Λαθρομεταναστευτικό παραλήρημα του Πάπα για τα Χριστούγεννα: Συνέκρινε τους «πρόσφυγες» με την Παναγία!


Λαθρομεταναστευτικό παραλήρημα του Πάπα για τα Χριστούγεννα: Συνέκρινε τους «πρόσφυγες» με την Παναγία!Λαθρομεταναστευτικό παραλήρημα του Πάπα για τα Χριστούγεννα: Συνέκρινε τους «πρόσφυγες» με την Παναγία!

ΠΗΓΗ

«Έπιασαν τόπο», όπως φαίνεται, τα κονδύλια που διέθεσε ο Τζορτζ Σόρος σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, προκειμένου να αλώσουν το Βατικανό.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα Σόρος, οι οργανώσεις PICO and Faith in Public Life (FPL) πήραν 650.000€ πριν την επίσκεψη του Πάπα στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα ο σκοπός ήταν η ενημέρωση του Πάπα περί οικονομικών θεμάτων και θεμάτων «φυλετικής δικαιοσύνης».

Στα έγγραφα που περιγράφουν την έκβαση της επισκέψεως αναφέρεται ότι οι δύο αποδέκτες των χρηματοδοτήσεων του Πάπα είχαν την ευκαιρία «να εστιάσουν στους μετανάστες, τους πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους».

Στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, λοιπόν, ο Πάπας Φραγκίσκος παρομοίασε το ταξίδι του Ιωσήφ και της Παναγίας προς την Βηθλεέμ με το ταξίδι των «προσφύγων», καλώντας τους πιστούς να δεχτούν τους λαθρομετανάστες στην κοινωνία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά, βεβαίως, μετά τα κονδύλια, που ο Πάπας επιμένει σε αυτές τις διεθνιστικές διαστρεβλώσεις της χριστιανικής πίστεως. Ξεχνάει, βεβαίως, ότι οι χριστιανοί παραμένουν στις εστίες τους στην Συρία, όπως επίσης ξεχνάει ότι πλέον ο πόλεμος στην Συρία έχει τελειώσει. Ξεχνά, τέλος, πως ακόμα και αν όλα τα παραπάνω δεν ίσχυαν ότι η πρώτη ασφαλής χώρα είναι η τουρκία.

Ακόμα χειρότερα, είναι τουλάχιστον αισχρό να μπερδεύεται η χριστιανική πίστη με τα πολιτικά πράγματα και τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Εμείς απλώς να θυμίσουμε δύο σημεία των Γραφών. Το πρώτο είναι ότι ο ίδιος ο Ιησούς έδιωξε με το μαστίγιο τους εμπόρους από τον Οίκο του Θεού και δεύτερον ότι αυτοί που τον οδήγησαν στην Σταύρωση ήταν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι.