Οι Νew York Times προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Τζορτζ Σόρος ως αδικημένη προσωπικότητα


Οι Νew York Times προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Τζορτζ Σόρος ως αδικημένη προσωπικότηταΟι Νew York Times προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Τζορτζ Σόρος ως αδικημένη προσωπικότητα
ΠΗΓΗ

Μετά από μια τεράστια εισροή χρημάτων, που προήλθαν από τον Τζορτζ Σόρος, οι New York Times ξεκίνησαν μια σειρά από άρθρα και βίντεο, προσπαθώντας να παρουσιάσουν τον Τζορτζ Σόρος ως έναν «παρεξηγημένο φιλάνθρωπο», που έχει δυσφημιστεί άδικα από τους ακροδεξιούς.
Ο Τζορτζ Σόρος όπως είναι γνωστό σε όλους, είναι τόσο πλούσιος που η περιουσία του αποτιμάται σε δισεκατομμύρια δολάρια, αγαπά να καταστρέφει τον κόσμο των χρηματοπιστωτικών αγορών, ως κλασσικός Εβραίος τώρα θέλει να ελέγχει την αμερικανική πολιτική.

Για πολλά χρόνια, ο Τζορτζ Σόρος λειτουργούσε αθόρυβα, χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμύρια του για τη δημιουργία ακτιβιστικών ομάδων, που αποτελούσαν βιτρίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να μπορεί έτσι να επηρεάζει τα γεγονότα, χωρίς να συνδέεται ο ίδιος με αυτά. Τα χρήματα του Σόρος βρίσκονται πίσω από οργανώσεις όπως η ANTIFΑ, η Black Lives Matter και πολλές τέτοιες παρόμοιες ομάδες. Ομως, τα συνεχή ρεπορτάζ από πολλές ιστοσελίδες σχετικά με τη δράση του, έφεραν τις πράξεις του στο φως.

Δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι της άκρας αριστεράς είναι οι αποδέκτες αυτής της χρηματοδότησης. Ο Τζορτζ Σόρος αγόρασε πρόσφατα το ύψους 3.000.000,00 δολ. πακέτο μετοχών των New York Times. Έτσι, δεν είναι να απορεί κανείς που τώρα οι NYT έχουν αρχίσει τη δημοσίευση βίντεο και άρθρων που προσπαθούν να προβάλουν τον Σόρος με θετικό τρόπο και καταγγέλουν τους ανθρώπους που εκθέτουν το κακό που προκαλεί, ως «συνομωσιολόγους» και «ακροδεξιούς».

Προς μεγάλη απογοήτευση των αριστερών, οι New York Times δεν κατάφεραν να εξαπατήσουν τον Αμερικανικό λαό, επειδή τα 63,000,000 ψηφοφόρων του Τραμπ τον ψήφισαν και στις Ενδιάμεσες εκλογές, αλλά όπως φαίνεται και πάλι θα τον ψηφίσουν το 2020.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί και δείτε πως οι New York Times προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Σόρος, ως το καλό αδικημένο παιδί του συστήματος.