Τα ΜΜΕ θεοποιούν τον Άντονι Μπουρντέν που ήθελε να αφανίστεί η Λευκή Φυλή και αυτοκτόνησε


Τα ΜΜΕ θεοποιούν τον Άντονι Μπουρντέν που ήθελε να αφανίστεί η Λευκή Φυλή και αυτοκτόνησε3Τα ΜΜΕ θεοποιούν τον Άντονι Μπουρντέν που ήθελε να αφανίστεί η Λευκή Φυλή και αυτοκτόνησε

Στο πένθος και η Αμερικάνικη Πρεσβεία για τον θάνατο του μάγειρα Antony Bourdain. Βέβαια δεν ήταν ένας τυχαίος μάγειρας …με τυχαίο DNA σαν το δικό μας. Η μαμά του ήταν της New York Times, o μπαμπάς του ήταν της Columbia …κι αυτός… τόσο γλυκός, τόσο τέλειος … σαν τον Obama ένα πράμα… Αν ήταν κανένας Παλαιστίνιος μάγειρας … ποιος θα έγραφε τέτοιες δακρύβρεχτες παπαριές άραγε;

ΠΗΓΗ

Διαβάζουμε παντού σήμερα την είδηση ότι ο διάσημος και βραβευμένος Αμερικάνος “celebrity” σεφ και παρουσιαστής της γνωστής εκπομπής του CNN «Parts Unknown» Anthony Burdain αυτοκτόνησε το πρωί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Στρασβούργο στην ανατολική Γαλλία όπου έμενε για τις ανάγκες τηλεοπτικού γυρίσματος. Αιτία θανάτου ο απαγχονισμός.

Να δώσουμε μια δύο πληροφορίες που μάλλον δεν θα βρεθούν ανάμεσα στα δεκάδες συγκινητικά και αποθεωτικά αφιερώματα για τον “celebrity” σεφ που ήδη κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Στο ένα επεισόδιο της εκπομπής του “Parts Unknown”, της 5ης Ιουνίου 2016, που γυρίστηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, ο Bourdain συνομιλεί τρώγοντας με τον γεννημένο στην Αυστρία σεφ René Stessl και συζητούν για τους “πρόσφυγες” στην Ευρώπη, τον “ρατσισμό”, τους “ναζί” κλπ. Εκεί ο διάσημος σεφ, λέει ξεκάθαρα ότι λόγω της μαζικής μετανάστευσης η λευκή φυλή θα εξαφανιστεί σε 70 χρόνια και ότι η εξαφάνιση των λευκών είναι τελικά «η μόνη λύση» και «η μόνη ελπίδα». Δείτε το βίντεο:

Τα ΜΜΕ θεοποιούν τον Άντονι Μπουρντέν που ήθελε να αφανίστεί η Λευκή Φυλή και αυτοκτόνησεΣε ένα άλλο επεισόδιο απαγόρευσε να υπάρχουν στην εκπομπή λευκοί... Έτσι όλοι οι παίκτες που ήταν λευκοί αποχώρησαν. Απλά σκεφτείτε να έλεγε και να ζητούσε κάποιος “celebrity” κάτι ανάλογο για την μαύρη ή την κίτρινη φυλή.

Σύμφωνα με την wikipedia ο Anthony Bourdain γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1956 στη Νέα Υόρκη. Οι γονείς του ήταν ο Pierre Bourdain και η Gladys Bourdain (Sacksman). Ο Bourdain είπε ότι μεγάλωσε χωρίς θρησκεία και ότι η οικογένειά του ήταν καθολική από την πλευρά του πατέρα του και εβραϊκή από την πλευρά της μητέρας του.