Πλαστά από το Ισραήλ τα ευρήματα περί δήθεν πυρηνικού εξοπλισμού του Ιράν


Πλαστά από το Ισραήλ τα ευρήματα περί δήθεν πυρηνικού εξοπλισμού του ΙράνΠλαστά από το Ισραήλ τα ευρήματα περί δήθεν πυρηνικού εξοπλισμού του Ιράν
ΠΗΓΗ

Σε ανάρτηση μας στις 25 Ιουλίου με τίτλο «Τραμπ και Ρουχανί ανταλλάσσουν “φιλοφρονήσεις” και στο βάθος καιροφυλακτεί ο πόλεμος» είχαμε αναλύσει ότι η συγκρουσιακή πορεία ΗΠΑ-Ιράν κινείται αναπόφευκτα προς την κατεύθυνση ενός πολέμου που δεν θα απειλήσει μόνο την Μέση Ανατολή, αλλά θα έχει καταστροφικές συνέπειες σε όλο τον κόσμο.

Προ ολίγων ημερών πρώην πράκτορες (βετεράνοι) της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, πρώην ανώτατα στελέχη αυτών των υπηρεσιών, με υπόμνημα τους προειδοποιούν τον Τραμπ για μια επικών διαστάσεων παγκόσμια καταστροφή εφόσον προχωρήσει σε έναν πόλεμο κατά του Ιράν. Στο υπόμνημα τους οι πρώην πράκτορες (Veteran Intelligence Professionals for Sanity) μεταξύ άλλων επισημαίνουν ότι«τα τύμπανα πολέμου ηχούν για μια στρατιωτική επίθεση κατά του Ιράν. Είμαστε ανήσυχοι διότι ένας πόλεμος κατά του Ιράν θα έχει τρομερές συνέπειες. Σε υπομνήματα μας το τελευταίο διάστημα σας έχουμε επισημάνει ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου με πλαστά και κατασκευασμένα από τις μυστικές του υπηρεσίες ευρήματα προσπαθεί να σας ξεγελάσει ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικά όπλα.

Τα ίδια ακριβώς στοιχεία είχαν παρουσιαστεί από το Ισραήλ και επί διοίκησης Μπους, ως απόδειξη ενός συγκεκαλυμμένου προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν και είχαν αναγνωριστεί ως πλαστά. Επιπλέον τα εν λόγω έγγραφα δεν έχουν ποτέ αναγνωριστεί από την CIA ή τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (IAEA) ως ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα. Ήδη από το 2008 οι Μπους και Τσέινι ήθελαν να εισβάλλουν στο Ιράν σε στενή συνεργασία με το Ισραήλ. Ευτυχώς τότε οι μυστικές μας υπηρεσίες αξιολόγησαν και εκτίμησαν ότι το Ιράν από το 2003 είχε διακόψει το πρόγραμμα του για ανάπτυξη πυρηνικών όπλων. Υποστηρίζουμε την άποψη ότι ούτε σήμερα το Ιράν διαθέτει πρόγραμμα πυρηνικών όπλων. Εάν εξακολουθείτε κ. Πρόεδρε να πιστεύετε ότι υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία ότι το Ιράν αναπτύσσει κρυφά πυρηνικά όπλα, πιστεύουμε ότι έχετε εξαπατηθεί. Εάν αποφασίσετε να εισβάλλετε στο Ιράν λόγω παραπλανητικής πληροφόρησης, η αναπόφευκτη καταστροφή θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που άφησε πίσω του ο Μπους και Τσέινι στο Ιράκ».

Το υπόμνημα το υπογράφουν οι William Binney (former NSA Technical Director for World Geopolitical and Military Analysis), Richard H. Black (former Chief, Criminal Low Division Pentagon), Marshal Carter-Tripp (former Division Director, State Department Bureau of Intelligence and Research), Kathleen Christison (ret. Senior Analyst on Middle East, CIA), Larry C. Johnson (former CIA and State Department Counter-terrorism officer), Edward Loomis (former NSA Cryptologic Computer Scientist), Ray McGovern (former US Army Intelligence Officer and CIA Analyst) και πολλοί άλλοι βετεράνοι των μυστικών υπηρεσιών.

Το συνωμοτικό-σιωνιστικό παρακράτος της Ουάσιγκτον προσπαθεί να επιβάλλει στον Λευκό Οίκο την πολιτική του αναφορικά με το Ιράν, σίγουρα ο κάτοικος του διαθέτει μέχρι στιγμής ευήκοα ώτα προς τους παρασιτικούς Σιωνιστές και σε μέλη της οικογενείας του.