Βουλευτής του Σύριζα που δηλώνει «εθνικά Μακεδόνας» καταγγέλλει τον Μητροπολίτη για «εθνικιστικό δηλητήριο» στα σχολεία!


Βουλευτής του Σύριζα που δηλώνει «εθνικά Μακεδόνας» καταγγέλλει τον Μητροπολίτη για «εθνικιστικό δηλητήριο» στα σχολεία!Βουλευτής του Σύριζα που δηλώνει «εθνικά Μακεδόνας» καταγγέλλει τον Μητροπολίτη για «εθνικιστικό δηλητήριο» στα σχολεία!
ΠΗΓΗ

Αποθρασύνθηκαν οι Σκοπιανοί μετά από το δώρο που τους έκαναν οι σύγχρονοι Εφιάλτες Τσίπρας και Καμμένος, αποθρασύνθηκαν και οι εγχώριοι «Μακεντόνσκι»!

Έτσι, ο βουλευτής Σέλτσας, του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας (ο οποίος τον Ιούνιο είχε δώσει συνέντευξη στην Deutsche Welle, εμφανιζόμενος ως «ο πρώτος εθνικά Μακεδόνας βουλευτής της ελληνικής βουλής», οι δε δηλώσεις του είχαν γίνει στην λεγόμενη “μακεδονική” γλώσσα…), «κατήγγειλε» τον Μητροπολίτη Φλωρίνης και τους ιερείς της Μητροπόλεως, ότι σπέρνουν «εθνικιστικό δηλητήριο» στα σχολεία της περιοχής.

Ιδού:

«Εκείνο που διαβάστηκε ήταν απαράδεκτο. Δεν χρειάζονται τα παιδιά μας τέτοια μισαλλοδοξία. Το μήνυμα του μητροπολίτη ξεπέρασε τα όρια. Αντί η Μητρόπολη να μιλά για την πρόοδο των παιδιών και για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, επέλεξε να αναγνωστεί ένα κατάπτυστο κείμενο».

Τι εννοεί «κατάπτυστο» ο Τσιπροκαμμενικός «Μακεντόνσκι»; Το ότι στο κείμενο αυτό γινόταν λόγος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και για την ανάγκη υπεράσπισής της! Στο τέλος δε του «κατάπτυστου» κειμένου, οι μαθητές καλούνταν να τραγουδούν στη διάρκεια της ζωής τους το «Μακεδονία ξακουστή»: “Κι αν έρθη μέρα και δοθή μαύρη εντολή να μην τραγουδιέται το τραγούδι “Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα”, τότε να το τραγουδάτε περισσότερο!”».

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των Αμερικανοπροδοτών Τσίπρα-Καμμένου!