Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Smiley face

Τα αντισλαβικά σύνδρομα της ακροδεξιάς.

Τα αντισλαβικά σύνδρομα της ακροδεξιάς.Τα αντισλαβικά σύνδρομα της ακροδεξιάς.
ΠΗΓΗ

Του Eupathy Kolovrat

Πριν ξεκινήσω να μπω στο κυρίως θέμα θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση, χωρίς καμιά απολογητική διάθεση. Η Λέσχη μοτοσικλετιστών «Λύκοι της Νύχτας» (night wolves mc) δεν μου είναι συμπαθής λόγω του σταλινικού χαρακτήρα της. Όταν όμως έπεσε στην αντίληψή μου αυτή η δημοσίευση από την επίσημη ιστοσελίδα του «Ελεύθερου Κόσμου» κατάλαβα ότι το πρόβλημα των συντακτών δεν είναι ο σταλινικός προσανατολισμός των «Λύκων της Νύχτας» ούτε η άστοχη ενέργειά τους να ταξιδέψουν ως το Βερολίνο με τα σύμβολα του Κόκκινου Στρατού (καταδικαστέο κατά την ταπεινή μου γνώμη) αλλά το ίδιο το Ρωσικό έθνος και ο αυτοκρατορικός του χαρακτήρας.

Γράφουν: «Είναι φανερό ότι σε αυτές τις ταραγμένες οικονομικά και γεωπολιτικά εποχές, η Ρωσία ψάχνει τον τρόπο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της, από την μακρινή προσδοκία να γίνει η «Τρίτη Ρώμη», μέχρι να ηγηθεί των Ορθόδοξων λαών, αλλά και βάλει πόδι στο Άγιον Όρος που για όσους έχουν μνήμη αυτό είναι κάτι που το επιθυμεί δεκαετίες τώρα, ακόμα και πριν την πτώση του κομμουνισμού…»

Και που βρίσκουν το μεμπτό οι συντάκτες του «Ελεύθερου Κόσμου»; Δεν πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή στρατιωτικά και διπλωματικά δύναμη που θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί με τους ευρωατλαντιστές (ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Ε.Ε); Η Ρωσία είναι μια χώρα που στην συντριπτική της πλειοψηφία κατοικείται από ευρωπαϊκής καταγωγής πληθυσμό, έχει πολυάριθμο και αξιόμαχο στρατό, πυρηνικό οπλοστάσιο, φυσικούς πόρους και το κυριότερο το ρωσικό έθνος έχει ζωτική δύναμη (κάτι που λείπει από τα παρηκμασμένα και γερασμένα έθνη της δυτικής Ευρώπης). Επομένως βάσει του φυσικού νόμου και των νόμων της γεωπολιτικής, η Ρωσία έχει το ιστορικό πεπρωμένο αλλά και την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό της και στην Λευκή Ευρώπη να γίνει η «Τρίτη Ρώμη», όπως ακριβώς οι τεύτονες Φράγκοι δημιούργησαν την «Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού έθνους»! Εκτός κι αν κάποιοι εν έτη 2016 δεν έχουν απαλλαγεί από τα ψυχροπολεμικά και αντισλαβικά τους σύνδρομα.

Όσον αφορά το Άγιον Όρος μάλλον οι γελοίοι του ΕΚ προτιμούν να βρίσκεται υπό τη σκέπη του έφεδρου λοχαγού του τουρκικού στρατού και πράκτορα της CIA Βαρθολομαίου παρά υπό την προστασία του Πατριαρχείου Μόσχας.

Πάμε τώρα στην κατηγορία που ο Ε.Κ εκτοξεύει εναντίον των «Λύκων της Νύχτας» για την επίσκεψή τους στα Σκόπια και την υιοθέτηση από αυτούς του ονόματος «Μακεδονία». Όλος ο πλανήτης εδώ και κάτι χρόνια χρησιμοποιεί το όνομα «Μακεδονία» κι όχι FYROM. Το ίδιο και οι περισσότερες οργανώσεις του «χώρου» πανευρωπαϊκά, ακόμα και οι πιο φιλελληνικές μιλούν για «Μακεδονία» και όχι για Σκόπια. Κατά την προσωπική μου γνώμη δεν θεωρώ τους ανεκδιήγητους Σκοπιανούς, που θέλουν να αποκαλούν τους εαυτούς τους «Μακεδόνες» σαν το μεγαλύτερο εθνικό μας κίνδυνο και πρόβλημα. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα ως ελληνισμός είναι η Σιωνιστική ευρωατλαντική κατοχή, η δήμευση των περιουσιών των Ελλήνων από τους δυσβάσταχτους φόρους που μας επέβαλε η αριστεροφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η αντικατάσταση των γηγενών Ελλήνων με αφροασιάτες εισβολείς.

Απ’ ότι φαίνεται η αντιδραστική ακροδεξιά και κάποιοι ανεγκέφαλοι δήθεν καθαρολόγοι εθνικοσοσιαλιστές, ακόμα δεν έχουν αποβάλει τα αντισλαβικά τους σύνδρομα. Κάλλιστα το δημοσίευμα αυτό όπως και αυτό http://www.iphicratisamyras.com/2016/05/azov-intermarium.html θα μπορούσαν άνετα να είχαν γραφτεί από κάποιον υπάλληλο του υποσταθμού Αθηνών της CIA.

Όλος αυτός ο αντισλαβισμός και αντιρωσισμός δεν εξυπηρετούν ούτε τα ελληνικά συμφέροντα ούτε τα συμφέροντα των λαών της Ευρώπης, εξυπηρετούν όμως άριστα το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε και τους εβραιοαμερικανούς. Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί δεν νομίζω ότι το δημοσίευμα του Ε.Κ είναι τυχαίο (κάποιοι συντάκτες του ΕΚ είχαν υποστηρίξει τους Ουκρανοχάζαρους στα γεγονότα της Μαϊντάν) αλλά ότι η ακροδεξιά φαίνεται να επιστρέφει στις αντιρωσικές και φιλοατλαντικές της θέσεις.

Σημείωση: Επειδή κάποιοι μιλούν για «ενότητα του χώρου», «πολυσυλλεκτικότητα» και άλλα πολλά χαριτωμένα, ο καιρός της ουδετερότητας πλέον έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ή με τους Λευκούς Ευρωπαίους Βαράγγους Ρως ή με τον ευρωατλαντισμό και τα τσιράκια του. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού!