ακριβώς σκοπούς.
Δηλαδή την νομιμοποίηση για μία ενδεχόμενη εισβολή της Δύσης στην Συρία με μία άμεση στρατιωτική επέμβαση που είναι και ο βασικός στόχος.
Τέσσερα χρόνια περάσανε από τότε και ακόμα δεν βρέθηκε ούτε ένα στοιχείο που να αποδεικνύει κάποια ανάμιξη του Συριακού στρατού σε αυτή την επίθεση με χημικά Σαρίν . Αντίθετα, οι πληροφορίες θέλουν τους βαλτούς «αντικαθεστωτικούς» να έχουν στην διάθεση τους και να χρησιμοποιούν χημικά όπλα Σαρίν. Όπλα που είχαν βρεθεί στα χέρια τους και μετά την απελευθέρωση του Χαλεπίου από τον Συριακό στρατό.

Κάπως έτσι στήνεται και η νέα προβοκάτσια…
Βασισμένοι στην άγνοια και την αφέλεια του κόσμου, χρησιμοποιούν την ευαισθησία για να επιβάλλουν το ψέμα. Από την βιασύνη τους όμως υποπίπτουν σε σημαντικά λάθη

1.Ο Άσαντ κερδίζει τον πόλεμο στρατιωτικά και πλέον και επικοινωνιακά αφού έχει φανερωθεί η αλήθεια. Μία ενδεχόμενη επίθεση με χημικά από τον Συριακό στρατό είναι σίγουρο πως θα αντιστρέψει όλο αυτό το κλίμα και θα στρέψει την Διεθνής κοινή γνώμη εις βάρος του. Ειδικά όταν όλα τα Δυτικά ΜΜΕ είναι ήδη εχθρικά και στρατευμένα από τους εχθρούς του, στρατηγικά θα ήταν αυτοκτονικό
2. Οι «διασώστες» της Αλ Νούσρα(Αλ Κάιντα), οι οποίοι είχαν προταθεί για το Νόμπελ Ειρήνης και έχουν πάρει και το βραβείο Όσκαρ(δεν κάνω πλάκα), έχουν αποκαλυφθεί για τα στημένα βίντεο που γυρίζουν και τις προβοκάτσιες τους για να στοχοποιήσουν την Συριακή ηγεσία. Οι τρομοκράτες «διασώστες» της Αλ Κάιντα, που οι Ρώσικες πηγές πίστευαν πως δικό τους εργοστάσιο παραγωγής χημικών όπλων είχε χτυπηθεί, αφού σε δικές τους θέσεις είχε γίνει η αεροπορική επίθεση.
3. Έχουν προηγηθεί όλες οι παρόμοιες αποτυχημένες προσπάθειες της Δύσης για να στοχοποιήσει τον Άσαντ με αποτέλεσμα η Διεθνής κοινή γνώμη να τους έχει μάθει και να είναι αρκετά καχύποπτη
4. Να έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος των πολιτικών εκφραστών των Ιμπεριαλιστών με αποτέλεσμα να έχουν μηδαμινή επιρροή στα πολιτικά κινήματα.

Όλα αυτά γίνανε με βάση ένα βίντεο με πολύ σκληρές και αποτρόπαιες εικόνες από το Ιλντίμπ που μας συγκλονίσανε όλους. Ένα βίντεο που όπως ακριβώς και το παραπάνω που παραθέτω, περιλαμβάνει και τους ψευτοδιασώστες της Αλ Νούσρα, τα Λευκά Κράνη οι οποίοι υποτίθεται προσπαθούσαν να σώσουν τα παιδιά.

Αυτές τις εικόνες και τα όσα συμβαίνουν στο βίντεο τα αμφισβητεί με ατράνταχτα επιχειρήματα τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, η Σουηδική οργάνωση «Σουηδοί Γιατροί για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Στα παρακάτω άρθρα  μπορείτε να βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες.

1) ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
2) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
3) Τζιχαντο-Αντάρτης «σκοτώθηκε» απο Χημικό αέριο Σαρίν αλλά έζησε για να πεί την Ιστορία του
4) Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!
5) ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
6) ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
7) Καημένος λευκόκρανος παριστάνει το θύμα 3 διαφορετικές φορές σε δήθεν χημικές επιθέσεις του «κακου» Άσαντ
8) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!

9) Αγαστή συνεργασία της ISIS με τα Λευκά Κράνη

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, που μας έρχονται από τα Wikileaks, μαθαίνουμε πως η επίθεση με τα χημικά στην Συρία οργανώθηκε από την CIA
Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από αυτά τα λίγα, μιλάμε για μία τεράστια προβοκάτσια η οποία ενεργοποίησε αμέσως την Δυτική Προπαγάνδα των καθεστωτικών μέσων.
Η συμβολή του Gazzeta.gr στο μακελειό μιας ξένης χώρας
To Gazzeta.gr είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σάιτ της χώρας μας.

Το αθλητικό σάιτ Gazzeta.gr έτρεξε άμεσα να υιοθετήσει την Νατοϊκή προπαγάνδα και να την αναπαράγει. Το αθλητικό σάιτ Gazzeta.gr έβαλε το δικό του λιθαράκι στο έγκλημα κατά της Συρίας με τον πιο εμετικό και χυδαίο τρόπο.
Αυτοί οι ξεδιάντροποι εκφραστές της Δύσης γράψανε επικαλούμενοι Γεμανικές πηγές, ακριβώς το παρακάτω…
“Πόσο άρρωστος μπορεί να είναι ένας πόλεμος, πόσο διεστραμμένος ένας πολιτικός για να αποφασίσει μια τέτοια επίθεση. Την ώρα που ο Ασαντ είναι προστατευμένος και περιβάλλει με τόσο αγάπη τα παιδιά του, αποφασίζει για μια επίθεση που ξέρει πως τα παιδιά θα είναι αθώα θύματα «Για τον χειρότερο πατέρα του κόσμου» έγραψε η Bild και δυστυχώς όλοι εξοργίστηκαν με την εικόνα του να σβήνει τα κεριά της τούρτας! Αλλωστε, φρόντισε ο ίδιος, ώστε εκατοντάδες παιδιά να μην ονειρευτούν το μέλλον τους…”

Η χυδαιότητα τους όμως δεν έχει τελειωμό. Αφού κάνουν μία ιστορική αναδρομή σε παλαιότερα και εν’ εξελίξει γνωστά παγκόσμια εγκλήματα όπως αυτό στην Λωρίδα της Γάζας, ξαναγυρνάνε στην Συρία και χρησιμοποιούν το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων δικαιωμάτων, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από μία ΜΚΟ που έχει ένας τύπος με ένα PC που ζει στο Κόβεντρι της Αγγλίας και έχει αναλάβει εργολαβία την διαστρέβλωση της αλήθειας για λογαριασμό της Δύσης.

Το gazzeta.gr στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟΗ μισθοφορική σημαία του FSA στο σύμβολο του Παρατηρητηρίου
Ένας τύπος που δεν θα του έδινε κανένας σημασία αλλά για κάποιο περίεργο λόγο είναι ο βασικός προμηθευτής ειδήσεων σε όλα τα Δυτικά Μέσα.

Χιλιάδες παιδιά τραυματίστηκαν, αιχμαλωτίστηκαν και βασανίστηκαν. Αεροπορικές επιθέσεις, χρήση χημικών όπλων, βόμβες διασπορές, νάρκες… «Επιτέλους, στηρίξτε το λαό της Συρίας για την τραγωδία που βιώνει. Άμεση δράση για να σώσουμε ό, τι μπορεί να σωθεί» τονίζει το Παρατηρητήριο…
Το «στηρίξτε» στην γλώσσα των Ιμπεριαλιστών και των παπαγάλων τους, σημαίνει επιτεθείτε. Επιτεθείτε με ότι έχετε και δεν έχετε κατά του «ενοχλητικού δικτάτορα». Επιτεθείτε κατά της Συρίας και νομιμοποιείστε κάθε επέμβαση προς αυτή από την Δυτική Συμμαχία και το ΝΑΤΟ. Και αυτό κάντε το άμεσα!

Το άρθρο του Gazzeta.gr δεν είναι καθόλου τυχαίο και για αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ. Είναι ένα πλήρες κείμενο ατόφιας Νατοϊκής προπαγάνδας το οποίο εφαρμόζει όλες τις κατευθυντήριες εντολές.
Το κορυφαίο αθλητικό σάιτ αναλαμβάνει έτσι να ταΐσει με σανό ένα πολύ ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας, για να εξασφαλίσει πως δεν θα το βρει απέναντι και αν γίνεται, να το κάνει συνένοχο.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους να γίνουν πολύ πιο καχύποπτοι σε ότι τους πασάρουν και να καταλάβουν πως βρισκόμαστε στην κυριολεξία σε ένα Μάτριξ που όλα είναι ελεγχόμενα. Να καταλάβουμε πως και η δική μας η ελευθερία περνάει μέσα από την κοινή πάλη των λαών κατά του όσων καταδυναστεύουν τις ζωές μας.