Νεοταξίτης Τόσκας : Για τη καταστροφική πυρκαγιά φταίει η κλιματολογική αλλαγή!


Νεοταξίτης Τόσκας : Για τη καταστροφική πυρκαγιά φταίει η κλιματολογική αλλαγή!Νεοταξίτης Τόσκας : Για τη καταστροφική πυρκαγιά φταίει η κλιματολογική αλλαγή!
ΠΗΓΗ

Ο κ.Τόσκας δήλωσε ότι στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν συμβεί καταστροφές πρωτόγνωρες λόγω των κλιματολογικών αλλαγών.
Πιο συγκεκριμένα:
Σας καλωσορίζουμε σε μέρα θλίψης και πένθους, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απευθυνόμενος στον Ευρωπαίο επίτροπο Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.

Έχουμε φυσικές καταστροφές απόλυτα πρωτόγνωρες γιατί είχαμε δεκαετίες να δούμε στην Ελλάδα

ανέμους 11 μποφόρ, όπως στην Κόρινθο ή 9 μποφόρ στην Πεντέλη, είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο υπουργός.
Αναφερόμενος σε φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει τα τελευταία χρόνια και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Σουηδία πρόσφατα, ο Τόσκας τόνισε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των κλιματολογικών αλλαγών.

Σχόλιο: Οι δήθεν κλιματολογικές αλλαγές που λέει ο κ.Τόσκας, έχουν σχέση με την καταστροφική φωτιά της Αθήνας;

Θα προχωρήσουμε σφίγγοντας τα δόντια και παρά τις απώλειες πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουμε καταστάσεις, θα ξεπεράσουμε προβλήματα και θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, εκτίμησε ο Τόσκας επαναλαμβάνοντας ότι το φυσικό περιβάλλον έχει αλλάξει προς το χειρότερο και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Σχόλιο: Τι εννοεί ο Τόσκας ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η η δήθεν κλιματολογική αλλαγή; Με ποιο τρόπο θα τις ξεπεράσουμε;

Σημείωση

Ο Τόσκας, με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική, δήλωσε ότι η κλιματολογική αλλαγή έχει επηρεάσει το περιβάλλον. Επίσης πρέπει να σημειωθεί το εξής γεγονός:

Ο Στυλανίδης έχει αναφέρει ότι η κλιματική αλλαγή επιδεινώνεται.

Ο Τόσκας συναντήθηκε με τον Στυλιανίδη ώστε να συζητήσουν για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική και στα πλαίσια αυτής της συζήτησης, μίλησαν για την κλιματολογική αλλαγή, η οποία είναι το σύνθημα της Νέας Τάξης.
Τα συμπεράσματα δικά σας!