Αρχηγός των Κουρδικών δυνάμεων προπαγανδίζει υπέρ των Σιωνιστών! – Το Ιράν είναι πιο επικίνδυνο από το ISIS!


Αρχηγός των Κουρδικών δυνάμεων προπαγανδίζει υπέρ των Σιωνιστών! - Το Ιράν είναι πιο επικίνδυνο από το ISIS!Αρχηγός των Κουρδικών δυνάμεων προπαγανδίζει υπέρ των Σιωνιστών! – Το Ιράν είναι πιο επικίνδυνο από το ISIS!
ΠΗΓΗ

Ο Ciwan Ibrahim, διοικητής του Asayish (δυνάμεις ασφαλείας που χρησιμοποίησε το Κουρδικό Δημοκρατικό Κόμμα για να κρατήσει τον έλεγχο των περιοχών στη βόρεια Συρία) δήλωσε σε συνέντευξη με τη σαουδική εφημερίδα Okaz ότι «Το έργο του Ιράν είναι πιο επικίνδυνο από το έργο ISIS στη Συρία Σε γενικές γραμμές. ”

Ο Ciwan περιέγραψε τον Ιρανό στρατηγό Qassem Soleimani ως “επικίνδυνο για την περιοχή”.
“Το πρόβλημα με αυτό το έργο είναι ότι έχει περιφερειακή και διεθνή διάσταση και είναι ένα προσεκτικά σχεδιαζόμενο σχέδιο με στόχο τον έλεγχο της περιοχής”, δήλωσε ο Ciwan στο ιρανικό έργο.
Ο Ciwan ισχυρίστηκε ότι υπάρχει διαφωνία μεταξύ των Αλαβυητών και των Ιρανών στη Συρία.

“Όσο για το Asayish, δεν υπάρχει συντονισμός με το καθεστώς … Επιτρέψτε μου να ρωτήσω: Ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ δέχεται μια τέτοια σχέση; ».
Πολλές φιλοκυβερνητικές πηγές καταδίκασαν τα λόγια του Ciwan, ειδικά ότι θεωρούσε το Ιράν να είναι χειρότερο από το ISIS και θεώρησε ότι ο στόχος του ήταν να κερδίσει μόνο τη Σαουδική υποστήριξη.

Οι φιλοκυβερνητικές πηγές αρνήθηκαν επίσης όλα όσα ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι ο Ciwan δεν παρείχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τους ισχυρισμούς του.