Σ’ όλον τον κόσμο διαδηλωτές ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. Στο Ισραήλ οι διαδηλωτές απλά ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ


Σ’ όλον τον κόσμο διαδηλωτές ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. Στο Ισραήλ οι διαδηλωτές απλά ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Σ’ όλον τον κόσμο οι διαδηλωτές…ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ από τα πυρά των αστυνομικών ή των στρατιωτικών κι ο ΟΗΕ ανεβαίνει στα κάγκελα… Στο Ισραήλ κάτι γίνεται …και οι διαδηλωτές δεν δολοφονούνται ποτέ εν ψυχρώ… Απλά …χάνουν τη ζωή τους … πέφτουν νεκροί… κι άλλα τέτοια απαλά.

Δεν υπάρχουν ευθύνες και δεν θα τιμωρηθεί κανείς …Ούτε φυσικά κανένας πράκτορας στα ΜΜΕ …θα τολμήσει να αποκαλέσει τον Νετανιάχου …δολοφόνο άοπλων πολιτών και ούτε θα ζητήσει κάποιος αρχηγός κράτους την παραίτησή του.
Όταν σκοτώνουν οι Σιωνιστές … τους καλύπτουν όλα τα ΜΜΕ.

Στη Βενεζουέλα οι «καλοί» της αντιπολίτευσης έκαψαν ζωντανούς δύο ανθρώπους …ως απάντηση στο… ξύλο που έφαγαν από τα ΜΑΤ. Στην Ουκρανία έκαναν τα ίδια. Τα χειρότερα εγκλήματα τα διέπραξαν οι μισθοφόροι των Δυτικών όπως και στη Λιβύη και στη Συρία φυσικά.

Σ' όλον τον κόσμο διαδηλωτές ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. Στο Ισραήλ οι διαδηλωτές απλά ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣΣ' όλον τον κόσμο διαδηλωτές ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. Στο Ισραήλ οι διαδηλωτές απλά ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ2Σ' όλον τον κόσμο διαδηλωτές ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. Στο Ισραήλ οι διαδηλωτές απλά ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ3Σ' όλον τον κόσμο διαδηλωτές ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. Στο Ισραήλ οι διαδηλωτές απλά ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ4