Γιατί δαιμονοποιούν τόσο πολύ τη Βόρεια Κορέα όταν δεν έχει βλάψει καμία χώρα εδώ και μισό αιώνα;!


Γιατί δαιμονοποιούν τόσο πολύ τη Βόρεια Κορέα όταν δεν έχει βλάψει καμία χώρα εδώ και μισό αιώνα;!Γιατί δαιμονοποιούν τόσο πολύ τη Βόρεια Κορέα όταν δεν έχει βλάψει καμία χώρα εδώ και μισό αιώνα;!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ 4MEDIA
Η “κρίση” της Βόρειας Κορέας είναι μια ενορχήστρωση της Ουάσινγκτον. Η τελευταία φορά που η Βόρεια Κορέα ήταν σε πόλεμο χρονολογείται το 1950-53. Η Β. Κορέα δεν έχει επιτεθεί ή δεν εισέβαλε σε κανέναν για 64 χρόνια. …. …. Γιατί λοιπόν τόση δαιμονοποίηση για την Β. Κορέας από τη διοίκηση του Trump;

Πρόκειται ακριβώς για παρόμοια δαιμονοποίηση του Ιράν. Η “απειλή του Ιράν” ήταν μια ενορχήστρωση που χρησιμοποιήθηκε ως κάλυψη για να τεθούν οι αμερικανικές βάσεις αντιβαλλιστικών πυραύλων στα σύνορα της Ρωσίας. Ένας αντιβαλλιστικός πυραύλος (ΑΒΜ) αποσκοπεί στην ανάσχεση και καταστροφή πυρηνικών όπλων ICBM (διηπειρωτικοί βαλλιστικοί βλήτοι) και την αποτροπή τους από την επίτευξη των στόχων τους.

Η Ουάσιγκτον ισχυρίστηκε ότι οι βάσεις κατά του ΑΒΜ δεν απευθύνονταν στη Ρωσία, αλλά ήταν για την προστασία της Ευρώπης από τα πυρηνικά ICBM του Ιράν. Ορισμένοι ισχυροί Αμερικανοί ίσως το πίστευαν αυτό, αλλά οι Ρώσοι σίγουρα όχι.

Η ρωσική κυβέρνηση κατέστησε σαφές πως η Ρωσία αντιλαμβάνεται ότι οι αμερικανικές βάσεις έχουν ως στόχο την αποτροπή ρωσικών αντιποίνων σε βομβαρδισμούς της Ουάσινγκτον.

Η κινεζική κυβέρνηση επίσης δεν είναι ηλίθια. Η κινεζική ηγεσία αντιλαμβάνεται ότι ο λόγος για την «κορεατική» κρίση της Β. Κορέας είναι να παράσχει κάλυψη στην Ουάσινγκτον να δικαιολογήσει το σχέδιο να βάλει αντι-βαλλιστικούς πυραύλους κοντά στα σύνορα της Κίνας.

Με άλλα λόγια, η Ουάσινγκτον δημιουργεί μια ασπίδα εναντίον πυρηνικών αντιποίνων τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Κίνα.

Η Κίνα ήταν πιο δυναμική στην απάντησή της στις προσπάθειες της Ουάσιγκτον από ό, τι οι Ρώσοι. Η Κίνα ζήτησε την άμεση παύση της ανάπτυξης των πυραύλων των ΗΠΑ στη Νότια Κορέα. https://www.rt.com/news/386828-china-thaad-south-korea/

Για να κρατήσει τους Αμερικανούς μπερδεμένους, η Ουάσινγκτον μιλάει τώρα για ιση του υπερυψωμένου χώρου. Η Κίνα κατανοεί ότι το THAAD δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ν. Κορέα, η οποία συνορεύει με την Β.Κορέα, καθιστώντας άσκοπη τη Ν. Κορέα να επιτεθεί στην Κορέα με τα ICBM.

Οι αντιβαλιστικοί πύραυλοι THAAD στη Νότια Κορέα στρέφεται κατά των αντιποίνων της Κίνας. Είναι μέρος της προετοιμασίας της Ουάσινγκτον να πυροδοτήσει τόσο τη Ρωσία όσο και την Κίνα με ελάχιστες συνέπειες για τις ΗΠΑ, αν και η Ευρώπη θα σίγουρα θα καταστραφεί τελείως, καθώς οι THAAD ή οι αντι-ΑΒΜ είναι άχρηστοι εναντίον των ρωσικών πυρηνικών πλοιων και της ρωσικής αεροπορίας.

Αλλά καμία αυτοκρατορία δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την τύχη των υποτελών της και η Ουάσιγκτον δεν ενδιαφέρεται για τη μοίρα της Ευρώπης. Η Ουάσινγκτον ενδιαφέρεται μόνο για την ηγεμονία της στον κόσμο.

Το ερώτημα είναι: τώρα που η Ρωσία και η Κίνα κατανοούν ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζεται για μια προληπτική πυρηνική επίθεση εναντίον τους, προκειμένου να αρθούν οι δύο περιορισμοί στην μονομερή συμπεριφορά της Ουάσιγκτον, οι δύο χώρες θα κάθονται εκεί και θα περιμένουν την επίθεση;

Η Ουάσινγκτον, γεμάτη υστερία, πιστεύει ότι αυτό θα τρομάξει τη Ρωσία και την Κίνα και ότι οι δύο κυβερνήσεις θα υποταχτούν στα ψέματα στην Ουάσινγκτον.
Η Ουάσινγκτον, όπως αντιλαμβάνονται οι ρωσικές και κινεζικές κυβερνήσεις, έθεσε τη ζωή στη γη υπό απειλή. Αυτό είναι σοβαρός λόγος για αντεπίθεση στον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό.