Όλες οι ιδεολογίες χρησιμοποιούνται ως εργαλεία των επικυρίαρχων κατά περίπτωση.


Όλες οι ιδεολογίες χρησιμοποιούνται ως εργαλεία των επικυρίαρχων κατά περίπτωση.Όλες οι ιδεολογίες χρησιμοποιούνται ως εργαλεία των επικυρίαρχων κατά περίπτωση. 2Όλες οι ιδεολογίες χρησιμοποιούνται ως εργαλεία των επικυρίαρχων κατά περίπτωση.

Οι «ακροδεξιοί» Trump και Netanyahu στηρίζουν με όπλα τους «κομμουνιστές» Κούρδους του YPG όπως στηρίζουν και τους «ακροδεξιούς» Ουκρανούς του Δεξιού Τομέα και τους ακροδεξιούς στη Βενεζουέλα, όπως στήριξαν τους Taliban Όλες οι ιδεολογίες χρησιμοποιούνται ως εργαλεία των επικυρίαρχων κατά περίπτωση. 3στο Αφγανιστάν , τους αποκεφαλιστές στη Συρία, τη Λιβύη, τους Αδελφούς Μουσουλμάνους στην Αίγυπτο, τη Χούντα στην Ελλάδα και τη Χιλή κοκ.

Η Δύση και η Wall Street είχε στηρίξει και την Κόκκινη Επανάσταση στη Ρωσία.

https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_the_bolshevik_revolution-5.pdf

Βλέπετε δηλαδή ότι όλες οι ιδεολογίες είναι εφευρέσεις που χρησιμοποιούνται ως εργαλεία των επικυρίαρχων κατά περίπτωση.

Οι επικυρίαρχοι θέλουν απλά να εξουσιάζουν είτε μέσω αριστερών, είτε μέσω δεξιών, είτε μέσω Ισλαμιστών.
Οι ιδεολογίες είναι εργαλεία προκειμένου να κινητοποιήσουν κάποιους να αυτοθυσιαστούν μαχόμενοι την αντίπαλη ιδεολογία , δηλαδή αυτήν που το σύστημα θέλει να ανατρέψει.
Αναλόγως την ιδεολογία της κυβέρνησης ή του καθεστώτος προς ανατροπή … οι μισθοφόροι «επαναστάτες» ντύνονται αναρχικοί ή φασίστες ή Ισλαμιστές και χρησιμοποιούν ακριβώς τις ίδιες μεθόδους δράσης.

Όλες οι ιδεολογίες χρησιμοποιούνται ως εργαλεία των επικυρίαρχων κατά περίπτωση. 9Βλέπετε τον Henri Levy να ποζάρει με όλους τους μισθοφόρους της Δύσης που φορούν την κατάλληλη ιδεολογική «στολή» για να επιτεθούν στην εκάστοτε εξουσία.