Κανένας… ευαίσθητος “αντιρατσιστής” δεν διαμαρτύρεται, όταν οι Χρυσαυγίτες παρουσιάζονται ως “πίθηκοι”


Κανένας... ευαίσθητος “αντιρατσιστής” δεν διαμαρτύρεται, όταν οι Χρυσαυγίτες παρουσιάζονται ως “πίθηκοι”Κανένας… ευαίσθητος “αντιρατσιστής” δεν διαμαρτύρεται, όταν οι Χρυσαυγίτες παρουσιάζονται ως “πίθηκοι”
ΠΗΓΗ

Είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα έγινε «ντόρος» για τον χαρακτηρισμό «πίθηκος» που απέδωσε στον καλαθοσφαιριστή Θανάση Αντετοκούνμπο παρουσιαστής τηλεοπτικής οπαδικής εκπομπής. Μέχρι και ο πρωθυπουργός «συγκινήθηκε» τόσο πολύ από το περιστατικό αυτό, ώστε φόρεσε και μπλούζα με το όνομα Αντετοκούνμπο, ασχέτως του ότι αυτή η μπλούζα έγραφε από κάτω το όνομα του αδερφού του Γιάννη. Ο… πανέξυπνος Τσίπρας δημοσίευσε έτσι την φωτογραφία ώστε να φαίνεται μόνο το επίθετο Αντετοκούνμπο και όχι το μικρό όνομα του καλαθοσφαιριστή… Το κύριο ζητούμενο, όμως, είναι κάτι Κανένας... ευαίσθητος “αντιρατσιστής” δεν διαμαρτύρεται, όταν οι Χρυσαυγίτες παρουσιάζονται ως “πίθηκοι”2άλλο.

Όλοι ξεσηκώθηκαν με το γεγονός ότι ένας άνθρωπος αποκάλεσε έναν άλλο άνθρωπο ως «πίθηκο» και σε χρόνο ρεκόρ κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες για να ακολουθήσει η όλη υπόθεση τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Όλοι αυτοί, όμως, που τώρα «αγανάκτησαν» με την παρομοίωση του εν λόγω καλαθοσφαιριστή με πίθηκο και ζήτησαν την κεφαλή του παρουσιαστή επί πίνακι, γιατί δεν έκαναν το ίδιο όταν γελοιογραφίες τόσο στα «Νέα» όσο και στην «Καθημερινή» παρουσίαζαν τα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως πίθηκους, μαϊμούδες, χιμπατζήδες, γορίλες και ουρακοτάγκους; Εδώ δεν υπάρχει ρατσισμός;

Κανένας... ευαίσθητος “αντιρατσιστής” δεν διαμαρτύρεται, όταν οι Χρυσαυγίτες παρουσιάζονται ως “πίθηκοι”4Εδώ επιτρέπεται η αμφισβήτηση της ανθρώπινης ιδιότητας, μόνο και μόνο επειδή εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκφράζονται από ένα έντιμο και νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο όμως δεν είναι αρεστό στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα; Πού ήταν τότε οι εισαγγελείς να διατάξουν και τότε διερεύνηση γι’ αυτή την περίπτωση της προσβολής της ανθρώπινης ιδιότητας; Πού ήταν η Γιαννακάκη ή ο προκάτοχός της Παπαϊωάννου να φροντίσουν με ενέργειές τους ώστε η υπόθεση να πάει στον δρόμο της Δικαιοσύνης;

Πού ήταν όλοι αυτοί οι «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» να εκφράσουν την αγανάκτησή τους; Ο «αντιρατσισμός» σας βρωμάει υποκρισία, επιλεκτικότητα και ανθελληνισμό από πολύ μακριά και γι’ αυτό δεν δίνουμε δεκάρα για την χυδαία «ευαισθησία» σας, η οποία είναι μονόπλευρη και ως εκ τούτου παντελώς ψεύτικη και τιποτένια.