Τα απότοκα της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»: Οι σκοπιανοί θα ελέγχουν τα ελληνικά βιβλία Ιστορίας!


Τα απότοκα της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»: Οι σκοπιανοί θα ελέγχουν τα ελληνικά βιβλία Ιστορίας!Τα απότοκα της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»: Οι σκοπιανοί θα ελέγχουν τα ελληνικά βιβλία Ιστορίας!
ΠΗΓΗ

Συγκροτήθηκε η περιγραφείσα στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας στις Πρέσπες Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, η οποία θα εξετάσει τα σχολικά βιβλία Ελλάδας και Σκοπίων.

Επίσημος σκοπός της συγκεκριμένης επιτροπής είναι η απαλοιφή των αλυτρωτικών ισχυρισμών από τα βιβλία ιστορίας που διδάσκονται στα σχολεία των δύο χωρών, όμως κοιτώντας την σύνθεση της επιτροπής, μάλλον θα καταλήξει η Ελλάδα να σβήνει από τα βιβλία της τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Παύλο Μελά και την Ιστορία της Μακεδονίας μας, ενώ οι σκοπιανοί θα συνεχίσουν να ισχυρίζονται τα διάφορα ανιστόρητα που κατά καιρούς λένε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο ελληνικό τμήμα της συγκεκριμένης Επιτροπής συμμετέχει ένας καθηγητής που αναγνώριζε «σλαβομακεδονική ταυτότητα» ήδη από το 2003 και άλλος ένας που συνεργάστηκε με το έκτρωμα του ΣΚΑΪ για το 1821.

Με τέτοια… ομάδα, έχουμε φάει «γκόλ από τα αποδυτήρια» και πάμε να αποφύγουμε την συντριβή για… άλλη μία φορά.