Κουρδιστάν και το πέπλο των ψεμάτων.


Κουρδιστάν και το πέπλο των ψεμάτων.Κουρδιστάν και το πέπλο των ψεμάτων.
ΠΗΓΗ Gordon Duff
To  δημοψήφισμα των κούρδων είναι το γεγονός το πιο άσχημα ντοκουμενταρισμένο και το πιο άσχημα μεταδιδόμενο των πρόσφατων χρόνων.

Για τον άπληστο καταναλωτή των fake ειδήσεων ο κουρδικός λαός θέλει να έχει μια κυβέρνηση ανεξάρτητη και να μην διευθύνεται από τη Βαγδάτη.Αυτό είναι αλήθεια αν και  πασπαλισμένο με εναλλακτικά γεγονότα, πιρουέτες και εικασία.. Στην πραγματικότητα, παρευρισκόμαστε στην αισχροκέρδεια του αιώνα. 

Το νέο κουρδικό έθνος θα είναι ένα “υποζύγιο” για τους πελάτες που χειραγώγησαν το κούρδικο λαό ως μαριονέτες μέσω της ολιγαρχικής του ηγεσίας.Και μάλιστα εμείς μιλάμε εδώ για χοντρούς λογαριασμούς σ΄ελβετικές τράπεζες  και για πολλά χρόνια διασύνδεσης με τις υπηρεσίες πληροφοριών  Ισραήλ,ΗΠΑ,Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας.  Ο κούρδικος λαός κατέχει κάποια από τα πιο πολύτιμα αγαθά πάνω στη γη όπως τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και βρίσκεται επίσης πάνω στο δρόμο των αγωγών πετρελαίου και ίσως το πιο σημαντικό,ίσως διαμορφωθεί σ΄ένα έθνος σε σχήμα φιδιού εκτεινόμενο από τη Μεσόγειο στη Συρία, μέσω αυτού του έθνους ,μέσω του Ιράκ,προς το Ιράν και την Κασπία Θάλασσα..Οι  κούρδοι που δεν επιθυμούν παρά τη διασπορά τους διασκορπισμένη μέσα στον κόσμο επιτρέφοντας στο σπίτι για την ασφάλεια και τη σταθερότητα θα ξαναβρεθούν για μια ακόμη φορά στο  “πάτωμα”.

Βλέπετε δεν θα υπήρχε ποτέ EIIL/Daesh χωρίς τη συμφωνία που έγινε μεταξύ των παλιών δυνάμεων του Saddam, στρατού δομημένου από τον αμερικάνο στρατηγό David Petraeus (πριν αυτός να γίνει διευθυντής της CIA υπό Obama, σήμερα σε  »δυσμένεια »..), κι όλο αυτό συνδυασμένο με το σαουδαραβικό χρήμα και καταριανό, την εκπαίδευση τη διοχετευμένη από τη  CIA και τους στρατιωτικούς συμβούλους του Ισραήλ.

Τα εξαιρετικά ξενοδόχεια του Erbil και όχι πλέον το μόνο ξενοδοχείο που υπάρχει εδώ και 10 χρόνια το “Erbil International”, ήταν εδώ και χρόνια τόποι διαμονής των ομάδων ISR (Intelligence/Αναγνώρισης και Επιτήρησης), που βοήθησαν το EIIL να γίνει αυτή η στρατιωτική δύναμη που σκόρπισε το φόβο.

Το Erbil, με το διεθνές αεροδρόμιο του ήταν το αληθινό διοικητήριο της  ΕIIL/Daesh. Επιχειρηματίες εργαζόμενοι για φανταστικές πετρελαικές εταιρείες μπαινόβγαιναν αδιάκοπα, οι υπηρεσίες ασφάλειας τους συνόδευαν στο  »μέτωπο », αυτούς και την τεχνογνωσία τους, τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας τους, τα μάτια και τά αυτιά και ο στρατηγικός σχεδιασμός των ISIS, Al Nosra (Al Qaïda στη Συρία),FSA  και δεκάδων άλλων οργανώσεων.

Βαρύς εξοπλισμός που δεν συμπληρώθηκε μόνο από τους πληρωμένους προδότες από τη CIA σε Συρία και Ιράκ και η εκτροπή στρατιωτικού υλικού δισεκατομυρίων  προς τους τρομοκράτες, από Aqaba Ιορδανίας, Iσραήλ,Σ Αραβία αλλά κυρίως δια του δρόμου των Βαλκανίων μέσω Τουρκίας, όλα περνούν, από χημικά αέρια μέχρι και οι πιο προηγμένοι αντιαρματικοί πύραυλοι TOW.

Αναγνωρίζουμε τους κούρδους ως μια μοναδική εθνικότητα και αυτό από τον  XV αιώνα καθώς αρχίζει η ταραχώδης σχέση τους με την Τουρκία και την Οθωμανική Αυτοκρατορία…

Καθώς η Δύση διαιρεί τη Μ Ανατολή στο τέλος του μεγάλου πολέμου δημιουργώντας οντότητες τέτοιες όπως η σημερινή Τουρκία και η Σ Αραβία,δεν υπήρξε πατρίδα για τους κούρδους …. οι κούρδοι υπάρχουν ως μια μικρή αγκίδα στο πόδι του οθωμανού γίγαντα ως την ώρα που ηχεί για τη  CIA για να τους χρησιμοποιήσει εναντίον στον Saddam Hussein….

Το Ισραήλ χρησιμοποίησε τους κούρδους για να διεισδύσει στο Irak, κατασκοπεύοντας τα οπλικά προγράμματα του Saddam αγοράζοντας το δρόμο του στο εσωττερικό των αντοιφρονούντων φυλών που θα διαδραμάτιζαν ένα ρόλο καθώς θα φευγε ο Saddam . Αυτό κάνει το Ισραήλ που χειρίζεται τον Saddam στην κατάκτηση του Κουβέιτ, υπηρετώντας τη συμφωνία των ΗΠΑ για την εισβολή του Saddam και που ήταν ολοκληρωτικά υποστηριζόμενη από τον πατέρα  Bush αρχικά τουλάχιστον;

Το κουρδικό σήμερα δεν είναι παρά ένα βοηθητικό πλάνο υπολογίζοντας στην επερχόμενη ήττα της EIIL.Η δράση των ΗΠΑ να εξωθήσουν τους κούρδους στη Deir Ezzor και προς μια άμεση σύγκρουση με συριακό στρατό και Ρωσία που είναι εκεί δεν θα υπηρετήσει καλά τα συμφέροντα του Ισραήλ; 

Η επικεντρωμένη προσπάθεια της Σ Αραβίας, Ισραήλ,ΗΠΑ για τη χρησιμοποίηση ενός κουρδικού κράτους ως ένα εφαλτήριο για κίνηση κατά του Ιράν και για την ανανέωση της τρομοκρατίας σε όλη την περιοχή δεν θα είναι μια βεβαιότητα;…