ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!


ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!

ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!
Οι αρρωστημένοι Σιωνιστές μετρούσαν τις θερμίδες των τροφίμων, πριν επιτρέψουν να φτάσουν αυτά στα χέρια των Παλαιστινίων της Γάζας.

Τηλεγράφημα που βγήκε στην δημοσιότητα, από τα Wikileaks, απεκάλυψε ότι οι Ισραηλινοί επεδίωκαν να φέρουν την οικονομία της Γάζας στα όρια της καταρρεύσεως.
Μέσω της οικονομικής καταστροφής και της πείνας ήθελαν να ρίξουν την δημοτικότητα της Χαμάς.

press tv

ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!guardian

Ακριβώς την ίδια τακτική ακολούθησαν στην κατεχομένη Ελλάδα οι …«Άγγλοι» τοκογλύφοι, καταστρέφοντας την Ελληνική οικονομία, οδηγώντας στον θάνατο από πείνα (τουλάχιστον) 300.000 Έλληνες με σκοπό να ενοχοποιηθούν για το έγκλημα αυτό οι …Γερμανοί.

Οι δολοφόνοι του Ισραήλ επέτρεπαν τρόφιμα που αντιστοιχούσαν σε 2200 θερμίδες ημερησίως ανά άτομο.
Κατά έναν παράδοξο τρόπο για όλα όσα κατηγόρησαν αληθώς ή ψευδώς τους Χιτλερικούς, εφαρμόζονται, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ απολύτως ασυνέπεια, από το Ισραήλ σήμερα.

ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!
Η Γάζα, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκεντρώσεως του πλανήτη, αργοπεθαίνει από συνεχείς βομβαρδισμούς, εποικισμούς, μένοντας χωρίς καθαρό νερό και τρόφιμα… Κι όλα αυτά επειδή απλά βρέθηκε στο …οικόπεδο που οι Σιωνιστές κατέλαβαν παράνομα, μετά από γραπτή εξουσιοδότηση του ίδιου …Θεού, που παρέλαβαν αυτοπροσώπως οι αιμοσταγείς τοκογλύφοι Rothschild, κι …εν αγνοία των ιερέων της εβραϊκής θρησκείας.ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ!

Σίγμα