Προπαγάνδα: Samsung Hellas στην υπηρεσία της «πολυπολιτισμικότητας»


Προπαγάνδα: Samsung Hellas στην υπηρεσία της «πολυπολιτισμικότητας»Προπαγάνδα: Samsung Hellas στην υπηρεσία της «πολυπολιτισμικότητας»
ΠΗΓΗ

Εξαιρετική προπαγάνδα από τη θυγατρική εταιρία της πολυεθνικής Samsung. Δημιούργησε μια ψηφιακή εφαρμογή που θα βοηθάει τα κατατρεγμένα «προσφυγόπουλα», της Γης τους κολασμένους της νεομαρξιστικής Ελληνόφωνης αριστεράς, να μάθουν την ελληνική γλώσσα ώστε να ενσωματωθούν καλύτερα και μόνιμα στα σχολεία και στην ελληνική κοινωνία . Το προπαγανδιστικό σποτάκι χτυπάει όπως και όλα στο συναίσθημα, ντυμένο με γλυκιά μουσική, και μας αφηγείται την ιστορία της εντεκάχρονης Dhalia, κουρδικής καταγωγής .

Προσέξτε, ενώ οι Κούρδοι είναι απειροελάχιστοι στην πατρίδα μας χρησιμοποίησαν επίτηδες ένα κοριτσάκι που εμφανίζεται ως Κούρδισσα επίτηδες διότι στη συνείδηση των Ελλήνων οι Κούρδοι είναι φίλοι μας που μάχονται τους Τούρκους ιμπεριαλιστές και την ISIS. Που να χρησιμοποιήσουν κάποιο μαυράκι ή κάποιο Πακιστανάκι, δεν βολεύει τους σκοπούς της προπαγάνδας. Το κοριτσάκι διαμένει σε κάποιο hot-spot έξω από τις Σέρρες και η μαμά του το χαιρετάει καθώς φεύγει για το 13ο δημοτικό σχολείο Σερρών .Και εδώ η μελετημένη προπαγάνδα στηλιτεύει την πρακτική του εγκλεισμού στα hot-spot τα οποία εμφανίζονται με συρματοπλέγματα και κάγκελα για να θυμίζουν «ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου».

Το 13ο δημοτικό Σερρών όμως δεν είναι σαν τα υπόλοιπα της ελληνικής επικράτειας .Δεν έχουν ελλείψεις σε υλικό εξοπλισμό , δεν έχουν περικοπεί οι δαπάνες ελέω μνημονίων και μάλιστα υπάρχει και ειδική «smart-classroom» εξοπλισμένη με tablets και ψηφιακούς πίνακες εκμάθησης στους τοίχους .Η Samsung φρόντισε γι`αυτό για τους σκοπούς της εταιρικής διαφήμισης .
Πιο κάτω πετάγεται μια εκφυλισμένη Ελλεεινίδα, τέκνο αριστερής νεοταξικής οικογένειας και προτείνει η ψηφιακή εφαρμογή να μεταφραστεί στα κουρδικά και στα αραβικά ώστε οι λαθρέποικοι να προσαρμοστούν πιο εύκολα στη νέα τους αποικία.
Συμπέρασμα:
*κράτος, ΕΕ, ΜΚΟ, ΜΜΕ, ΔΝΤ, πολυεθνικές εταιρίες και αναρχικοί….όλα τα μουνόπανα δουλεύουνε μαζί!!!*

Όλοι οι παραπάνω έχουν κοινή ατζέντα: «πολυπολιτισμικότητα», γάμοι ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσίες από ομόφυλα ζευγαρια, «Μακεδονικότητα» των Σκοπίων και ένταξη τους στο ΝΑΤΟ, διάλυση της εθνικής ταυτότητας και κατακερματισμός των λευκών εθνών-κρατών , καταστροφή του χριστιανισμού, προώθηση του οικουμενισμού και της πανθρησκείας, δαιμονοποίηση όλων των ηγετών κρατών που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση .

Ρε κουφάλες , έχετε κοινή ατζέντα με όλους τους εξουσιαστές του πλανήτη και καμώνεστε και τους «αντιεξουσιαστές»; Πιο εξουσιαστής από έναν αναρχικό antifa «αντιεξουσιαστή» πεθαίνεις!! Σε τι έγκειται η αντισυστημικότητα σας, στην ταμπέλα; Οι αναρχικοί είναι ο στρατός της παγκοσμιοποίησης στο πεζοδρόμιο και κάνουν τη βρόμικη δουλειά που λειτουργικά δεν δύναται να πράξει η Συνταγματική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.Οι εξουσιαστές από πάνω νομοθετούν και οι «αντιεξουσιαστές» από κάτω σπάνε στο ξύλο και φοβερίζουν όσους τολμήσουν να αντισταθούν .
*Κρατός τιβί αναρχικοί, όλα τα μουνόπανα δουλεύετε μαζί*

Ορθολογικό Συμπέρασμα νο2: Η μόνη επαναστατική, ριζοσπαστική, αντιεξουσιαστική ιδεολογία είναι ο *Εθνικισμός* . Όλοι οι υπόλοιποι λένε τα ίδια και υλοποιούν την ίδια ατζέντα. Ζήτω ο Εθνικισμός !!!!