ΝΑΤΟ και Αντζελίνα Τζολί υπέρ της επέμβασης σε ξένες χώρες για την προώθηση της ισότητας!


ΝΑΤΟ και Αντζελίνα Τζολί υπέρ της επέμβασης σε ξένες χώρες για την προώθηση της ισότητας!ΝΑΤΟ και Αντζελίνα Τζολί υπέρ της επέμβασης σε ξένες χώρες για την προώθηση της ισότητας!
ΠΗΓΗ Γ. Λιναρδής

Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι πρόκειται περί κακόγουστου αστείου. Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιένς Στόλτενμπεργκ και η περιβόητη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προβάλλουν την Συμμαχία ως προοδευτικό πρότυπο για την ισότητα των δυο φύλων και του προστάτη των δικαιωμάτων των γυναικών. Εν προοιμίω να τονίσουμε ότι δεν αμφισβητούμε τα δικαιώματα των γυναικών και εννοείται ότι είμεθα υπέρ τη ισότητας των δυο φύλων. Όμως το να ασχολείται με αυτό το θέμα μια στρατιωτική συμμαχία η οποία με τις παράνομες επεμβάσεις της ανά τον κόσμο, απ’ ευθείας ή μέσω μισθοφόρων, έσπειρε τον θάνατο σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και ώθησε χιλιάδες γυναίκες στην μετανάστευση, στα σκλαβοπάζαρα και στην πορνεία ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας και παρακμής.

Ο Γιένς Στόλτενμπεργκ και η Αντζελίνα Τζολί σε κοινό τους άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα Guardian και το οποίο αναμεταδόθηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία δήλωσαν ότι «το ΝΑΤΟ πρέπει να υπερασπιστεί την ισότητα των δυο φύλων και να επεμβαίνει για την εξασφάλιση της θεμελιώδους υπόσχεσης της Χάρτας των Ηνωμένων Εθνών για ίσα δικαιώματα και αξιοπρέπεια για τις γυναίκες». Δηλαδή για να το κάνουμε κατανοητό, το ΝΑΤΟ εφόσον κρίνει αναγκαίο θα πρέπει να εισβάλλει σε χώρες όπου καταπατώνται τα δικαιώματα των γυναικών εφαρμόζοντας τις αρχές της Χάρτας του ΟΗΕ. Προτρέπουμε τον Γιένς Στόλτενμπεργκ να ξεκινήσει την εισβολή από την Σαουδική Αραβία και τα λοιπά αραβικά εμιράτα, όπου ως γνωστόν γυναίκες λιθοβολούνται δημοσίως γιατί τόλμησαν να αντιμιλήσουν στους συζύγους τους. Εκτός και αν το δίδυμο Στόλτενμπεργκ-Τζολί εννοούσε ότι οι όποιες επεμβάσεις για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών θα αφορούν χώρες οι οποίες δεν είναι αρεστές στο διεθνές σιωνιστικό σύστημα, το οποίο υπηρετούν το ΝΑΤΟ και το χολιγουντιανό κατεστημένο μέχρι αηδίας.

Πέρα όμως από το αστείο της όλης υπόθεσης, γεγονός είναι ότι μετά την διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας το ΝΑΤΟ έχει εξελιχθεί σε μια τρομοκρατική (αφού συμμάχησε με τρομοκράτες) συμμαχία. Όλες οι επεμβάσεις του, πολλές εκ των οποίων έγιναν μέσω αντιπροσώπων, ακολουθούνται και συνοδεύονται από βία, τρόμο, δυστυχία και θάνατο. Ας θυμηθούμε την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, την Λιβύη, το Ιράκ, την Συρία, την Σομαλία, το Κονγκό και πολλά άλλα σημεία του πλανήτη (πάνω από 13 χώρες). Η κοινή δήλωση λοιπόν των δυο αυτών ανδρεικέλων του διεθνούς Σιωνισμού δεν γίνεται για να προστατευθούν τα δικαιώματα των γυναικών ή για να αποτραπούν συγκρούσεις, αλλά για να προβληθούν αφορμές και προσχήματα για νέες παράνομες στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ. Δηλαδή τα δικαιώματα των γυναικών και η ισότητα των δυο φύλων θα προωθηθούν, εννοείται σε μη αρεστά καθεστώτα, μέσω αεροπορικών επιδρομών και των καννών πυροβόλων.

Η μέσω του άρθρου της Guardian έκκληση των Στόλτενμπεργκ-Τζολί δεν είναι τίποτε άλλο από την χρησιμοποίηση του φεμινιστικού κινήματος ως όπλου στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Δηλαδή οι δυο αυτοί υπηρέτες του διεθνούς Σιωνισμού επιχειρούν να αναδιαμορφώσουν το ΝΑΤΟ ως εργαλείο γυναικείας χειραφέτησης. Και μη χειρότερα, τι άλλο θα δούμε!