Νεοταξική προπαγάνδα Στουρνάρα για την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή: 700 δισ. ευρώ το κόστος για την Ελλάδα


Νεοταξική προπαγάνδα Στουρνάρα για την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή: 700 δισ. ευρώ το κόστος για την ΕλλάδαΝεοταξική προπαγάνδα Στουρνάρα για την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή: 700 δισ. ευρώ το κόστος για την Ελλάδα

Ο άνθρωπος των τοκογλύφων, το ανόητο πιόνι της μασονίας, ο Γιαννάκης Στουρνάρας εκτελεί πιστά την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 που τον διέταξαν τα αφεντικά του, και συγκεκριμένα εδώ το κομμάτι της απάτης της κλιματικής αλλαγής που αποτελεί μέρος του σχεδίου της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο Γιαννάκης είναι μέλος της γνωστής λέσχης της μασονίας Bilderberg απ’ όπου και αντλεί φυσικά τα ‘’αξιώματα’’ του…

ΠΗΓΗ

Την εκτίμηση ότι η κλιματική αλλαγή έχει δυσμενείς έως εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της εθνικής οικονομίας ανέφερε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας

Την εκτίμηση ότι η κλιματική αλλαγή έχει δυσμενείς έως εξαιρετικά δυσμενείς επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της εθνικής οικονομίας ανέφερε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στην ομιλία στο συνέδριο του Economist «The Second Sustainability Summit for South-East Europe and the Mediterranean, «Προκλήσεις και προοπτικές για μία βιώσιμη ανάπτυξη».
Όπως ανέφερε ο κ. Στουρνάρας «εάν κοστολογήσουμε το σενάριο της μη-δράσης για την κλιματική αλλαγή, το ελληνικό ΑΕΠ μπορεί, ceteris paribus, να μειώνεται, σε ετήσια βάση, κατά 2% μέχρι το 2050 και ακόμη περισσότερο μέχρι το 2100, ενώ το συνολικό κόστος για την ελληνική οικονομία, σωρευτικά μέχρι το 2100, είναι δυνατόν να φθάσει τα 701 δισ. ευρώ.