Ο απατεώνας Αλ Γκορ ετοιμάζει και δεύτερη ταινία προπαγάνδας υπερ της κλιμματικής αλλαγής


Ο απατεώνας Αλ Γκορ ετοιμάζει και δεύτερη ταινία προπαγάνδας υπερ της κλιμματικής αλλαγής

ΠΗΓΗ

Ο απατεώνας Αλ Γκορ ετοιμάζει και δεύτερη ταινία προπαγάνδας υπερ της κλιμματικής αλλαγήςΔέκα και βάλε χρόνια μετά την πρώτη του ταινία, ο Al Gore επιστρέφει δριμύτερος με το σίκουελ: An Inconvenient Sequel: Truth to Power

Η ταινία έχει σκοπό να τρομοκρατήσει το κοινό και να το απειλήσει λέγοντας ότι, αν δεν ασπαστούμε την εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής, τα ακραία φαινόμενα που βιώνει τελευταία θα ενισχυθούν και θα πολλαπλασιαστούν. Γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια, αυξάνονται και πληθύνονται … τεχνητά!
Εμείς μόλις φάγαμε μια Μέδουσα νααα, μετά συγχωρήσεως. Έχουμε και κάτι λιγνιτικές παραγωγές ενέργειας να ξεπουλήσουμε, ενόσω γεμίζει η χώρα με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά.
Για να γίνει η ταινία πιο πιστευτή, έχει επιστρατευτεί και κομπάρσος Ασιάτης, ο οποίος κλαίει on camera και σκούζει, Φοβάμαι!

Στην ταινία προμοτάρονται οι ΑΠΕ, βεβαίως βεβαίως, ως η λύση στο πρόβλημα και όχι ο εποικισμός σε άλλον πλανήτη.

Η ταινία αναμένεται να σκάσει μύτη στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου και να ανταγωνιστεί εκείνες του καταστροφολογικού Χόλιγουντ, με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Δεν αποκλείεται να δούμε και κανένα βραβείο Όσκαρ…

Οι προβλέψεις του για τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα πριν 11 χρόνια, φυσικά δεν επαληθεύτηκαν, κανένα επίπεδο θάλασσας δεν ανέβηκε στα χρονικά όρια που είχε πει και, γιατί άλλωστε; Μόλις είχε αγοράσει πανάκριβη παραθαλάσσια σπιταρόνα!

Τώρα έρχεται με νέο σόου το οποίο αναμένεται… να πάει άπατο. Έτσι κι αλλιώς, είναι η μοίρα των σίκουελς, δεν πετυχαίνουν όσο οι πρώτες ταινίες.