Η λαθρολάγνα ΝΔ ταυτίζει τον πατριώτη Όρμπαν με… τον Τσίπρα!


Η λαθρολάγνα ΝΔ ταυτίζει τον πατριώτη Όρμπαν με... τον Τσίπρα!Η λαθρολάγνα ΝΔ ταυτίζει τον πατριώτη Όρμπαν με… τον Τσίπρα!
ΠΗΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, όταν προ ημερών συζητήθηκε στο ευρωκοινοβούλιο η πρόταση αριστεριστών και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», για «τιμωρία» της Ουγγαρίας του πατριώτη Όρμπαν, με ενεργοποίηση του άρθρου 7 της Συνθήκης της ΕΕ (αναστολή του δικαιώματος ψήφου στις συνεδριάσεις της Ε.Ε.), η Νουδούλα έσπευσε με προσωπική ανακοίνωση του ίδιου του Κούλη, να συμφωνήσει, με το σκεπτικό ότι: «Δεν μπορούμε και δεν θα συμβιβαστούμε σε θέματα που σχετίζονται με τις βασικές μας δημοκρατικές αξίες και αρχές».
Και σα να μην έφτανε αυτό, σε μια ακόμα ένδειξη αφοσίωσης προς τους παγκόσμιους αφέντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Σόρος και ΣΙΑ…), οι προπαγανδιστές της Νουδούλας (προφανώς σε συνεννόηση με τον Κούλη) έφτιαξαν κι ένα αφισάκι, στο οποίο συγκρίνουν και ταυτίζουν τον πατριώτη Όρμπαν με τον… mister Tsipra!!!

Πρόκειται βεβαίως για ένα ακόμα σαφέστατο δείγμα, για το ποια πολιτική θα ακολουθήσει ως κυβέρνηση (όταν και αν…) η Νουδούλα, στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα! Σαφέστατο δείγμα, ότι η πολιτική της ΔΕΝ θα έχει καμμιά σχέση μ’ εκείνη των Ορμπάν, Σαλβίνι και λοιπών νέων ηγετών της Ευρώπης, αλλά θα είναι συνέχεια της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», των Τσιπροκαμμένων!

Αυτά τα ολίγα, προς γνώση και… συμμόρφωση, όσων πιστεύουν τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της Νουδούλας, που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!