Ιδιοκτήτες και έμποροι σκλάβων οι ιδρυτές πατέρες των ΗΠΑ υπέγραφαν διακηρύξεις τύπου «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι»


Ιδιοκτήτες και έμποροι σκλάβων οι ιδρυτές πατέρες των ΗΠΑ υπέγραφαν διακηρύξεις τύπου «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι»Ιδιοκτήτες και έμποροι σκλάβων οι ιδρυτές πατέρες των ΗΠΑ υπέγραφαν διακηρύξεις τύπου «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι»

Οι ιδρυτές πατέρες του έθνους των ΗΠΑ (founding fathers) , αυτοί δηλαδή που υπέγραφαν τις πομπώδεις διακηρύξεις τύπου «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» … ήταν ταυτόχρονα και ιδιοκτήτες ή έμποροι σκλάβων!

Μάλιστα ο Thomas Jefferson είχε σκλάβους στην κατοχή του 40 χρόνια μετά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας αλλά τελικά αυτοί κατασχέθηκαν ως περιουσιακά στοιχεία … λόγω των χρεών που απέκτησε το 1827.
Οι δε Rothschild δεχόντουσαν σκλάβους και ως υποθήκη σε δάνεια που έδιναν!

Οι σκλάβοι δεν ελευθερώθηκαν με νόμο που απαγόρευε την σκλαβιά …αλλά επειδή τα κράτη ΑΓΟΡΑΣΑΝ τους σκλάβους από τους ιδιοκτήτες τους! Και μαντέψτε ποιοι έδωσαν τα δάνεια στα κράτη για να αγοράσουν και να ελευθερώσουν τους σκλάβους.
Οι νόμοι της Αγγλίας και της Αμερικής …επέτρεπαν κανονικότατα το εμπόριο ανθρώπων και την αντιμετώπισή τους ως …περιουσιακά στοιχεία που μπορούσε να κατασχέσει ένας Τραπεζίτης.

Στις μέρες μας αντίστοιχα… ο δισεκατομμυριούχος Soros …πλασάρεται από τα ΜΜΕ ως «αριστερός» και «φιλάνθρωπος» , ο «αριστερός» Υπουργός Οικονομίας… ξέχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ στην εφορία , ένας Μητροπολίτης συλλαμβάνεται να κάνει σεξ με transgender αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο … δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να δούμε τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο.
Μας κάνει ότι θέλει οποιοσδήποτε απατεώνας φορέσει μια στολή και μας παραστήσει τον σπουδαίο .

Ιδιοκτήτες και έμποροι σκλάβων οι ιδρυτές πατέρες των ΗΠΑ υπέγραφαν διακηρύξεις τύπου «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι»Ιδιοκτήτες και έμποροι σκλάβων οι ιδρυτές πατέρες των ΗΠΑ υπέγραφαν διακηρύξεις τύπου «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι»2Ιδιοκτήτες και έμποροι σκλάβων οι ιδρυτές πατέρες των ΗΠΑ υπέγραφαν διακηρύξεις τύπου «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι»3