Οι πράκτορες του efsyn υμνούν τις εκτρώσεις ακόμα και στις καπότες! Απαξιούν για τα έμβρυα!


Οι πράκτορες του efsyn υμνούν τις εκτρώσεις ακόμα και στις καπότες! Απαξιούν για τα έμβρυα!Οι πράκτορες του efsyn υμνούν τις εκτρώσεις ακόμα και στις καπότες! Απαξιούν για τα έμβρυα!

Πανηγυρίζει η Άννα Δαμιανίδη! Υμνος στις εκτρώσεις ακόμα και στις καπότες. Νίκησε το φως με την ψήφιση των εκτρώσεων!

Ούτε μισή συλλαβή γι’ αυτό το ζωντανό αγέννητο πλασματάκι που λέγεται έμβρυο … το οποίο θα πρέπει να γίνεται κιμάς ώστε το κράτος να μην επιβαρυνθεί με έξοδα κοινωνικής πρόνοιας …
Διότι αυτό είναι το ζητούμενο, αυτός είναι ο πραγματικός τους καημός… Αν δεν ήταν ανθρώπινα τα έμβρυα κι ήταν γατάκια … θα έγραφαν σεντόνια ολόκληρα γεμάτα πόνο και σπαραγμό … σαν αυτά που έγραφαν για να διασύρουν την Ελλάδα με τις ματωμένες φράουλες…

Χέστηκαν, που λέει κι ο Μπουτάρης, για τα δικαιώματα και των γυναικών και χέστηκαν ακόμα περισσότερο και για τα δικαιώματα των εμβρύων.
Για όλα τα δικαιώματα δίνουν αγώνα οι πράκτορες …πλην των δικαιωμάτων των δανειοληπτών. Αυτοί εξαιρούνται προστασίας.

Μέσα στη δεκαετία των Μνημονίων … πέρασαν άρον-άρον γελοία νομοσχέδια για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα και την ίδια στιγμή … κατήργησαν τα δικαιώματα των δανειοληπτών δίνοντας πολύ περισσότερα ΝΕΑ προνόμια στους τοκογλύφους.
Όλοι είδαν να περικόπτονται τα προνόμιά τους και ειδικά οι φτωχότεροι …αλλά όχι οι τοκογλύφοι …οι οποίοι απέκτησαν νέες τεράστιες δικαιοδοσίες, αποκλειστικότητες, μονοπώλια και εξουσίες επί των πολιτών και των περιουσιών τους.
Είδατε κανέναν αληταρά της δημοσιογραφίας να αγωνίζεται ενάντια στις υπερεξουσίες των τοκογλύφων;

Γι’ αυτούς δουλεύουν όλοι αυτοί οι πράκτορες της Βουλής και της Δημοσιογραφίας. Και ο λόγος που συμβαίνει αυτό …είναι απλός.

Εμείς κεφαλαιοποιήσαμε τις Τράπεζες που μοίρασαν τις καταθέσεις μας σε θαλασσοδάνεια πολιτικών, εφημερίδων και κομμάτων και με τα δικά μας λεφτά οι Τράπεζες κρατούσαν όρθιες τις εφημερίδες και τα Μνημονιακά παπαγαλάκια ώστε να μας πείσουν ότι πρόκειται για «κρίση» κι όχι για προσχεδιασμένη ληστεία.Οι πράκτορες του efsyn υμνούν τις εκτρώσεις ακόμα και στις καπότες! Απαξιούν για τα έμβρυα!3