Προσοχή στην Ισραηλινή προπαγάνδα που ενοχοποιεί τους γενοκτονημένους Παλαιστίνιους!


Προσοχή στην Ισραηλινή προπαγάνδα που ενοχοποιεί τους γενοκτονημένους Παλαιστίνιους!3Προσοχή στην Ισραηλινή προπαγάνδα που ενοχοποιεί τους γενοκτονημένους Παλαιστίνιους!

Κυκλοφορεί πάλι ένα video του 2017 που δείχνει έναν Παλαιστίνιο να ζητάει από ένα μωρό να πετάξει πέτρα σε Ισραηλινούς Στρατιώτες. Το video το κυκλοφορούν οι Ισραηλινοί για να «αποδείξουν» ότι οι Παλαιστίνιοι «χρησιμοποιούν» και σκοτώνουν τα μωρά τους για λόγους … δημοσιογραφικής
προπαγάνδας!

Ο Ισραηλινός Στρατιώτης είναι φιλικός προς το παιδάκι , του δίνει το χέρι κι ο πατέρας τον ειρωνεύεται ζητώντας του να πυροβολήσει το μωρό κάτι που ξέρουν καλά να κάνουν οι Ισραηλινοί.
Σύμφωνα με τη Δυτική προπαγάνδα … κάθε φορά που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Γάζα φταίνε οι γονείς των παιδιών για τους θανάτους αυτούς , φταίει η Χαμάς , φταίει το Ισλάμ κι άλλα τέτοια.
Όποιος δεν έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα … και βασίζεται στην προπαγάνδα των μεγάλων ΜΜΕ που ως γνωστόν ΟΛΑ υπηρετούν τον Σιωνισμό και τη Νέα Τάξη…μπορεί να θεωρήσει ότι φταίνε οι Παλαιστίνιοι.

https://www.facebook.com/stavrakidis.simos/videos/1210213765779665/

Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε λογικά γιατί άρχισε και η λογική να σπανίζει.
-Αν κάποιος αγωνίζεται για την ελευθερία του …το κάνει ξεκάθαρα για τις επόμενες γενιές , το κάνει για την οικογένειά του και τους απογόνους του.
-Αν κάποιος θυσιάσει τα παιδιά του , δηλαδή την επόμενη γενιά …για ποιον λόγο να αγωνιστεί ;
Προσοχή στην Ισραηλινή προπαγάνδα που ενοχοποιεί τους γενοκτονημένους Παλαιστίνιους!2Για να χαρούν την ελευθερία …οι υπερήλικες κι οι ετοιμοθάνατοι;
Για να χαρούν την ελευθερία τα παιδιά όσων ΔΕΝ αγωνίστηκαν κι έμειναν κρυμμένοι κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων;
Στέκει να αγωνιστεί κανείς και να σκοτωθεί ..για να απολαύσουν την ελευθερία οι δειλοί και οι προδότες που δεν αγωνίστηκαν;
Δεν έχει νόημα και καμία λογική για έναν πατέρα να θυσιάσει το παιδί του. Μπορεί να θυσιαστεί ο ίδιος για το παιδί του αλλά όχι το αντίθετο.
Αντίθετα ο θάνατος ενός μωρού ή ενός μικρού παιδιού ωθεί τον πατέρα του να σταματήσει να αγωνίζεται και να ρισκάρει τη ζωή του για την ελευθερία. Παύει πλέον να έχει ένα σοβαρό κίνητρο.
Τα ποσοστά των νεκρών παιδιών κάθε φορά που επιτίθεται το Ισραήλ είναι πάντα υψηλά γιατί ΑΥΤΗ είναι συγκεκριμένη πολιτική του Ισραηλινού Στρατού …
Δεν είναι ατυχήματα….είναι προσχεδιασμένα εγκλήματα που έχουν συγκεκριμένο σκοπό.

Προσοχή στην Ισραηλινή προπαγάνδα που ενοχοποιεί τους γενοκτονημένους Παλαιστίνιους!Σκοτώνοντας τα παιδιά …αφαιρείς το κίνητρο κάποιου να αγωνιστεί για ένα καλύτερο μέλλον. Τον οδηγείς στην στην κατάθλιψη και την παραίτηση,
Σήμερα βρήκαν κρεμασμένο ένα Άγγλο στην Κέρκυρα ο οποίος έχασε πριν λίγους μήνες δύο παιδιά …κι έχασε κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή του.
Σκοτώνοντας τους πιο επαναστατημένους νέους … εξασφαλίζεις ότι τα επαναστατικά τους γονίδια δεν θα περάσουν στην επόμενη γενιά.

Οι νεκροί στη Γάζα πυροβολήθηκαν εξ αποστάσεως από ελεύθερους σκοπευτές χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή οποιουδήποτε Ισραηλινού. Δεν είχαν όπλα , πέρα από αυτοσχέδιες σφεντόνες. Ζητούσαν να πάψει η πολιορκία της Γάζας, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης που επινόησε ποτέ ανθρώπινος νους.

Την ίδια στιγμή που το Ισραήλ σκότωνε παιδάκια… η Ευρώπη έβλεπε Eurovision και με τα κλασικά στημένα αποτελέσματα έβγαλαν πρώτο ένα γελοίο τραγούδι από το Ισραήλ. Όταν τελείωσε η Eurovision η Ευρώπη … όχι μόνο δεν έκανε κριτική εναντίον των δολοφόνων αλλά συνέστησε «αυτοσυγκράτηση» και στις δύο πλευρές …σε μία σύγκρουση …όπου πέθαναν 60 νέοι Παλαιστίνιοι και δεν σκονίστηκε ούτε το δαχτυλάκι κάποιου Ισραηλινού. Ο δυνάστης …και τα θύματα … ένα και το αυτό για τις υπηρέτριες του Σιωνισμού.
Οι αναλογίες νεκρών κάθε φορά που οι Ισραηλινοί θέλουν να εκδικηθούν για κάποιο δικό τους θύμα είναι 1 προς 100.
Το 2008 όταν ο πλανήτης θρηνούσε για ΕΝΑΝ Γρηγορόπουλο…τις ίδιες μέρες οι Ισραηλινοί είχαν σκοτώσει 257 παιδιά…που δεν τα θρήνησε κανείς.
Το 2014 …σκότωσαν 429 παιδιά και δεν τα θρήνησε κανείς.

Στο πόλεμο εναντίον του ΙΡΑΚ …πέθαναν 576.000 παιδιά…

Προσοχή στην Ισραηλινή προπαγάνδα που ενοχοποιεί τους γενοκτονημένους Παλαιστίνιους!Και όποιος τολμήσει να κάνει κριτική στο Ισραήλ … το ρεπερτόριο προπαγάνδας περιλαμβάνει:
-Οι Παλαιστίνιοι σκόπιμα θυσιάζουν τα παιδιά τους για να παίξουν τα video και να πάρουν τον κόσμο με το μέρος τους!
-Οι Παλαιστίνιοι είναι …τζιχαντιστές και θέλουν να εφαρμοστεί η Σαρία σε όλον τον κόσμο…ενώ οι Ισραηλινοί φροντίζουν να μην επιστρέψουμε στον μεσαίωνα του Ισλάμ.
-Οι Παλαιστίνιοι σφάζουν ή ανατινάζουν Ισραηλινούς κλπ κλπ.

Το μόνο που έκαναν οι Παλαιστίνιοι ήταν να κατοικούν στη γη που αποφάσισαν να κάνουν δική τους οι Σιωνιστές δια της βίας.
Και παθαίνουν ότι έπαθαν και οι Αρμένιοι, οι Κούρδοι, οι Ιρακινοί, οι Λίβυοι κι όσοι λαοί βρέθηκαν στοχοποιημένοι από τους τοκογλύφους . Έχουν κάθε δικαίωμα αντίδρασης στην κλοπή της δικής τους γης.
Τα τεράστια εγκλήματα της Δύσης …δεν τα πλήρωσαν ποτέ οι Δυτικοί …Τα πλήρωσαν αποκλειστικά τα θύματά τους.
Τα νούμερα των θυμάτων από τις δύο πλευρές κάνουν ξεκάθαρο το ποιος σκοτώνει και το ποιος σκοτώνεται. Δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε λεπτομέρειες…δεν χρειάζεται να ξέρουμε το πως δημιουργήθηκε το Ισραήλ. Ο αριθμός των νεκρών παιδιών από μόνος του αρκεί να μας υποδείξει τον ένοχο.