Εθνομηδενιστές Σύριζα: Μύθος το «κρυφό σχολειό»… Τα σχολεία λειτουργούσαν ελεύθερα επί τουρκοκρατίας


Εθνομηδενιστές Σύριζα: Μύθος το «κρυφό σχολειό»... Τα σχολεία λειτουργούσαν ελεύθερα επί τουρκοκρατίαςΕθνομηδενιστές Σύριζα: Μύθος το «κρυφό σχολειό»… Τα σχολεία λειτουργούσαν ελεύθερα επί τουρκοκρατίας
ΠΗΓΗ

Μια ειδυλλιακή εικόνα της τουρκοκρατίας, επιχειρούν να παρουσιάσουν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως γιατί μας ετοιμάζουν μια νέα τουρκοκρατία!

Μιλώντας, λοιπόν, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής του μεγαλύτερου κόμματος των προδοτών (ΣΥΡΙΖΑ), Κ. Παυλίδης, υποστήριξε πως το «κρυφό σχολειό» ήταν… μύθος και πως επί τουρκοκρατίας υπήρχε πλήρης… ελευθερία στην ελληνική παιδεία!!!

Ιδού: «Διαβάστε Έλληνες οθωμανολόγους εάν το κρυφό σχολείο υπήρξε στα 400 της τουρκικής σκλαβιάς. Δεν υπήρξε κρυφό σχολείο μετά την επανάσταση λειτούργησε το κρυφό σχολείο

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν ανεξίθρησκη. Οι εκκλησίες λειτουργούσαν, από το 1453 και μετά ανοιχτές ήταν και τα σχολεία και οι εκκλησίες.»

Και βέβαια, τέτοια έλεγαν οι συριζομούρηδες και την εποχή που ήταν στο 4%, αλλά τώρα υπάρχει διαφορά, γιατί κυβερνούν την χώρα. Κι είναι πολύ πιθανό, τώρα που βλέπουν ότι λίγα είναι τα ψωμιά τους, να αφήσουν διάφορα τέτοια «κουσούρια» στα σχολικά βιβλία, για να ποτίσουν με εθνομηδενισμό την νέα γενιά των Ελλήνων!

Τα οποία «κουσούρια», δεν πρόκειται να καταργήσει η ψοφοδεξιά Νουδούλα. Γι’ αυτό, οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να επαγρυπνούν, για να μην περάσει η διαστρέβλωση της Ιστορίας μας!