Δείτε γιατί οι δυτικοί μέσω των μισθοφόρων τους εξολοθρεύουν τους κορυφαίους επιστήμονες της Συρίας!


Οι Δυτικοί μέσω των μισθοφόρων τους εξολοθρεύουν και τους κορυφαίους επιστήμονες της Συρίας ώστε εκτός από το βιοτικό επίπεδο του λαού να ρίξουν και το μορφωτικό και το επιστημονικό επίπεδο της χώρας. Παλιότερα οι μισθοφόροι της Δύσης είχαν αποκεφαλίσει και τον κορυφαίο αρχαιολόγο της Συρίας. Και φυσικά για να δικαιολογήσουν την δολοφονία γράφουν παντού ότι ήταν ο υπεύθυνος του προγράμματος Χημικών Όπλων …αυτών που ποτέ δεν χρησιμοποίησε η Συρία αλλά χρησιμοποίησαν κατά κόρον οι μισθοφόροι της Δύσης και του Ισραήλ.

Οι Ταξιαρχίες Αμπού Αμάρα εξέδωσαν δήλωση στο Telegram, σύμφωνα με την οποία «φυτεύτηκαν εκρηκτικές συσκευές» τις οποίες πυροδότησαν και σκότωσαν τον Asber

Ο επικεφαλής μιας συριακής ερευνητικής μονάδας που λένε οι δυτικές χώρες ότι ήταν μέρος ενός προγράμματος χημικών όπλων σκοτώθηκε όταν ανατινάχθηκε το αυτοκίνητό του, δήλωσε την Κυριακή η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα Al-Watan.

Ο Aziz Asber ήταν ο διευθυντής του Συριακού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών στο Masyaf, κοντά στην πόλη Hama, που οι δυτικές κυβερνήσεις λένε ότι ήταν μια κρυφή εγκατάσταση της κυβέρνησης της Συρίας.
“(Ο Asber) πέθανε μετά από μια έκρηξη που είχε ως στόχο το αυτοκίνητό του στην ύπαιθρο της Hama”, ανέφερε η έκθεση της Al-Watan.

Η ευθύνη της επίθεσης εναντίον του Asber ανελήφθη από μια συριακή ομάδα ανταρτών που συνδέεται με την ομάδα ανταρτών Tahrir Al-Sham. Περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα μέλη της Al-Nusra Front, συριακό παρακλάδι της Al-Qaeda.

Οι Ταξιαρχίες Αμπού Αμάρα εξέδωσαν δήλωση στο Telegram, σύμφωνα με την οποία «φυτεύτηκαν εκρηκτικές συσκευές» τις οποίες πυροδότησαν και σκότωσαν τον Asber.Δείτε γιατί οι δυτικοί μέσω των μισθοφόρων τους εξολοθρεύουν τους κορυφαίους επιστήμονες της Συρίας!