ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!


ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!
ΠΗΓΗ

Τη λύσσα και τη μανία τους κατά του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ κινήματος των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών, αλλά και τη… ζήλεια τους για την ανταπόκριση που βρίσκει από την συντριπτική πλειοψηφία της μαθητιώσας νεολαίας, βγάζουν τα φυτά της ΚΝΕ, που έχουν με το σφυροδρέπανο… στο χέρι.

Έτσι, σε ανακοίνωση… φυτωρίου της ΚΝΕ, με την παραπλανητική επωνυμία «Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης», γίνεται αβέρτα αντεθνικό κήρυγμα στους μαθητές. Πάρτε μια γεύση των εμεσμάτων τους, τα οποία ο μόνος που θα χειροκροτούσε μετά μανίας, θα ήταν ο Αμερικανός πρεσβευτής –Ύπατος Αρμοστής- και το νεοταξίτικο σκυλολόι του:

«… Στη συζήτηση για τα αιτήματα της κατάληψης, κάποιοι μαθητές από το 15μελές έβαλαν το ζήτημα να γίνει κατάληψη με σύνθημα “Μακεδονία γη ελληνική”. Το 15μελές, μετά από συζήτηση και με τη μαθητική κοινότητα, αποφάσισε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα προκαλεί μίσος και έχθρα ανάμεσα σε γειτονικούς λαούς, τον αλυτρωτισμό και διάθεση για πολέμους.

Ότι στον εθνικισμό δεν μπορούμε να απαντάμε με εθνικισμό, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους συμμαθητές μας στα Σκόπια ή τη Βουλγαρία… Οι μαθητές γυρνάμε την πλάτη σε όλους όσοι σπέρνουν με τη θέση τους τα παραπάνω, δηλαδή τους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής καθώς και άλλων φασιστικών ομάδων, που τις προβάλλουν και τις προωθούν μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τα site τους».ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!5

Ότι στον εθνικισμό δεν μπορούμε να απαντάμε με εθνικισμό, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους συμμαθητές μας στα Σκόπια ή τη Βουλγαρία… Οι μαθητές γυρνάμε την πλάτη σε όλους όσοι σπέρνουν με τη θέση τους τα παραπάνω, δηλαδή τους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής καθώς και άλλων φασιστικών ομάδων, που τις προβάλλουν και τις προωθούν μέσα από σελίδες

Την πρέπουσα απάντηση, θα την πάρει το… φυτώριο τις προσεχείς ημέρες, που θα αντριέψει και θα θεριέψει το Κίνημα των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών! Κάντε πέρα προδότες! Τώρα είναι η ώρα των πατριωτών!