«Στόχος» για το 2018 συντάκτριας της Huffington Post: «Ας σκοτώσουμε όλους τους άνδρες»


«Στόχος» για το 2018 συντάκτριας της Huffington Post: «Ας σκοτώσουμε όλους τους άνδρες»«Στόχος» για το 2018 συντάκτριας της Huffington Post: «Ας σκοτώσουμε όλους τους άνδρες»
ΠΗΓΗ
Η συντάκτρια της HuffPost Emily McCombs δημοσιοποίησε στον λογαριασμό της στο tweeter την Παρασκευή την επιθυμία του να “σκοτώσει όλους τους άντρες” αναφερόμενη στα “New Year Resolutions” (κάτι σαν στόχοι για το νέο έτος).

New Year’s resolutions:

1. Καλλιεργήστε φιλίες μεταξύ γυναικών
2. Ενωθείτε για να σκοτώσετε όλους τους άνδρες – Emily McCombs (@msemilymccombs) 29 Δεκεμβρίου 2017

Η McCombs, η οποία εργάζεται ως “Editorial Director of Parents” (Διευθύντρια Σύνταξης των Γονέων!) για την HuffPo, έγραψε ένα άρθρο τον Νοέμβριο με τίτλο “Δεν ξέρω αν μπορώ να μεγαλώσω έναν καλό άντρα”.

Στο άρθρο μιλάει για το δικό της γιο, λέγοντας: “Φυσικά, όλοι θέλουμε να μεγαλώσουμε φεμινιστές γιους. Έγραψα ένα άρθρο πριν από μερικούς μήνες που περιγράφει λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους προσπαθώ να κάνω ακριβώς αυτό. Αλλά οι προσπάθειές μου αρχίζουν να μοιάζουν με κόκκους άμμου εναντίον ενός σταθερού κυματοθραύστης μισογυνισμού και κουλτούρας βιασμών”.

Παρακάτω αναφέρεται «στους φεμινιστικούς εφιάλτες μου, που πετάγομαι ιδρωμένη, για ένα μέλλον στο οποίο το δικό μου βλαστάρι κάνει κάποια γυναίκα να αισθάνεται άσχημα σαν τα αγόρια στο γυμνάσιο μου κάποτε, ένας κόσμος στον οποίο υποστηρίζει ολόψυχα την ύπαρξη των αντρικών προνομίων…. κλπ».

Η McCombs έχει και στο παρελθόν εκφράσει μέσω tweeter το μίσος της για το αντρικό φύλο, όπως αυτό στις 29 Νοεμβρίου 2017: «Έκανα τα νύχια μου μυτερά χθες το βράδυ, ώστε να μπορώ να τρυπήσω και να κατασπαράξω τις καρδιές των ανδρών.

Και αυτό στις 9 Μαρτίου 2017 : «Μπορούμε να έχουμε αύριο μια μέρα χωρίς άνδρες;»

ΚΟ: Τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν στις “προοδευτικές” δυτικές χώρες. Όπως το ρατσιστικό μίσος κατά των Λευκών (ή γηγενών) είναι το επόμενο βήμα του “αντιρατσισμού”, ο μισανδρισμός είναι το επόμενο βήμα του φεμινισμού. Μήτρα όλων ο αριστερισμός.