Το Όργανο του Πολύποδα Ρότσιλντ Κατηγορεί για Πολυποδία τον Πούτιν


Το Όργανο του Πολύποδα Ρότσιλντ Κατηγορεί για Πολυποδία τον ΠούτινΤο Όργανο του Πολύποδα Ρότσιλντ Κατηγορεί για Πολυποδία τον Πούτιν
ΠΗΓΗ

Πρωτοσέλιδο στον Economist των Rothschild …ο Πούτιν υπό τη μορφή χταποδιού που παρεμβαίνει στις εκλογές των Ευρωπαϊκών χωρών … και τίτλος με κόκκινα γράμματα «Πως η Ρωσία απειλεί τις Δυτικές Δημοκρατίες» .
Και ποιοι τα γράφουν αυτά; Οι αδίστακτοι τοκογλύφοι … που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλον τον πλανήτη, ρουφώντας το αίμα του κοσμάκη.

The Rothschild banking family of England, Coin’s Financial School, (1894) - bigger

Τουλάχιστον το 26% του περιοδικού Economist ανήκει στην οικογένεια Rothschild. Η Lynn Forester de Rothschild και ο σύζυγός της Evelyn de Rothschild  συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της εκδοτικής επιχείρησης Economist.

Οι αμερικανικές ιστοσελίδες που δημοσίευσαν την αντιπαράθεση των δύο σκίτσων διατύπωσαν το ερώτημα ψυχαναλυτή εάν η παρουσίαση του Ρώσου προέδρου στην θέση του χταποδιού αποτελεί μια «ψυχολογική προβολή βιώματος» (psychological projection) ή –θα πρόσθετε κάποιος- απόπειρα να φορτωθεί κάποιος άλλος το σήμα κατατεθέν της οικογένειας, που την κυνηγάει πάνω από ένα αιώνα.

Tώρα ποιο από τα πόδια αυτού του χταποδιού φτάνει στις Βρυξέλλες και στον εγκέφαλο του Εurope2day, που αναδημοσιεύει το σχετικό άρθρο του Economist και στην ελληνική έκδοσή του (Σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε.; Πολλά λεφτά!)αυτό ας απασχολήσει τους εδώ αναγνώστες του.

Οι Δυτικές δημοκρατίες που έχουν ισοπεδώσει τη Μέση Ανατολή , που στήριξαν δεκάδες πραξικοπήματα, με τελευταίο αυτό στην Τουρκία …απειλούνται από τον «κακό» Πούτιν. Κι αν αυτή είναι η Δημόσια γραμμή που δίνουν οι τοκογλύφοι στα δίκτυα των δημοσιογράφων παγκοσμίως … φανταστείτε τι οργασμός συνωμοσιών υπάρχει υπογείως ώστε να οδηγήσουν τις εξελίξεις για να πετύχουν την ανατροπή του.

Δείτε ποια θέματα προωθεί ο Economist και συγκρίνετε με την ατζέντα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, του Soros και όσων πράττουν οι «Ελληνικές» Κυβερνήσεις.
Ελεύθερο Εμπόριο, Παγκοσμιοποίηση, Ελεύθερη Μετανάστευση, Γάμος Ομοφυλοφίλων , απελευθέρωση των ναρκωτικών.
Απαγορευμένα όλα αυτά στο Ισραήλ που ίδρυσαν οι Rothschild …αλλά επιβεβλημένα σε όλες τις άλλες χώρες και νομοθετούνται δια της βίας αγνοώντας επιδεικτικά τις επιθυμίες των λαών.

 

Μιχαήλ ΣτυλιανούΤο Όργανο του Πολύποδα Ρότσιλντ Κατηγορεί για Πολυποδία τον Πούτιν9