Μισθοφόροι του Soros παρουσιάζουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους ως λύση κατά της βίας (!)


Μισθοφόροι του Soros παρουσιάζουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους ως λύση κατά της βίας (!)3Μισθοφόροι του Soros παρουσιάζουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους ως λύση κατά της βίας (!)
Το να παίζουν κάποιοι με το μυαλό των ανθρώπων που αντί να σκέφτονται ..προτιμούν να παπαγαλίζουν γοητευτικές «αναλύσεις» από «διανοούμενους» με πολύ συγκεκριμένη ατζέντα … είναι κάτι που έχει πάρει τρομερές διαστάσεις.

Ο «διανοούμενος» στο παρακάτω άρθρο επαναλαμβάνει τη γνωστή «καραμέλα» υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους … ως λύση κατά της βίας (!) την οποία ακούμε πάντα και από όλους τους μισθοφόρους του Soros.
«Καλύτερα ένα παιδάκι να ζει με ομοφυλόφιλους γονείς παρά με μαμά και μπαμπά που καυγαδίζουν.»

Κι εμμέσως σου περνάει το μήνυμα ότι οι gay …ΔΕΝ καυαγαδίζουν…και μη γελάτε! Μέσα στα σπίτια των gay ζευγαριών …υπάρχουν χαρούμενες πεταλουδίτσες και καμία ένταση ποτέ.
Αν κάποιος είναι εντελώς ηλίθιος …μπορεί να βρει λογικό το επιχείρημα.

Στο ίδιο επιχείρημα εγώ θα απαντούσα…
«Δεν είναι καλύτερα για ένα παιδί να βλέπει τους γονείς του να καβγαδίζουν …από το να βιάζεται από τον εραστή του μπαμπά του; Ή από το να του δίνουν ναρκωτικά για να κοιμάται νωρίς; Ή από το να το πλασάρουν σε άλλους έναντι χρημάτων;»
Με ποια βεβαιότητα αποκλείει κανείς να συμβαίνουν στα gay ζευγάρια πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που συμβαίνουν σε ζευγάρια straight …που καβγαδίζουν;

Μισθοφόροι του Soros παρουσιάζουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους ως λύση κατά της βίας (!)Τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα ζωής ενός παιδιού …πέρα από την ποιότητα αυτών που θα το μεγαλώσουν … και αυτό είναι θέμα προς συζήτηση.
Δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα που να μην αφορά όλους τους ανθρώπους …gay και straight …επομένως …τίποτα δεν εξασφαλίζει ότι ένα παιδί με gay κηδεμόνες έχει λιγότερες πιθανότητες να φάει ξύλο, να δει ξύλο ή και φόνους ακόμα.
Το επιχείρημα περί της προστασίας των παιδιών από τη βία δεν έχει σχέση με το φύλο αλλά με τους ανθρώπους γενικά.

Να δούμε όμως αν στα gay ζευγάρια υπάρχει βία κι αν αυτή είναι μειωμένη ποσοστιαία σε σχέση με τα straight ζευγάρια;
Μία περίπτωση που έγινε και ταινία με τον τίτλο «ΑΓΓΕΛΟΣ» … είναι η ιστορία ενός gay ζευγαριού …όπου ο ένας έσφαξε τον άλλον …επειδή δεν του κάθισε. Και τέτοια συμβαίνουν και μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών.
Επομένως οι πιθανότητες να γίνει ένα παιδί θύμα βίας σε ετερόφυλο ζευγάρι…δεν μειώνονται καθόλου στα ομόφυλα ζευγάρια.

Να δούμε πόσες σχέσεις και με πόση διάρκεια κατά μέσο όρο έχουν οι gay ;
Πόσους gay με σταθερές σχέσεις αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας στη διάρκεια της ζωής του …εάν δεν εργάζεται στο χώρο του θεάματος όπου υπάρχει σαφής εντολή για απασχόληση gay ;
Πόσους στεναχωρημένους gay γνώρισε ο μέσος Έλληνας …επειδή δεν μπορούσαν να υιοθετήσουν παιδιά;
Πόσοι Έλληνες ξέρουν ανθρώπους που ήταν παντρεμένοι με παιδιά ως straight και στην πορεία έγιναν gay χώρισαν και πήραν μαζί τους τα παιδιά ;

Μισθοφόροι του Soros παρουσιάζουν την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους ως λύση κατά της βίας (!)2

Βέβαια όλα αυτά τα θέματα δεν προέρχονται από την ευαισθησία των παχύδερμων που φτωχοποίησαν και καταλήστεψαν τη μισή Ελλάδα . Όλα σχετίζονται με πάγιες θέσεις των Θρησκειών.
Οι θρησκείες απαγορεύουν τους γάμους gay, τις αμβλώσεις, την αποτέφρωση , την ευθανασία κλπ.

Και τι σύμπτωση; … Ακριβώς όλα αυτά τα «αμαρτήματα» τρέχουν να τα νομοθετήσουν άρον-άρον χωρίς να υπάρχει καμία τέτοια κοινωνική ανάγκη ή κανένα σχετικό λαϊκό αίτημα.
Ο στόχος τους είναι οι θρησκείες ..κι όχι τα ανθρώπινα δικαιώματα για τα οποία οι τελευταία που θα ενδιαφερόντουσαν θα ήταν αυτοί οι πεφωτισμένοι ψυχροί εκτελεστές και πράκτορες των τοκογλύφων…που μας κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα «διαφωτισμού» .