Η απόλυτη παράνοια! Κατηγορώντας τη Ρωσία αντί τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ


Η απόλυτη παράνοια! Κατηγορώντας τη Ρωσία αντί τη Σαουδική Αραβία και το ΙσραήλΗ απόλυτη παράνοια! Κατηγορώντας τη Ρωσία αντί τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ

Το γεγονός ότι η Αμερική εξακολουθεί να επηρεάζεται από ξένες δυνάμεις δεν οφείλεται σε συνθηκολόγηση, αλλά στην απληστία που οδηγεί σε εθελοντική παράδοση των συμφερόντων των ΗΠΑ, ενώ αυτά ενός ξένου κράτους είναι αυξημένα.
Αλλά η Ρωσία είναι μία από αυτές τις χώρες; Οχι, δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σημάδια ούτε ιστορικά ούτε επί του παρόντος ότι η Ρωσία είχε ποτέ οποιαδήποτε επίδραση στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ, κράτη τα οποία είναι πολύ πιο αδύναμα από τη Ρωσία, αλλά κράτη τα οποία έχουν επηρεάσει την αμερικανική πολιτική εδώ και δεκαετίες.
Η Αμερική δεν εξαρτάται από τη Σαουδική ή το Ισραήλ για επιβίωση, αλλά σε μια διεφθαρμένη χώρα, μιλάνε τα χρήματα και αυτό είναι που έγινε η Αμερική: μια διεφθαρμένη χώρα πλούσια και ισχυρή.
Για χρόνια η Αμερική εξαρτιόταν από το φθηνό πετρέλαιο της Σαουδικής Αραβίςα και τους άλλους οπαδούς του ΟΠΕΚ. Η Χίλαρι Κλίντον ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα πολιτικού που αγόρασε και πουλούσε χρυσό από τη Σαουδική Αραβία.
Ομοίως, το λόμπι Ισραήλ που εδρεύει στις ΗΠΑ είναι εξαιρετικά ισχυρό από την άποψη της νομισματικής επιρροής. Ομάδες όπως η Επιτροπή για τις Δημόσιες Υποθέσεις του Αμερικανικού Ισραήλ (AIPAC) δωρίζουν εκατομμύρια σε πολιτικά αίτια. Αντιθέτως, οι ομάδες που αντιτίθενται στις εξωτερικές και εσωτερικές πολιτικές του Ισραήλ δεν έχουν αυτά τα χρήματα και επομένως δεν έχουν αυτό το είδος επιρροής.

Μπορεί κάποιος να αγαπά ή να μισεί τη Σαουδική Αραβία / να αγαπά ή να μισεί το Ισραήλ, αλλά αυτά είναι γεγονότα και είναι αμερικανικά όπως το μπέιζμπολ και το μπάρμπεκιου. Οι ΗΠΑ είναι υπόδουλες στον ουαχαμπισμό και τον σιωνισμό.
Τι ντροπή είναι όταν οι αμερικανοί πολιτικοί αισθάνονται την ανάγκη να βασίζονται σε ξένο χρήμα για προσωπικό εμπλουτισμό.