Συρία – Σκοτώνουν δημοσιογράφους και τους αντικαθιστούν με προβοκάτορες της Αλ Κάιντα!


Συρία – Σκοτώνουν δημοσιογράφους και τους αντικαθιστούν με προβοκάτορες της Αλ Κάιντα!

Συρία - Σκοτώνουν δημοσιογράφους και τους αντικαθιστούν με προβοκάτορες της Αλ Κάιντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
2) ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΞ: Η ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!» ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ
3) Τζιχαντο-Αντάρτης «σκοτώθηκε» απο Χημικό αέριο Σαρίν αλλά έζησε για να πεί την Ιστορία του
4) Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ δολοφονούν παιδιά για να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις!
5) ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
6) ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
7) Καημένος λευκόκρανος παριστάνει το θύμα 3 διαφορετικές φορές σε δήθεν χημικές επιθέσεις του «κακου» Άσαντ8) Ζαχάροβα: Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ είναι χρηματοδοτούμενοι φονιάδες! Σκηνοθετούν ψεύτικες επιθέσεις!
9) Αγαστή συνεργασία της ISIS με τα Λευκά Κράνη
10) H Άσμα Άσαντ καλεί την Ιβάνκα Τραμπ να παραδεχθεί ότι για το μακελειό με τα λεωφορεία ευθύνονται τα Λευκά Κράνη
11) Η Μαρία Ζαχάροβα ξεσκίζει τα λευκά κράνη!!!!
12) Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα στη Συρία αποκαλεί τα Λευκά Κράνη “κρυμμένους στρατιώτες της επανάστασης”
13) Το σιχαμερό CNN προσέλαβε προπαγανδιστή της Αλ Κάιντα για ντοκιμαντέρ κατά του Άσαντ!

Αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος (τραπεζικός και στρατιωτικός) που διεξάγεται σε ειρηνικά έθνη μέσω σταδιακών εξεγέρσεων και η χρηματοδότηση του Σόρος πρέπει να σταματήσει. Κάποιοι μπορεί να μην αντιληφθούν την αρνητική επίδραση που θα έχουν αυτοί οι πόλεμοι στην ανθρωπότητα στο σύνολό της.
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει προπονήσει ανοικτά σύριους “ακτιβιστές” στις τεχνικές προπαγάνδας των κοινωνικών μέσων από το 2012. Πρεσβεία των ΗΠΑ, Γενεύη, 21 Αυγούστου 2012, Εξοπλισμός, Εκπαίδευση Προσέγγιση Συριακής Αντιπολίτευσης:
Οι υπηρεσίες πληροφοριών των Η.Π. πιστεύεται ότι βοηθούν στην εκπαίδευση ομάδων αντιπολίτευσης, ενώ το Πεντάγωνο αρνείται οτι παραχώρησε όπλα στους αντάρτες. Στο κοινό, η αμερικανική βοήθεια περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό στις οργανωτικές συμβουλές (η Ουάσινγκτον προσπαθεί να δημιουργήσει ένα συμβούλιο ηγέτες της αντιπολίτευσης στη Ντόχα τις επόμενες εβδομάδες, για παράδειγμα) και τεχνική βοήθεια. Αρκετές εκατοντάδες Σύριοι ακτιβιστές ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για εκπαίδευση σε ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οι ηγέτες ανταρτών έλαβαν συμβουλές για το πώς να παρακάμψουν τα τείχη προστασίας, να κρυπτογραφήσουν τα δεδομένα τους και να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα χωρίς να τα πιάσουν, όπως ανέφερε πρόσφατα το περιοδικό Time. Στη συνέχεια επέστρεψαν στη Συρία, πολλοί από αυτούς με νέα τηλέφωνα και δορυφορικά μόντεμ στο χέρι.

Όλα αυτά είναι να καταστήσουμε σαφές ότι δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο σχετικά με την online προπαγάνδα που παράγουν Σύριοι “ακτιβιστές”.

Ένα πρόσφατο κείμενο του Πάτρικ Κόκμπερν στην indipendence δείχνει τη μάζα της προπαγάνδας γύρω και έξω από τη Συρία, ως επί το πλείστον των ΗΠΑ που κατευθύνεται όπως φαίνεται παραπάνω και εξηγεί γιατί βλέπουμε και ακούμε μια μονόπλευρη άποψη του τύπου  “Ο Άσαντ είναι εγκληματίας” και τίποτα άλλο.

Οι τζιχάντιστές που κρατούσαν την εξουσία στο ανατολικό Χαλέπι κατάφεραν να αποκλείσουν δυτικούς δημοσιογράφους, οι οποίοι θα είχαν απαχθεί και πολύ πιθανώς θα σκοτώνονταν αν πήγαιναν εκεί και τους αντικατέστησανμε ιδιαίτερα φιλόδοξους «τοπικούς ακτιβιστές» που δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο του ISIS .

Συρία - Σκοτώνουν δημοσιογράφους και τους αντικαθιστούν με προβοκάτορες της Αλ Κάιντα!

Ούτε τα Ηνωμένα Έθνη ούτε ο Ερυθρός Σταυρός ή οποιαδήποτε άλλη ουδέτερη ΜΚΟ είχε προσωπικό στο ανατολικό Αλέππο. Μόνο όσοι εκπαιδεύονται στις Η.Π.Α. ως “ακτιβιστές των μέσων μαζικής ενημέρωσης”  παίρνουν συνέντευξεις και αυτές μεταδίδονται σε σκουπιδοκάναλα όπως το CNN!

Μόνο τα “λευκά κράνη” τα οποία τα δημιούργησαν Αμερικανοί και Άγγλοι και είναι δήθεν το “ανθρωπιστικό” πρόσωπο της Αλ Κάιντα δηλαδη, και η γαλλική κυβέρνηση με τη χορηγία του Takfiri “Aleppo Media Channel” έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του ανατολικού Χαλεπίου. Αυτή ήταν η μόνη διαθέσιμη πηγή πληροφοριών και το μοναδικό διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό, χρησιμοποιήθηκε έντονα από τα καταστήματα ειδήσεων σε όλο τον κόσμο. Αντανακλούσε αποκλειστικά τις ένοπλες αντιθέσεις και τις απόψεις των χορηγών και τις ανάγκες του πολέμου.

Μια παρόμοια διαδικασία εφαρμόστηκε νωρίτερα όταν οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ. Σημεία πώλησης ειδήσεων που έφεραν διαφορετική από την επίσημη άποψη των ΗΠΑ στόχευαν στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ. Τα γραφεία του Al-Jazeerah στη Βαγδάτη βομβαρδίστηκαν από τον αμερικανικό στρατό. Το Wikileaks δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο έδειξε ότι ένα ελικόπτερο των Ηνωμένων Πολιτειών σκότωσε στελέχη του Reuters. Μόνο οι δημοσιογράφοι που ενσωματώθηκαν με τον στρατό των Η.Π.Α. προστατεύθηκαν από τη στρατιωτική δράση των ΗΠΑ. Οι εκθέσεις τους ήταν φυσικά πολύ στρεβλωμένες προς την επίσημη προπαγάνδα των ΗΠΑ.

Συρία - Η δολοφονία δημοσιογράφων γέννησε το κίνημα των ψεύτικων ακτιβιστών στη Συρία4Η λειτουργία προπαγάνδας των Ηνωμένων Πολιτειών τα “Λευκά κράνη” έχει δημιουργήσει εκατοντάδες εικόνες και βίντεο με σκηνοθετημένες “διασωσεις”. Διανέμει αυτά δωρεάν σε “έτοιμο προς χρήση” υψηλής ποιότητας. Πολλά καταστήματα ειδήσεων προτιμούν αυτές τις φωτογραφίες χωρίς κόστος, παρόλο που η αλήθεια τους είναι ιδιαίτερα αμφισβητήσιμη.

Κρατώντας τους δημοσιογράφους μακρυά από τη ζώνη μάχης, σκοτώνοντας ή απαγάζοντας μερικούς από αυτούς στην αρχή της σύγκρουσης, βοήθησε τεράστια στην επίδραση της μεταγενέστερης επιχείρησης Warfare Information, γνωστής ως “White Helmets” και άλλων παρόμοιων οργανισμών.

Αυτό με φέρνει πίσω στην έκθεση της Πρεσβείας της Γενεύης των ΗΠΑ που αναφέρθηκε παραπάνω. Στην ίδια ομιλία, στην οποία η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτωρία Νούλμαν, χτύπησε τη δημιουργία, την κατάρτιση και την εξόρμηση των ομάδων πληρεξουσίου του Ηνωμένου Βασιλείου για δημιουργία προπαγάνδας και άλλους σκοπούς (γνωστός και ως “ακτιβιστές των μέσων μαζικής ενημέρωσης”), εξέφρασε επίσης την απογοήτευση για την κατάρρευση πραγματικών δημοσιογράφων στη Συρία:

Συρία - Η δολοφονία δημοσιογράφων γέννησε το κίνημα των ψεύτικων ακτιβιστών στη Συρία8

Το CNN επιδιώκει να αποστασιοποιηθεί από τον Bilal Abdul Kareem, ένας γνωστός προπαγανδιστής της Αλ Κάιντα, ο οποίος προσλήφθηκε για να δημιουργήσει το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του δικτύου “Undercover in Syria”

“Το CNN προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από έναν προπαγανδιστή της Αλ Κάιντα που βοήθησε το δίκτυο να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη συριακή διαμάχη. Οι δεσμοί του ανθρώπου με το δίκτυο είναι μόνο οι πιο πρόσφατοι σε μια σειρά από σκάνδαλα που έδωσαν ένα χτύπημα στην ήδη αδύναμη πείρα του δικτύου σχετικά με την αξιοπιστία ».

Τώρα, ακόμα μια αντιπαράθεση για το αδυσώπητο δίκτυο έχει αναδειχθεί στην παραγωγή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ “Undercover in Syria”.

“Ενώ εκατομμύρια Σύριοι έχουν υποφέρει από τον σημερινό εμφύλιο πόλεμο που εξελίχθηκε από τις αραβικές διαμαρτυρίες του 2011, είναι αδύνατο να χωριστούν πραγματικά τα αληθινά νέα από την προπαγάνδα που καταβάλλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους.

 

Οι προσπάθειες για να δελεάσουν τη Δύση σε υποτιθέμενη «ανθρωπιστική» στρατιωτική παρέμβαση με τη Συρία ήταν σχεδόν συνεχείς καθ ‘όλη τη διάρκεια οκτώ ετών του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Το αρχείο WikiLeaks των Η.Π.Α. αποκαλύπτει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία σχεδίαζαν να ανατρέψουν τον συριακό ηγέτη Μπασάρ Ασάν από το 2006.