Το BBC των Rothschild είναι το βαρύ πυροβολικό προπαγάνδας και παραπλάνησης ενάντια στον ήρωα Άσαντ!


Το BBC των Rothschild είναι το βαρύ πυροβολικό προπαγάνδας και παραπλάνησης ενάντια στον ήρωα Άσαντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΜΟΥΦΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΜΡΑΝ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ!
2) Από τον μικρό Αϋλάν… στον μικρό Ομράν… η αλήθεια!

Το BBC των Rothschild είναι το βαρύ πυροβολικό προπαγάνδας και παραπλάνησης ενάντια στον ήρωα Άσαντ!Το BBC των Rothschild είναι το βαρύ πυροβολικό προπαγάνδας και παραπλάνησης ενάντια στον ήρωα Άσαντ!2Το BBC των Rothschild είναι το βαρύ πυροβολικό προπαγάνδας και παραπλάνησης ενάντια στον ήρωα Άσαντ!3Το BBC των Rothschild είναι το βαρύ πυροβολικό προπαγάνδας και παραπλάνησης ενάντια στον ήρωα Άσαντ!4Το «έγκριτο» BBC των Rothschild …είναι το βαρύ πυροβολικό της προπαγάνδας και της παραπλάνησης. Από αυτό παίρνουν υλικό και οι ελληνόφωνοι παπαγάλοι.

Για να προκαλέσουν την οργή των άσχετων πολιτών της Ευρώπης εναντίον του Assad οι δημοσιογράφοι του BBC …δείχνουν ένα αγοράκι τραυματισμένο από βομβαρδισμό των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας.

Όμως για να μην προκαλέσουν την οργή των ίδιων πολιτών εναντίον των μισθοφόρων αποκεφαλιστών …αναφέρουν τον αποκεφαλισμό ενός μικρού παιδιού επάνω στην καρότσα ενός αγροτικού …κόβοντας τη φωτογραφία κατάλληλα ώστε να μην φαίνεται το θύμα και να πιστέψουν οι αναγνώστες του ότι μπορεί να είναι και …φήμη.Το παιδάκι το αποκεφάλισαν με μικρό μαχαίρι ώστε η διαδικασία να κρατήσει περισσότερη ώρα.

«Συμπτωματικά» πάντα ο φωτογράφος του Al Jazeera που φωτογράφισε το τραυματισμένο παιδάκι … φωτογραφιζόταν μέσα στην τρελή χαρά με τους αποκεφαλιστές του 12χρονου Παλαιστίνιου φορώντας μάλιστα το ίδιο μπλουζάκι. Ο δε αποκεφαλιστής μοιάζει πάρα πολύ με έναν «φιλάνθρωπο» από τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ.