Οι Financial Times των Rothschild παραμυθιάζουν τους Έλληνες: Δωροδοκία στην Αλεξανδρούπολη από Ρώσους διπλωμάτες


Οι Financial Times των Rothschild παραμυθιάζουν τους Έλληνες: Δωροδοκία στην Αλεξανδρούπολη από Ρώσους διπλωμάτεςΟι Financial Times των Rothschild παραμυθιάζουν τους Έλληνες: Δωροδοκία στην Αλεξανδρούπολη από Ρώσους διπλωμάτες

Οι Έλληνες ρεπόρτερ … μαθαίνουν τα νέα για την Αλεξανδρούπολη …από τους Financial Times των Rothschild ! Πλέον ούτε τα παραμύθια δεν γράφονται στην Ελλάδα.
Τα γράφουν στo City του Λονδίνου και τα εγχώρια παπαγαλάκια των ΜΜΕ θα αναλάβουν την καταιγίδα προπαγάνδας που θα «δικαιολογήσει» την γελοία κι επικίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες εν μέσω τουριστικής σεζόν. Θα έδιναν λέει 30.000 ευρώ για να γίνουν αντιδυτικές διαδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη !

Κατά τα επεισόδια του Δεκέμβρη του 2008 και πάλι οι Financial Times από την Αγγλία είχαν λεπτομερή ρεπορτάζ κι απευθείας σύνδεση με το Indymedia-Soros

(Ο σκοτεινός κόσμος των Indymedia του SOROS. Γιατί διέκοψε την λειτουργία του το Indymedia Θεσσαλονίκης!)

Οι Financial Times των Rothschild παραμυθιάζουν τους Έλληνες: Δωροδοκία στην Αλεξανδρούπολη από Ρώσους διπλωμάτες5Οι Financial Times των Rothschild παραμυθιάζουν τους Έλληνες: Δωροδοκία στην Αλεξανδρούπολη από Ρώσους διπλωμάτες6…το οποίο μέχρι και σήμερα οι πράκτορες των ΜΜΕ … ονομάζουν ως «σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου» χωρίς να λένε ότι πρόκειται για το Indymedia. Ειδικά τον Δεκέμβρη του 2008 που η σελίδα αυτή έδινε τις κατευθύνσεις για τις επιθέσεις … τα ΜΜΕ έκαναν πως δεν υπήρχε.

Μετά τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας που κατέστρεψαν τους Έλληνες αγρότες …θα ήταν ότι πρέπει μία ταξιδιωτική οδηγία που θα κατέστρεφε και τους Έλληνες ξενοδόχους .
Είμαστε μαγαζί των τοκογλύφων … κι όποιος βάζει πόδι στο δικό τους μαγαζί …το πληρώνει κι αυτός κι εμείς .

FT: Απόπειρα δωροδοκίας στην Αλεξανδρούπολη από τους Ρώσους διπλωμάτες
ΠΗΓΗ

Στην Αλεξανδρούπολη εκτυλίχθηκε σύμφωνα με τους Financial Times ένα από τα περιστατικά παρέμβασης των Ρώσων διπλωματών που οδήγησε το ελληνικό ΥΠΕΞ στην απόφαση απέλασής τους.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα που επικαλείται δύο πηγές με γνώση των δραστηριοτήτων τους, οι δύο Ρώσοι διπλωμάτες ήταν γνωστοί στην πόλη στην οποία, όπως αναφέρεται, διαμένει μικρή κοινότητα Ρώσων με ελληνικές διασυνδέσεις.

Οι δύο διπλωμάτες, σημειώνουν οι FT, κατηγορήθηκαν για συνεργασία με επιχειρηματίες προκειμένου να δωροδοκήσουν τοπικούς κρατικούς αξιωματούχους, Ορθόδοξους μητροπολίτες, μέλη πολιτιστικών ενώσεων και ακροδεξιών οργανώσεων στη βόρεια Ελλάδα προκειμένου να αντιταχθούν στη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό.

Οι Ρώσοι ήθελαν να διαλύσουν τις διαπραγματεύσεις και γι’ αυτό αναβάθμισαν τη συνηθισμένη ανάμειξή τους στη Μακεδονία και τη Θράκη δηλώνει ανώτερος Έλληνας διπλωμάτης στην εφημερίδα.

Πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, μία από τις απόπειρες δωροδοκίας απέτυχε όταν Έλληνας στρατιωτικός ανέφερε το περιστατικό στον διοικητή του.

Για την Ελλάδα να διώξει Ρώσους αξιωματούχους είναι υπερβολικό, όχι μόνο γιατί υπάρχουν πολιτισμικοί και θρησκευτικοί δεσμοί ανάμεσα στις δύο χώρες. Η Ελλάδα κυβερνάται από ένα κόμμα που κάποτε απολάμβανε των στενών δεσμών με το Κρεμλίνο, παρατηρεί η συντάκτρια του άρθρου, Kerin Hope.

Οι FT παραθέτουν μάλιστα δήλωση Έλληνα αξιωματούχου, ο οποίος εκτιμά: «Πιστεύω ότι δεν έχει προηγούμενο. Ακόμα και στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, όταν ήμασταν ένα κράτος πρώτης γραμμής κατά του Συμφώνου της Βαρσοβίας, η Ελλάδα είχε αποφύγει να απελάσει ανατολικοευρωπαίους διπλωμάτες.

Εκτιμάται ότι οι Ρώσοι διπλωμάτες πλήρωσαν ακροδεξιές οργανώσεις μέσω τοπικού Έλληνα επιχειρηματία.

«Μπορείς να εξαγοράσεις μεγάλη στήριξη με 20 – 30.000 ευρώ στην Αλεξανδρούπολη όπου η ανεργία είναι υψηλή και οι νέοι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι με τα υφιστάμενα πολιτικά κόμματα», δηλώνει στους FT διπλωμάτης δυτικής χώρας και προσθέτει ότι ήταν μία «’έξυπνη’ επιχείρηση που έγινε με το προπέτασμα των μακροχρόνιων πολιτιστικών δεσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία και την κοινή θρησκευτική κληρονομιά».