Ο Σιωνιστής Τραμπ ετοιμάζει προβοκάτσια κατά του Άσαντ! Τον κατηγόρησε για προετοιμασία νέας χημικής επίθεσης


Ο Σιωνιστής Τραμπ ετοιμάζει προβοκάτσια κατά του Άσαντ! Τον κατηγόρησε για προετοιμασία νέας χημικής επίθεσης
ΠΗΓΗ

GROTHIA.GR: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ..ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ, ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ!

Ο Σιωνιστής Τραμπ ετοιμάζει προβοκάτσια κατά του Άσαντ! Τον κατηγόρησε για προετοιμασία νέας χημικής επίθεσης
Ο Λευκός Οίκος θεωρεί ότι το καθεστώς του προέδρου της Συρίας Bashar al-Assad προετοιμάζει νέα χημική επίθεση και δηλώνει ότι αν γίνει, το τίμημα για τη Συριακή κυβέρνηση θα είναι υψηλό, λέει η δήλωση της υπηρεσίας Τύπου του Λευκού Οίκου .
‘Οι Ηνωμένες Πολιτείες βλέπουν τις πιθανές προετοιμασίες για άλλη μια επίθεση χρησιμοποιώντας τα χημικά όπλα από το καθεστώς του Assad, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μαζικό θάνατο αμάχων, συμπεριλαμβανομένων αθώων παιδιών. Οι ενέργειες είναι παρόμοιες με αυτές που πραγματοποιήθηκαν πριν από την επίθεση χρησιμοποιώντας χημικά όπλα στις 4 Απριλίου 2017’ αναφέρεται στη δήλωση.

Η Συριακή αντιπολίτευση δήλωσε στις 4 Απριλίου 80 θύματα από την επίθεση με την χρησιμοποίηση των χημικών όπλων στην πόλη Khan-Sheykhun στην επαρχία Idlib και 200 τραυματίες. Υπεύθυνα για την επίθεση κάλεσε τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας, τα οποία κατηγορηματικά αρνήθηκαν τις κατηγορίες και κατηγόρησαν τους μαχητές και τους υποστηρικτές τους.

Οι αρχές της Συρίας δήλωσαν ότι δεν είχαν ποτέ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα εναντίον αμάχων και τρομοκρατών και ότι όλο το χημικό οπλοστάσιο της χώρας εξήχθη υπό τον έλεγχο του OPCW.

Οι ΗΠΑ, χωρίς να έχουν αποδείξει για την ενοχή του Συριακού στρατού και χωρίς να έχουν ακούσει την έκκληση της Ρωσίας για προσεκτική έρευνα, έπληξαν το Shayrat τη νύχτα της 7ης Απριλίου. Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, ξεκίνησαν 59 πύραυλοι.

Όπως ανέφερε ο Άσαντ σε συνέντευξή του στο RIA Novosti, δεν υπήρχε χημική επίθεση αλλά υπήρξε μια πρόκληση για να δικαιολογήσουν το πλήγμα στην αεροπορική βάση Shayrat. Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως επιβεβαιώνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε από την οργάνωση Jabhat al-Nusra * επί του οποίου βασίζονται οι κατηγορίες, η επίθεση αυτή συνέβη στις 6-6.30 το πρωί, ωστόσο ο Συριακός στρατός δεν πραγματοποίησε τις επιθέσεις εκείνη την ώρα. Και το βίντεο από τον Khan-Sheykhun που τραβήχτηκε από τα ‘λευκά κράνη’ έρχεται σε αντίθεση με την έκδοση για τη χρήση του sarin εκεί. Ο Assad σημείωσε ότι εάν οι διασώστες δούλευαν χωρίς μάσκες και γάντια στην περιοχή όπου εφαρμοζόταν αυτό το αέριο, θα πέθαιναν , όπως και οι άλλοι.