Ακόμα πιστεύεις οτι φταίει η Ρωσία;;;


Ακόμα πιστεύεις οτι φταίει η Ρωσία;;;Ακόμα πιστεύεις οτι φταίει η Ρωσία;;;
ΠΗΓΗ
του Eupathy Kolovrat

Το 1936 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου, για πρώτη φορά στην τελετή έναρξης η ελληνική αποστολή άνοιξε την παρέλαση των εθνικών αποστολών. Ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ δέχθηκε κατ’ ιδίαν τον πρώτο χρυσό ολυμπιονίκη του μαραθωνίου των πρώτων Ολυμπιακών αγώνων στην σύγχρονη ιστορία, τον Σπύρο Λούη. Ο Αδόλφος Χίτλερ, υπήρξε λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και φιλέλληνας. Γι αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση του Τρίτου Ράιχ προσπάθησε πολλές φορές να προσεγγίσει την ελληνική κυβέρνηση παρόλο που γνώριζε ότι παραδοσιακά το ελληνικό κράτος ήταν ουσιαστικά ένα προτεκτοράτο των Αγγλοσαξόνων.

Ίσως όταν το πιόνι του Αγγλόδουλου Γεωργίου Γλύξμπουργκ, ο μπάρμπα Γιάννης Μεταξάς, ανέλαβε πρωθυπουργός (ελέω γηραιάς Αλβιώνας) πίστεψαν (οι Γερμανοί) ότι θα υπάρξει μια συνεννόηση με το ελλαδικό κράτος. Σε αυτή την λανθασμένη αντίληψη για τις προθέσεις του Μεταξά έπαιξαν ρόλο δύο τινά: Πρώτον ότι ο Μεταξάς υπήρξε υπασπιστής του Γερμανόφιλου (αλλά και Ρωσόφιλου) Κωνσταντίνου Α’ και δεύτερον ότι είχε περάσει από την Γερμανική σχολή πολέμου και είχε μια γερμανική παιδεία. Βέβαια δεν έλαβαν υπόψη ότι ο μπάρμπα Γιάννης ουσιαστικά ήταν υπεύθυνος για την παρακμή ενός δυναμικού κινήματος όπως ήταν αυτό των Επιστράτων που είχε αντισταθεί στα σχέδια του Λευτεράκη Μπεν Ζελί για μια χωρίς ανταλλάγματα συμμετοχή της Ελλάδας στο πλευρό της Αντάντ κατά την διάρκεια του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου. Επίσης το κόμμα των Ελευθεροφρόνων του μπάρμπα Γιάννη ήταν στην ουσία δημιούργημα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών όπως και η γερμανική διπλωματία δεν φημίζονταν για την ευφυΐα τους και την διορατικότητά τους όπως οι αντίστοιχες βρετανικές.

Παρόλα αυτά το Γερμανικό Τρίτο Ράιχ για τους δικούς του λόγους και τα δικά του γεωπολιτικά συμφέροντα πίστευε στην ελληνογερμανική προσέγγιση και την επιδίωκε. Ακόμα και όταν το αγγλόδουλο καθεστώς της 4ης Αυγούστου εφοδίαζε με όπλα και πολεμοφόδια τους Ισπανούς φιλελεύθερους και τροτσκιστές κατά την διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου. Και ενώ οι ελλαδίτες κομμουνιστές που πολέμησαν στο πλευρό της «δημοκρατικής» κυβέρνησης της Ισπανίας όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα δεν ενοχλήθηκαν από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους ελάχιστους Έλληνες που πολέμησαν στο πλευρό της Εθνικιστικής Ισπανίας οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν από τις υπηρεσίες ασφαλείας σαν προδότες και εγκληματίες. Ο υπουργός δημόσιας τάξης της κυβέρνησης του μπάρμπα Γιάννη, Κωνσταντίνος Μανιαδάκης, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι όποιος Έλληνας είναι εθνικοσοσιαλιστής ή φασίστας είναι προδότης!

Ακόμα πιστεύεις οτι φταίει η Ρωσία;;; 3
Η βραδυνή πλέκει το εγκώμιο του Goebbels!

Όταν ξέσπασε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος το 1939 η χώρα μας δήλωσε ουδετερότητα. Αυτό σημαίνει ότι σαν ουδέτερη χώρα η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε καμία εμπόλεμη πλευρά να χρησιμοποιήσει τους λιμένες και τα αεροδρόμιά της για λόγους στρατιωτικούς. Ήδη από το 1939 τα λιμάνια και οι υποδομές της χώρας μας ήταν στην διάθεση των Συμμαχικών δυνάμεων, ενώ οι υπηρεσίες ασφαλείας του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου ουσιαστικά ήταν παράρτημα της Intelligence Service. Οι Βρετανοί πράκτορες δρούσαν ανενόχλητα κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το πούμε για τους Γερμανούς της Abwehr. Οι Γερμανοί φυσικά (γιατί δεν τους συνέφερε μια σύρραξη στα Βαλκάνια) έκαναν ότι δεν έβλεπαν. Ακόμα και όταν η Ιταλία το 1940 επιτέθηκε στην Ελλάδα, η Γερμανία ουσιαστικά (για τα δικά της συμφέροντα) υποστήριξε την ελληνική πλευρά και μάλιστα προσπάθησε να διαμεσολαβήσει ώστε να σταματήσει η ελληνοϊταλική σύρραξη με ευνοϊκούς για την χώρα μας όρους. Δυστυχώς η υποτελής στους Άγγλους κυβέρνηση και το παλάτι αρνήθηκαν τις γερμανικές προτάσεις. Όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δηλαδή όταν πάτησαν πόδι βρετανικά στρατεύματα, οι Γερμανοί αποφάσισαν να εισβάλουν στην χώρα μας.

Βέβαια δεν πρόκειται να δώσουμε συγχωροχάρτι στον Γερμανικό στρατό κατοχής για τα άδικα αντίποινα εναντίον αθώων Ελλήνων (όπως π.χ στα Καλάβρυτα) τα οποία προκάλεσαν, όντως, η ΕΑΜική ψευτοαντίσταση με την αρωγή της βρετανικής SOE, ούτε πρόκειται να πούμε, όπως λένε οι γνωστοί γερμανοτσολιάδες και μαυραγορίτες του χώρου, ότι η γερμανική κατοχή ήταν ευλογία για την χώρα.Αυτό που θέλουμε να πούμε και να κάνουμε κατανοητό είναι οι λανθασμένες γεωπολιτικές επιλογές που έκανε η χώρα μας. Βέβαια δεν ήταν απλά λάθος επιλογές αλλά συνειδητές αποφάσεις δοτών στους Άγγλους κυβερνήσεων.

Ο Μεταξάς σε άλλη μια θεατρική του εμφάνιση με τους Γερμανούς…

Θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά με την σημερινή πραγματικότητα; Κάντε λίγο υπομονή και θα καταλάβετε.

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα γνωρίζουν για την ένταση που υπάρχει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η κατάσταση μυρίζει έντονα μπαρούτι. Βέβαια είναι γνωστές οι διεκδικήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο και στην Θράκη όμως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις τον τελευταίο καιρό έχουν φτάσει στο ναδίρ. Επίσης όσοι ασχολούνται με τις διεθνείς σχέσεις και την γεωπολιτική γνωρίζουν ότι ήδη από το 2017 υπάρχει προσέγγιση Ρωσίας και Τουρκίας. Αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός έδωσε αφορμή σε φιλελεύθερους, αριστερούς και φυσικά τις γνωστές εταίρες του καθεστώτος, να βγάλουν τα αντιρωσικά τους σύνδρομα.Ξαφνικά όλοι αυτοί θυμήθηκαν τα ατυχή Ορλωφικά, τις διεκδικήσεις του Πατριαρχείου Μόσχας στο Άγιο Όρος, ακόμα και τις τυπικές σχέσεις της τσαρικής Ρωσίας με τους Βούλγαρους κομιτατζήδες, για να πείσουν τον απλό κοσμάκη που δεν γνωρίζει πολλά από ιστορία και γεωπολιτική, ότι η Ρωσία αν δεν είναι προαιώνιος εχθρός της χώρας μας λόγω του πανσλαβισμού είναι τουλάχιστον ένας όχι και τόσο ειλικρινής σύμμαχος που απλά μας χρησιμοποιεί για να μας πετάξει μετά σαν στημένη λεμονόκουπα.

Όμως μια ψυχρή και όχι τόσο φιλορωσική ανάγνωση της Ιστορίας θα αποδείξει το αντίθετο. Κατά την διάρκεια των Ορλωφικών, με εξαίρεση κάποιους οπλαρχηγούς, οι κοτζαμπάσηδες αλλά και η επίσημη εκκλησία έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να αποτύχει η ρωσική προσπάθεια. Αφού οι Ρώσοι είδαν και απόειδαν, στο τέλος αποφάσισαν να κοιτάξουν τα συμφέροντά τους και μόνο αυτά. Έτσι άφησαν τους ραγιάδες στην μοίρα τους ενώ τα βρήκαν με τους Οθωμανούς.

Από την εποχή του Μεγάλου Πέτρου η Ρωσία θέλει να κατέβει στις θερμές θάλασσες. Κάτι το οποίο δεν θέλουν οι Αγγλοσάξονες για το λόγο ότι αυτό θα θέσει τέλος στην κοσμοκρατορία τους. Ουσιαστικά την ναυμαχία στο Ναυαρίνο την ξεκίνησαν οι Ρώσοι . Οι Αγγλογάλλοι ακολούθησαν μετά όχι από φιλελληνισμό αλλά για να μην χάσουν την επιρροή στο νέο κρατίδιο. Όταν ένας πρώην υπουργός του Τσάρου, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ανέλαβε κυβερνήτης του μικρού κρατιδίου αποφάσισαν να τον βγάλουν από την μέση. Ο Καποδίστριας ήθελε να φτιάξει ένα κράτος με οργάνωση κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα αλλά φιλικό προς την Ρωσία ενώ οι Άγγλοι ήθελαν ένα κρατίδιο διεφθαρμένο και επομένως χειραγωγούμενο, στο οποίο κουμάντο θα έκαναν οι κοτζαμπάσηδες και οι Φαναριώτες. Έτσι έβγαλαν από την μέση τον Καποδίστρια για να φέρουν στην εξουσία ένα ξενόφερτο βασιλιά τον Όθωνα, έναν Βαυαρό πρίγκιπα. Παρόλη την έλλειψη ικανοτήτων του, ο Όθωνας αγάπησε αυτή τη χώρα και προσπάθησε να την μεγαλώσει. Όταν κατάλαβε ότι από την Δύση δεν υπάρχει προκοπή στράφηκε στην Ρωσία. Οι δυτικοί προσπάθησαν να τον συνετίσουν μέσω της ψευδοεπανάστασης της τρίτης Σεπτεμβρίου του 1843. Όταν είδαν ότι ο Όθωνας δεν συνετίζεται και μάλιστα παίρνει και το μέρος των Ρώσων στον Κριμαϊκό πόλεμο τότε τον εκθρόνισαν για να φέρουν τους πιο υπάκουους Δανούς Γλύξμπουργκ. Μικρές, δηλαδή όχι και τόσο μικρές, λεπτομέρειες που οι ξεχασιάρηδες καθεστωτικοί ιστορικοί ξεχνούν να αναφέρουν.

Ακόμα πιστεύεις οτι φταίει η Ρωσία;;; 7Μάλιστα οι διάφοροι καθεστωτικοί ιστορικοί έχουν προσάψει στο Ρωσικό έθνος και την μικρασιατική καταστροφή λόγω της συμμαχίας του Κεμάλ με την σοβιετική ένωση. Τα σοβιέτ, ειδικά της Λενινιστικής περιόδου, ήταν ότι πιο αντιρωσικό είχε περάσει στην Ιστορία. Ο ρωσικός λαός είναι ίσως αυτός που έχει υποφέρει περισσότερο από όλους τους άλλους, από την μαρξιστική λαίλαπα.

Και ερχόμαστε στις μέρες μας. Γνωρίζουμε ότι μετά το 2004 όταν ανέλαβε πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, ίσως όχι για ακραιφνώς πατριωτικούς λόγους, αποφάσισε μετά από ένα-δύο χρόνια να στραφεί στην Ρωσία του Βλαδίμηρου Πούτιν. Δεν ήταν μόνο οι εμπορικές συμφωνίες ή ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, ήταν όλα που έδειχναν ότι κάτι αλλάζει σε γεωπολιτικό αλλά και σε επίπεδο συμμαχιών στην χώρα μας. Αυτό βέβαια ενόχλησε τους ευρωατλαντιστές που έκαναν το παν για να σαμποτάρουν την κυβέρνηση του Καραμανλή. Οι πυρκαγιές του 2007 και η πορτοκαλί εξέγερση του 2008 σίγουρα ήταν αποτέλεσμα της δράσης ξένων μυστικών υπηρεσιών που δεν θέλουν την κάθοδο της ρωσικής Άρκτου στις θερμές θάλασσες. Ίσως το σχέδιο Πανδώρα, δηλαδή το σχέδιο της δολοφονίας του Καραμανλή από δυτικές μυστικές υπηρεσίες, να μην είναι ένας απλός αστικός μύθος ή μια θεωρία συνωμοσίας. Δυστυχώς ο κουρασμένος Καραμανλής δεν φέρθηκε σαν πραγματικός ηγέτης αλλά παρέδωσε την εξουσία στον φιλοατλαντιστή Γιωργάκη Παπανδρέου. Από τότε οι ελληνορωσικές σχέσεις πήραν τον κατήφορο. Ήταν η περίοδος που τελείωνε η εποχή των παχιών αγελάδων και η κρίση και τα μνημόνια έμπαιναν στη ζωή μας.Έχουν βρεθεί διάφοροι καλοθελητές ρουφιάνοι του συστήματος που κατά καιρούς έχουν γράψει ότι και η κυβέρνηση του Γιωργάκη και του Σαμαρά αλλά και αυτή του Τσίπρα, όταν αρχικά εξελέγησαν είχαν ζητήσει από την Ρωσική κυβέρνηση να χορηγήσει στην Ελλάδα δάνειο και ότι φυσικά ο Πούτιν αρνήθηκε. Κατά καιρούς Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν διαψεύσει την αυτή την είδηση ως ψευδή. Και ψευδής να μην ήταν, μπορούμε να καταλάβουμε την άρνηση της ρωσικής πλευράς. Κανένας δεν επενδύει σε μια επιχείρηση που ανήκει στον ανταγωνιστή του και δεν θα έχει από την επένδυση αυτή κανένα όφελος.

Επίσης ας είμαστε ειλικρινείς, οι κυβερνήσεις μας δεν έχουν απλά φιλοδυτικό προσανατολισμό, είναι δοσιλογικές και το κυριότερο δεν έχουν σοβαρότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με την διεφθαρμένη οικονομική «ελίτ», η οποία είναι εξίσου αν όχι περισσότερο προδοτική με το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει η Τουρκία του Ερντογάν. Μια χώρα που διοικείται από μια διεφθαρμένη σε οικονομικό επίπεδο «ελίτ», αλλά τουλάχιστον η τουρκική «ελίτ», αν μη τι άλλο ενδιαφέρεται για τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας. Ο Ερντογάν είναι ένας αυτοδημιούργητος χαρισματικός ηγέτης που όταν είδε ότι η Δύση έχει παρακμάσει σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισε να παίξει το χαρτί του Ισλάμ. Κάτι το οποίο εξενεύρισε τους Αμερικανούς και την Ε.Ε. Τότε είχε εκνευρίσει και τους Ρώσους λόγω Συρίας. Όταν ο Ερντογάν κατάλαβε ότι οι δυτικοί θα πουλήσουν την Τουρκία, λόγω του ότι προωθούσαν ένα ενιαίο Κουρδιστάν -και μετά την απόπειρα εναντίον του το 2016- αποφάσισε να στραφεί στην Ρωσία. Στην πολιτική, στην διπλωματία και στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν συμπάθειες ή αντιπάθειες αλλά συμφέροντα. Βεβαίως υπάρχουν και οι εθνοτικοί, φυλετικοί και πολιτιστικοί δεσμοί οι οποίοι παίζουν μείζονα ρόλο, αλλά τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα έχουν τον τελευταίο λόγο.

Να μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά η χώρα μας προέβη σε εχθρικές ενέργειες εναντίον της Ρωσίας αφού:

1. Καταδίκασε την απόσχιση της Κριμαίας από την Ουκρανία και την ένωσή της με την Ρωσία.

2. Συμμετείχε στα μποϋκοτάζ και στις οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας ζημιώνοντας και κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

3. Στέλνει ιατροφαρμακευτικό υλικό μόνο στην Ουκρανική πλευρά.

4. Πρόσφατα προσέβαλε βάναυσα την Ρωσική κυβέρνηση αλλά και το Ρωσικό έθνος όταν αφόπλισε τιμητικό άγημα Ρώσων Πεζοναυτών που ήρθαν να τιμήσουν μια ελληνική επέτειο.

5. Ενισχύει και υποστηρίζει την τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσρα, που πολεμά εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας, στρατηγικού συμμάχου της Ρωσίας.

Για όσους διαθέτουν γερή μνήμη θα θυμίσουμε την πρώτη φορά που ο Τσίπρας επισκέφθηκε την Ρωσία. Όταν συνομιλούσε με τον Πούτιν του είχε πει ότι η Ελλάδα παραδοσιακά είναι μια θαλάσσια ναυτική χώρα. Βέβαια για τον πολύ κόσμο που δεν γνωρίζει γεωπολιτική αυτό ακούγεται σαν κάτι το αθώο. Για όσους γνωρίζουν όμως ήταν σαφέστατο μήνυμα ότι η Ελλάδα ανήκει στις θαλάσσιες δυνάμεις δηλαδή στους ευρωατλαντιστές. Ο Πούτιν γέλασε πονηρά, κάτι που σημαίνει ότι έπιασε το υπονοούμενο.

Τον τελευταίο καιρό στον χώρο της ακροδεξιάς και της ακροδεξιάς που φοράει εθνικοσοσιαλιστικό μανδύα, υπάρχει μια έξαρση αντισλαβισμού και αντιρωσισμού που θυμίζει δεκαετίες του ’50 και του ’60 όταν το καθεστώς μιλούσε για «σλαβικό κίνδυνο» και «σλαβοκομμουνιστές». Υπήρξαν και περιπτώσεις κάποιων που το παίζουν ακραίοι εθνικοσοσιαλιστές, να υποστηρίζουν την πιο διεφθαρμένη κοινωνικά και την πιο αντιφασιστική χώρα της Ευρώπης (το Ηνωμένο Βασίλειο) στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας για την υποτιθέμενη δολοφονία ενός Ρώσου πρώην αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που αποστάτησε στην Δύση.

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν διδάχθηκαν από την ιστορία. Το 1936-1939 η Ελλάδα είχε την χρυσή ευκαιρία μέσω μιας χαλαρής συμμαχίας με το Τρίτο Ράιχ να ξεφύγει από την αγγλοσαξωνικό ζυγό. Όχι μόνο αρνηθήκαμε την προσφορά, αλλά κάναμε και ότι ήταν δυνατόν να στρέψουμε τους Γερμανούς εναντίον μας. Το ίδιο ακριβώς κάνουμε και στην άλλη χερσαία δύναμη την Ρωσία.

Το είπαμε και πιο πριν, όσο και να μας συμπαθεί μια μεγάλη δύναμη λόγω της κλασσικής αρχαιότητας ή του Βυζαντίου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμμαχήσει μαζί μας αν δεν έχει χειροπιαστά οφέλη. Επίσης η ίδια δύναμη θα οργιστεί μαζί μας αν παρόλη την ανοχή που αυτή επέδειξε εμείς της φερόμαστε εχθρικά.

Είναι γελοίο να βλέπει κάποιος σεσημασμένους διεθνιστές να ομιλούν για εθνικά δίκαια και για νέο 1821! Ίσως οι Αγγλοσάξονες όπως έκαναν και το 1919-1922 να θέλαν να μας χρησιμοποιήσουν σαν μοχλό πίεσης στην Τουρκία. Και όπως τότε, έτσι και τώρα, η έξυπνη τουρκική διπλωματία θα κάνει την ήττα νίκη και εμείς θα ζήσουμε ξανά μια νέα εθνική συμφορά όπως έγινε με την μικρασιατική καταστροφή.

Εμείς δεν πιστεύουμε σε γελοίες προφητείες τύπου Παϊσίου, ότι το ξανθό γένος θα θυσιάσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσων στρατιωτών για να μας δώσει την Πόλη (για να κάνουμε κατόπιν νατοϊκές βάσεις). Φυσικά και πιστεύουμε σε κοινούς δεσμούς με τους σλαβικούς λαούς και τα σλαβικά έθνη της χερσονήσου του Αίμου όπως και με την Ρωσία. Πιστεύουμε πρωτίστως σε γεωπολιτικά, στρατηγικά και οικονομικά συμφέροντα από τις συμμαχίες και επειδή με τους τωρινούς μας «συμμάχους» (βλ. νταβατζήδες) έχουμε μόνο ζημιές, θα θέλαμε να είχαμε μια πραγματική συμμαχία και όχι υποτέλεια με τα σλαβικά έθνη και φυσικά με την Ρωσία.

Ακόμα πιστεύεις οτι φταίει η Ρωσία;;; 11Ας αφήσουν κάποιοι τον πνευματικό (και όχι μόνο) αυνανισμό με τα ιντερμάριουμ και τα βιντεάκια του Αζόφ και ας αρχίσουν να ασχολούνται με την γεωπολιτική και την διπλωματία . Ο Παναγιώτης Κονδύλης είναι μια καλή αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
20) Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
30) Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ