Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ μεταμορφώθηκε σε εκπρόσωπο της Αλ Κάιντα


Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ μεταμορφώθηκε σε εκπρόσωπο της Αλ Κάιντα

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ μεταμορφώθηκε σε εκπρόσωπο της Αλ ΚάινταΠΗΓΗ

“Η πραγματική αιτία των μεγάλων αναταραχών που προηγούνται των αλλαγών των πολιτισμών, όπως η πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και η άνοδος της Αραβικής Αυτοκρατορίας, είναι μια βαθιά τροποποίηση στις ιδέες των λαών …. Τα αξιοσημείωτα γεγονότα της ιστορίας είναι τα ορατά αποτελέσματα των αόρατων αλλαγών της ανθρώπινης σκέψης …. Η παρούσα εποχή είναι μια από αυτές τις κρίσιμες στιγμές κατά τις οποίες η σκέψη της ανθρωπότητας υφίσταται μια διαδικασία μετασχηματισμού. “~ Gustav Le Bon

Η ακόλουθη επίδειξη υποταγής στη γεωπολιτική ατζέντα της Ουάσινγκτον στη Συρία, πέρα ​​από κάθε ανησυχία για την ανθρώπινη ζωή , είναι μόνο ένας από τους πολλούς παράγοντες που προκαλούν παγκόσμια αφυπνίσεις. Η νεοεκλεγόμενη εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Heather Nauert μεταμορφώνεται σε εκπρόσωπο της   Αλ Κάιντα, στο πλαίσιο ερωτήσεων από τον Caleb Maupin της RT International.

Συγκεκρημένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου του RT πως είναι δυνατόν να απορίπτουν πιθανή προβοκάτσια της Αλ Καιντα η οποία θα μπορούσενα χρησιμοποιήσει χημικά για να ενοχοποιηθεί ο Άσαντ, απο τη στιγμή που οι ΗΠΑ δηλώσαν πως θα παρέμβουνσ τη Συρία σε ενδεχόμενη αναφορά επιθέσης χημικών στην χώρα δήθεν απο το “καθεστώς”, η πυροβολημένη απέφευγε να απαντήσει και σαν καλό παπαγαλάκι που έιναι έλεγε μόνο οτι ο Άσαντ ειναι σφαγέας και ρίχνει συνεχώς χημικά σε πολίτες της χώρας του! (Ασχέτως αν δεν θα είχε λόγο να το κάνει απο τη στιγμή που ήδη ανέκτησε πίσω την μισή Συρία απο το ISIS και την Αλ Καιντα!