Η μηχανή προπαγάνδας του Ισραήλ χρησιμοποιεί τη μηχανή του Facebook και του Twitter για παραπληροφόρηση.


Η μηχανή προπαγάνδας του Ισραήλ χρησιμοποιεί τη μηχανή του Facebook και του Twitter για παραπληροφόρηση.

Η μηχανή προπαγάνδας του Ισραήλ φυσικά και θα χρησιμοποιήσει τη μηχανή του Facebook και του Twitter για παραπληροφόρηση. Τwitter και Facebook έσβησαν όσους λογαριασμούς ήταν φιλικοί προς το ΙΡΑΝ γιατί λέει ήταν χρηματοδοτούμενοι από την Ιρανική κυβέρνηση. Όταν όμως γράφεται κανείς στο Twitter πρώτη φορά… “συμπτωματικά” το Twitter του προτείνει να ακολουθήσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δημοσιογράφους της CIA και της Μοσάντ.

Ποτέ δεν προτείνει κάποιον φιλοπαλαιστίνιο ή κάποιον φιλορώσο κλπ.
Τους τελευταίους μήνες ο Ισραηλινός Στρατός εκτέλεσε εκατοντάδες άοπλους Παλαιστίνιους και με την πλήρη υποστήριξη της ορχήστρας των ΜΜΕ το θέμα δεν πήρε καθόλου διαστάσεις. Ούτε φυσικά κάποιος Διεθνής Οργανισμός ζήτησε να εφαρμοσθούν κυρώσεις εναντίον του Ισραήλ …όπως έκαναν εναντίον της Ρωσίας για την υπόθεση Σκριπάλ.

Σήμερα ανοίγεις το Facebook και αυτό σου προτείνει να δεις ένα video όπου ένα μωρό με καρκίνο ( αν ισχύει) παίζει με έναν στρατιώτη του Ισραηλινού Στρατού…αν δεν είναι στημένο για να τραβηχτεί το video και να διοχετευθεί στα ΜΜΕ .

Η μηχανή προπαγάνδας του Ισραήλ χρησιμοποιεί τη μηχανή του Facebook και του Twitter για παραπληροφόρηση.3Το video φυσικά δεν το έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατιώτης , ούτε κάποιος Παλαιστίνιος αλλά γνωστός προπαγανδιστής του Σιωνισμού για να πετύχει συγκεκριμένο σκοπό. Κι αυτό φυσικά το καθιστά άκυρο. Πώς βρέθηκε στην κατοχή προπαγανδιστή αν δεν ήταν στημένο;

Ισοσκελίστηκαν οι εκατοντάδες νεαροί που εκτελέστηκαν από ελεύθερους σκοπευτές …με την εικόνα ενός στρατιώτη που παίζει με ένα μωράκι…που το Facebook σκόπιμα προωθεί μαζικά …με τον τίτλο “Αυτό δεν θα σας το δείξουν τα ΜΜΕ” ! Τόσο “μυστικό” που ανέλαβε το ίδιο το Facebook να το βάλει στους τοίχους εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η μηχανή προπαγάνδας του Ισραήλ χρησιμοποιεί τη μηχανή του Facebook και του Twitter για παραπληροφόρηση.2Κι εννοείται ότι η τεράστια φυλή των ανόητων χρηστών του Facebook που αναπαράγει μόνον τα ψέματα με την ταχύτητα του φωτός …έπιασε δουλειά.
Το στημένο βίντεο προσπαθεί να καταστήσει ως κανόνα κάτι που όχι μόνο αποτελεί εξαίρεση αλλά που μπορεί να μην συνέβη ποτέ και να στήθηκε για λόγους προπαγάνδας.

Και φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις Ισραηλινών που υπερασπίζονται Παλαιστίνιους …αλλά δεν προβάλλονται ποτέ από τους προπαγανδιστές του Σιωνισμού. Κανένας μέσος χρήστης του Facebook δεν μπορεί να σκεφτεί το όνομα ενός διάσημου φιλοπαλαιστίνιου. Υπάρχει “φραγή” της πληροφορίας που δεν βολεύει τον Σιωνισμό.

Οι αντιδραστικοί προβάλλονται μόνο από ΜΜΕ των Παλαιστινίων … ενώ τα ισραηλινά ΜΜΕ όπως και όλα τα Δυτικά είτε τους αγνοούν είτε τους απαξιώνουν με τόνους λάσπης.

Δεν θα μας δείξουν ποτέ τα ΜΜΕ τα μηνύματα του Roger Waters για τα εγκλήματα του Ισραήλ, ούτε τις ομιλίες του καθηγητή Finkelstein, ούτε τα κείμενα του Gilad Azmon ή του Gideon Levy κλπ.
Κατά τα άλλα προσπαθούν να μας πείσουν ότι μόνο οι Ρώσοι παραπληροφορούν .