Η Μάγισσα Χίλαρι Κλίντον μυξοκλαίγεται: Ήμουν θύμα «1.000 Ρώσων πρακτόρων» επειδή θα κέρδιζα στις εκλογές!


Η Μάγισσα Χίλαρι Κλίντον μυξοκλαίγεται: Ήμουν θύμα «1.000 Ρώσων πρακτόρων» επειδή θα κέρδιζα στις εκλογές!Η Μάγισσα Χίλαρι Κλίντον μυξοκλαίγεται: Ήμουν θύμα «1.000 Ρώσων πρακτόρων» επειδή θα κέρδιζα στις εκλογές!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RT
Στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατηγόρησε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα «wikileaks» και ακόμη και χίλιους Ρώσους για την ήττα της απο τον Ντόναλντ Τράμπμ στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Η Κλίντον δήλωσε σε κοινό στο ετήσιο Συνέδριο Κώδικα στο Ranchos Palos Verdes της Καλιφόρνια ότι το πιο σημαντικό μάθημα από τις εκλογές ήταν ο νέος «πόλεμος» στις πληροφορίες.

Η Clinton συνέχισε να αναφέρει όλους τους λόγους που έχασε, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τη χρήση των wikileaks!

Η Κλίντον αναφέρθηκε επίσης στην υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές ως έναν από τους κυριότερους λόγους για την απώλειά της, δηλώνοντας ότι οι Αμερικανοί βοήθησαν να «οπλίσουν» τις πληροφορίες που χρησιμοποιήθηκαν κατά της εκστρατείας της.

“Οι Ρώσοι, κατά τη γνώμη μου, βασισμένοι στους ανθρώπους της Intel και της Counter-Intel με τους οποίους μίλησα, δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν  τρόπο να οπλίσουν αυτές τις πληροφορίες εκτός αν είχαν καθοδηγηθεί”, δήλωσε ο Κλίντον, προσθέτοντας ότι ” Από Αμερικανούς καθοδηγήθηκαν. ”

Συνέχισε να λέει ότι η “συντριπτική πλειοψηφία” των ειδήσεων σχετικά με το στο Facebook ήταν “ψεύτικες”, και είπε ότι ιστορίες όπως το “Pizzagate” είχαν αποίχηση σε “ψηφοφόρους χαμηλής πληροφόρησης”.

Υποστήριξε ότι υπήρχαν «1.000 Ρώσοι πράκτορες που συμμετείχαν στην παράδοση αυτών των μηνυμάτων», αλλά δεν ανέφεραν πηγή.