Εκεί στο LIFO-SOROS έχουν επιλεκτική ευαισθησία! Εθελοτυφλούν στα εγκλήματα των Σιωνιστών!


Εκεί στο LIFO-SOROS έχουν επιλεκτική ευαισθησία! Εθελοτυφλούν στα εγκλήματα των Σιωνιστών!

Εκεί στο LIFO-SOROS …θρηνούν για το μάτι ενός μωρού που χτυπήθηκε από βομβαρδισμό του «δαιμονικού» Άσαντ… Δεν μπορούμε καν να ξέρουμε αν ισχύει αυτό …και δεν είναι θύμα της τακτικής των «καλών ανταρτών » να χρησιμοποιούν αμάχους φιλοκυβερνητικούς για ασπίδα ώστε τα ΜΜΕ να έχουν «φρέσκο αίμα» να διαδίδουν σε παγκόσμια κλίμακα.Εκεί στο LIFO-SOROS έχουν επιλεκτική ευαισθησία! Εθελοτυφλούν στα εγκλήματα των Σιωνιστών!

Για τα δεκάδες χιλιάδες μωρά που σκότωσαν οι «δύστυχοι αντάρτες» … ούτε μισή γραμμή δεν αφιερώνουν οι πράκτορες της δημοσιογραφίας. Για τα 576.000 μωρά που σκότωσαν οι «καλοί Δυτικοί» στο ΙΡΑΚ … ούτε λέξη…οι άθλιοι υποκριτές. Για τα μωρά στη Γάζα … είδατε κανένα κίνημα συμπαράστασης ;

Πάντως είναι θλιβερό ότι λίγα ΜΜΕ με 10 πράκτορες …καταφέρνουν να διαδίδουν και να επιβάλλουν όποιο ψέμα θέλουν και ο λαός, τα θύματα της προπαγάνδας , εκατομμύρια άνθρωποι με ευχέρεια χρήσης των κοινωνικών μέσων αντί να αντιδρούν μαζικά και να επιβάλλουν την αλήθεια … αδρανούν , χάφτουν σαν καθυστερημένοι ότι τους σερβίρουν τα ΜΜΕ κι ενίοτε διαδίδουν με πάθος …όχι την αλήθεια … αλλά την μεγαλύτερη παπαριά που θα βρουν μπροστά τους από κάποιο γελοίο blog που καίγεται για κλικ.
Είναι στη φύση του ανθρώπου τελικά το πρόβλημα …κι είναι πανάρχαιο πρόβλημα.

Ο πρώτος που θα σηκωθεί όρθιος και θα πάρει τον λόγο κουνώντας μία μαγκούρα…γίνεται αυτόματα ο πολιτικός ηγέτης της φυλής κι όλοι οι άλλοι σωπαίνουν κι υπακούν.
Ο επόμενος που θα βάλει μία χελιδονοφωλιά στο κεφάλι του και θ’ αρχίσει να μιλάει κορακίστικα προς τον ουρανό …χρίζεται μάγος ή θρησκευτικός ηγέτης κι όλοι οι άλλοι εκστασιάζονται και τον θεωρούν σοφό.

Εκεί στο LIFO-SOROS έχουν επιλεκτική ευαισθησία! Εθελοτυφλούν στα εγκλήματα των Σιωνιστών!2Εκεί στο LIFO-SOROS έχουν επιλεκτική ευαισθησία! Εθελοτυφλούν στα εγκλήματα των Σιωνιστών!3Εκεί στο LIFO-SOROS έχουν επιλεκτική ευαισθησία! Εθελοτυφλούν στα εγκλήματα των Σιωνιστών!4