“Ανθρωπιστές”: Η κάνναβη είναι το μέλλον


“Ανθρωπιστές”: Η κάνναβη είναι το μέλλον“Ανθρωπιστές”: Η κάνναβη είναι το μέλλον
ΠΗΓΗ

Όταν μιλάμε για εθνομηδενιστές, όταν καταγγέλλουμε τα κακώς κείμενα αυτού του ανθελληνικού συρφετού που νομοθετεί με το έτσι θέλω , όταν υψώνουμε λίγο τον τόνο της φωνής μας, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι διαμαρτυρόμαστε για τους δικούς μας πολιτικούς λόγους. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού που δεν συμφωνεί με τα αίσχη των «προοδευτικών» πολιτικών και ταυτίζεται μαζί μας.

Οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, αγωνιούν για το εάν θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν στο έπακρον τα θελήματα των ξένων απογόνων των δήθεν ελευθεριακών αξιών (δηλαδή των «αγωνιστών» της γαλλικής επανάστασης, που κάποιοι διόλου τυχαία υποστηρίζουν ότι καλά έκαναν και έσφαζαν…), ώστε να λάβουν το «χρίσμα» του Ευρωπαίου.

Φτάνοντας στο σήμερα, λοιπόν, για να λάβεις αυτό το «χρίσμα» πρέπει να δώσεις το όνομα της Μακεδονίας μας και να αποδέχεσαι την φυλάκιση δυο Ελλήνων στρατιωτικών, για χάρη των λεγόμενων «θεμελιακών αξιών» του ευρωπαϊκού προτύπου (ειρήνη, καλή γειτονία κλπ). Την ίδια στιγμή, βέβαια, δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι καταπατούνται βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα ευρωπαίων πολιτών. Ακόμη, πρέπει να αποδέχεσαι τους οικονομικούς όρους που σου επιβάλουν οι δανειστές, καθώς και οτιδήποτε νομοθετεί το αντεθνικό καθεστώς εις βάρος της νεολαίας, αλλά και της κοινωνίας ολόκληρης.

Έτσι, λοιπόν, γέμισε όλη η Αθήνα με διαφημιστικές αφίσες για το χασισοφεστιβάλ, το οποίο προπαγανδίζει ότι η κάνναβη είναι το μέλλον! Πως γίνεται, όμως, ένας «ανθρωπιστής» του 21ου αιώνα να προωθεί, και όχι φυσικά για ιατρικούς λόγους, μια ουσία η οποία καταστρέφει το ανθρώπινο ον, πολτοποιώντας το ίδιο το μυαλό του;

Και όμως γίνεται, καθώς υπάρχουν άβουλα άτομα, δίχως δική τους κρίση, που δεν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για την μάστιγα του αιώνα. Μαζάνθρωποι, που παρακολουθούν μανιωδώς τα διάφορα πρότυπα των social media, βυθισμένοι σε ένα είδος πνευματικής μαστούρας. Απλά παρακολουθούν και θέλουν να τους μοιάσουν, να μιμηθούν τα ευτελή «κατορθώματα» τους. Οι κενοί αυτοί άνθρωποι, όμως, ούτε αυτό τον ασήμαντο στόχο τους δεν πρόκειται να πετύχουν ποτέ, καθώς με τα χρόνια, ακόμα και αυτή η μικρή «ελπίδα» τους θα σβήσει, όταν τα ναρκωτικά θα έχουν εξαφανίσει κάθε είδος βούλησης και κάθε ίχνος προηγούμενης ενεργητικότητας.

Επανερχόμενοι, όμως, στα του περίφημου φεστιβάλ, επιβάλλεται να αναφερθούμε και στους χορηγούς του, που για εμάς φυσικά δεν αποτελούν καμιά έκπληξη… Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αθηναίων κ.α., ενώ από τα ΜΜΕ, Εφημερίδα των συντακτών, news247, alphla989, vice, tvxs.gr κ.α. Εντελώς τυχαία, βέβαια, όλα αυτά τα μέσα καθυβρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πως λέμε η «φωνή της αλήθειας», η «αρχή της πολυφωνίας», το «δίκαιο του κοινωνικού συνόλου»… Εδώ πρόκειται για ακριβώς το αντίθετο!

Εν κατακλείδι, θα υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς που μας πολεμούν λυσσαλέα, ότι καλά θα κάνουν να καταλάβουν πια ότι υπάρχουμε γιατί το επιλέγει ο ελληνικός λαός, γιατί η φωνή μας, εντός και εκτός κοινοβουλίου, είναι και δική του φωνή. Για αυτόν τον λαό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, καθώς και για τους χιλιάδες ηρωικούς προγόνους μας, που θα έπρατταν ακριβώς το ίδιο εάν βρίσκονταν σήμερα στην θέση μας.“Ανθρωπιστές”: Η κάνναβη είναι το μέλλον2